-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
verti1
üzenetére
viszont tartom, amit először írtam: nem kell felülni a divathullámoknak. nincs forradalom, nincs hipertérugrós fejlesztés, kb. az van, mintha azon vitatkozna a nép, hogy a makita vagy a régi bosch fúróval lehet csak/összehasonlíthatatlanul jobban polcot építeni. ezek eszközök, basszus, egy gaggia ma is jó, a tuningjai is azért készültek, hogy az ismert pontokon jobb legyen. én sem szeretnék már, de pont azért hoztam a szüleimnél épp átélt aktuális példát, hogy szemléltessem, hogy attól még alkalmas a feladatra, maximum kényelmetlenebb picit. de ugyanez a hülyeség megy a fotós fórumokon (amíg foglalkoztam vele), hogy bezzeg a canon új szenzorával mostaztánmár nagyon lehet a nonplusultrát. a túrót, a régi, mára ciki géppel is lehet, kicsit munkásabb.
(bár hozzáteszem, hogy éppen műtét után én még 5 hétig nem nyomogathatom azt a flairt, míg egy gaggia gombja ma is opció lenne
)teljesen valid opció egy kisebb mazzer-e 100e ft körüli áron, szemben a 2-300e ft-os, pláne 6-800e ft-os ilyen-olyan home őrlővel szemben. olcsóbb, elpusztíthatatlan, belemegy bármilyen kés. nekem sincs, de senki sem gondolhatja komolyan, hogy ha lenne, ne lenne ugyanolyan finom a kávé. akkor meg miért ne lenne létjogosultsága? azt eldöntöm, hogy befér-e hozzám és akarok-e ráindítgatni és sepregetni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)