Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
Sziasztok,
Mint annyi kezdő én is gépet szeretnék venni. Utánaolvastam, ezért azt gondolom, hogy talán nem tapogatózom teljes sötétségben, de nem tudom megítélni, hogy melyik is lenne a legjobb választás.
Alapvetően eszpresszo-t iszom, asszonynak meg latte készülne. Alapvetően precíz ember vagyok és szeretek szöszölni még az automata gépekkel is, hogy kicsit jobb kávé készüljön, de azt valószínűnek tartom, hogy nem fogok applikációt írni, amivel szabályozhatom a gép elektronikáját. Ha már itt tartunk elképesztő a srác, tuti piacra kellene fejleszteni az alkalmazást.Nincs semmilyen félelmem a használt gépektől, de még ebayen sincs minden, ezért egyes modelleknél az új árával számolok. A PID-t megértettem, hogy kelleni fog, ezért vagy azzal szerelt épet keresek, vagy legfeljebb utólag beszereltetem majd, ha fejlődtem már kicsit.
Az ár jó lenne ha megállna 100e-nél (még darálót is kell venni)
de ez nincs kőbe vésve, ha kifejezetten érdemes, feljebb megyek valamivel. Ez persze a legtöbb gyártónál a belépő készülék, így sokszor azt is nehéz megítélni, hogy egy jó gyártónak a legegyszerűbb gépe is olyan jó-e.A készülékek pedig:
Gaggia Classic/baby használtan
Rancilio lányok
a Silviara olvastam, hogy nagyobb precizitást igényel, mit a GC. Ez azért kicsit megijeszt
Faema, amit meg tud fizetni az ember (sajnos esztétikailag ezek nem annyira tetszenek)
és akkor a ritkábban emlegetettek
Lelit Anita / Anna
Ascaso Arc / Steel uno
Catler 8010 - nagyon kevés helyen árulják vagy a 8012, de annak nem tudom milyen minőségű lehet az őrlője, illetve az már 200e. Ezzel együtt a Catlert több helyről is ajánlottákMinden választ nagyon köszönök
Ákos
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ez nincs kőbe vésve, ha kifejezetten érdemes, feljebb megyek valamivel. Ez persze a legtöbb gyártónál a belépő készülék, így sokszor azt is nehéz megítélni, hogy egy jó gyártónak a legegyszerűbb gépe is olyan jó-e.