Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Nyomtató topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
general
üzenetére
Alapvetően én is agyaltam jó ideig a Leliten, de első espresso gépnek nem szerettem volna mondjuk a 200k+ kategóriát meglépni. A belépő szinten pedig olyan gépeik vannak, amik mind 57mm-es kosárral dolgoznak. Ezt egyszerűen nem tudja befogadni az agyam.
Én alapvetően kísérletező típus vagyok, nem bírok leülni a seggemre úgy, hogy ne próbáltam volna meg egy bizonyos változót a lehetőségekhez mérten minél többféleképpen variálni. Ilyen dolog az összes kosár, illetve pogi előkészítést segítő kiegészítő is, ami egyszerűen nem kapható 57mm-es méretben. Gondolom ez valami elcseszett üzletpolitikai húzás volt a részükről, hiszen így gyárthatnak mindent full egyedibe, a userek pedig rághatják a körmüket, ha valamire szükség van.
Szintén ugyanezen gondolatmenet mellett, nálam a Silvia kb. 2.5-3 hétig volt eredeti állapotában, onnantól szét lett kapva az egész és újrakábelezve, PID-del, mindennel. Ránézve a belsejére a hasonló kategóriájú Leliteknek, egyszerűen nem szívesen túrkáltam volna benne nyakig, mert olyan kesze-kusza hatása van az egésznek. Ez megint olyan dolog, hogy ha nem akarod minden héten csesztetni belülről a gépet, vagy nem vagy szerelő, akkor megintcsak nem érint különösebben.
Szó, mi szó, ha belépő szinten veszel egy gépet azért, mert szeretnél inni egy jó kávét, SZERNTEM nem olyan nagy hiba Lelitet venni, mert biztos vagyok benne, hogy azzal is lehet jó dolgokat művelni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Update 01.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest