Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! Kaptam egy NESCAFE Dolce Gusto KRUPS kapszulás kávéfőzőt. Lenne egy két kérdésem, mert nem annyira értek még hozzá. Mindegy milyen poharat teszek alá, tehát nem csattan szét mondjuk egy üveg pohár?! Ha pl olyat szeretnék, amihez tej is van, honnan tudom, hogy mikor kell megállítani a tejet, mert néztem egy videót, azon egy latte macciatot csinált, először betette a tejet és elkezdte a gép nyomni, majdnem tele a poharat és csak azután a második kapszulát. Honnan tudjam meddig elég a tej?
mert ha mondjuk túlszaladok a tejjel akkor a második kapszulás adag nem fog beleférni nem?!
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Apple MacBook
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert ha mondjuk túlszaladok a tejjel akkor a második kapszulás adag nem fog beleférni nem?!