Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
verti1
üzenetére
Flairhez szerintem is jó, bár kávés kiállításokon a BWTs srácok mindig elmondták hogy a kancsó az csak ivásra való!
Régebben én is használtam időnként mg+ BWT kancsót a sok negatív vélemény ellenére, tudva hogy a gépemnek nem jó, mert igen is bizonyos kávéknál nagyon betaláltam vele.
ezt meg is írtam annó többször.
De például én minden fémet éreztem benne a rezet, a krómot, az alut, de még az ezüstöt is kicsit, bár ezzel a fémíz faszsággal úgy tudom egyedül vagyok
A Bestprotecthez képest íz szempontból sem rúg labdába.
Az pedig hogy melegen a 6,5pH feljebb megy az 2 dolog miatt sem győzne meg engem:
1.Hogy egy otthoni gép a 24órából legalább a felét ki van kapcsolva így többnyire a hideg savasabb víz eszi a gépet.
2.Ha a 6,5pH feljebb megy akkor gondolom a sima csap 7,4pH vagy a tudományosan bekevert designer víz is arányosan, tehát mindig savasabb marad a kancsós.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest