Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
WarLock07222
üzenetére
Az van szerintem, hogy ilyenkor sokan beleugranak, aztán majd januárban hiába terhelik a kártyát, nem lesz mit levonni. De lehet csak én élek kelet-európában. C40 picit kisebb késsel szerintem etalon a megfizethető kézik között (85e Ft-ért ~235 EUR). Ez meg 125 lesz, ha meg kell egy szép csavarbehajtó, akkor a duplája. Ha Etzinger kést raknak bele, akkor olyan rossz nem lesz szerintem. Én úgy látom van nekik 32 mm-es. De könnyen lehet, hogy Italmill lesz, mint sok más cég kézijében, ezzel egybevág ez a mondat:
The building blocks of ARCO are sourced from Europe (Italy, Slovenia) with some additional parts manufacutred in China (Shenzen)
Egyébként most, hogy olvasgatom, lehet csak abból adódik az eltérés, hogy a külső vagy a belső kés méretét adja-e meg valaki. Az Arco 47/32 mm-es, pont, mint a Kinu:
The Kinu M47 Simplicity manual coffee grinder is equipped with Black Fusion treated and hardened conical burrs of 47 / 32 mm and each, with 4 ball bearings. It is a high-quality and sturdy coffee grinder, allowing you to achieve very uniform grinding results for all preparation methods with little effort.
Ezzel szemben a Comandante C40:
Outer Burr Size: 39mm
Inner Burr Size: 30mm
A videóban kézzel ~10g filter finomságot olyan 10-11 mp alatt darált le. Motorral ~18 grammot (espresso finomság), ez 17 mp volt, ha lehet hinni nekik, 360-as fordulatszámmal. Elég szépen jött le a Linea Minin. Ide mentettem le a videót, hátha jobb minőség, mint amit tud a Kickstarter felülete, de sajna ugyanolyan ratyi.Ajaj, nekem kezd egyre jobban tetszeni. Van is egy jó csomag, amolyan összedobós:
5× ARCO hand grinder
7× ARCO 2-in-1 electric and hand grinder
1530 EUR
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest