Hirdetés
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Eladnám a Profitec Pro800 rugós-karos kávégépem, gondoltam először Benneteket kérdeznélek meg erről, itt, a Hardcore topicban, hogy érdekelne-e Benneteket esetleg. Még nem hirdettem meg, egyelőre csak Titeket kérdeznélek erről, egy kis vásárlási előnyt adva Nektek.
A gép nagyon szép karcmentes állapotban van, a csészemelegítő tálcán és a csepptálcán vannak minimális használatból eredő karcok. Tényleg nagyon kevés, de sajnos ez óhatatlan, mert ha ráteszel egy porcelán csészét egy tükrös rozsdamentes acél felületre, rögtön látszik a nyoma. De a gép maga valóban karcmentes, nagyon vigyáztam rá. A gépet nagyon keveset használtam, amióta megvan a Rocket R58-am, azóta gyakorlatilag be se kapcsoltam, és kihasználatlanul áll. Kávékalmárnál vettem 2021 novemberében, de kb. csak fél évet ment. Itthon használtam, kb 500 kávét főztem vele. A gép totál ki van takarítva, bezsírozva élelmiszeripari szilikonzsírral, a fejtömítést, meg a henger nyaknál lévő tömítést kellett csak cserélni. Teflont raktam oda, a fejtömítés pedig jó minőségű kék szilikon. Adok mellé egy kis tégelyben szilikonzsírt, hogy időnként meg tudd kenni a henger tömítéseit. Csak kevert vízzel használtam. Van egy kis szalaghőmérő ragasztva a hengerfejre, Gábor szerint ez a legjobb tuningja ennek a gépnek. Ezt figyelve, lehet tudni mikor megfelelő hőmérsékletű a henger. Az áráról igazából fogalmam sincs, de mivel a gép igencsak újszerű állapotú, a doboza és minden tartozéka megvan, így a vételárához képest nem szeretnék sokat engedni. Ha esetleg érdekelné valamelyikőtöket, keressetek bátran, beszéljük meg.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest