Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz verti1 #136784 üzenetére

viszont tartom, amit először írtam: nem kell felülni a divathullámoknak. nincs forradalom, nincs hipertérugrós fejlesztés, kb. az van, mintha azon vitatkozna a nép, hogy a makita vagy a régi bosch fúróval lehet csak/összehasonlíthatatlanul jobban polcot építeni. ezek eszközök, basszus, egy gaggia ma is jó, a tuningjai is azért készültek, hogy az ismert pontokon jobb legyen. én sem szeretnék már, de pont azért hoztam a szüleimnél épp átélt aktuális példát, hogy szemléltessem, hogy attól még alkalmas a feladatra, maximum kényelmetlenebb picit. de ugyanez a hülyeség megy a fotós fórumokon (amíg foglalkoztam vele), hogy bezzeg a canon új szenzorával mostaztánmár nagyon lehet a nonplusultrát. a túrót, a régi, mára ciki géppel is lehet, kicsit munkásabb.

(bár hozzáteszem, hogy éppen műtét után én még 5 hétig nem nyomogathatom azt a flairt, míg egy gaggia gombja ma is opció lenne :DDD)

teljesen valid opció egy kisebb mazzer-e 100e ft körüli áron, szemben a 2-300e ft-os, pláne 6-800e ft-os ilyen-olyan home őrlővel szemben. olcsóbb, elpusztíthatatlan, belemegy bármilyen kés. nekem sincs, de senki sem gondolhatja komolyan, hogy ha lenne, ne lenne ugyanolyan finom a kávé. akkor meg miért ne lenne létjogosultsága? azt eldöntöm, hogy befér-e hozzám és akarok-e ráindítgatni és sepregetni.

Új hozzászólás Aktív témák