Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

válasz WarLock07222 #101195 üzenetére

Az van szerintem, hogy ilyenkor sokan beleugranak, aztán majd januárban hiába terhelik a kártyát, nem lesz mit levonni. De lehet csak én élek kelet-európában. C40 picit kisebb késsel szerintem etalon a megfizethető kézik között (85e Ft-ért ~235 EUR). Ez meg 125 lesz, ha meg kell egy szép csavarbehajtó, akkor a duplája. Ha Etzinger kést raknak bele, akkor olyan rossz nem lesz szerintem. Én úgy látom van nekik 32 mm-es. De könnyen lehet, hogy Italmill lesz, mint sok más cég kézijében, ezzel egybevág ez a mondat:

The building blocks of ARCO are sourced from Europe (Italy, Slovenia) with some additional parts manufacutred in China (Shenzen)

Egyébként most, hogy olvasgatom, lehet csak abból adódik az eltérés, hogy a külső vagy a belső kés méretét adja-e meg valaki. Az Arco 47/32 mm-es, pont, mint a Kinu:
    The Kinu M47 Simplicity manual coffee grinder is equipped with Black Fusion treated and hardened conical burrs of 47 / 32 mm and each, with 4 ball bearings. It is a high-quality and sturdy coffee grinder, allowing you to achieve very uniform grinding results for all preparation methods with little effort.

Ezzel szemben a Comandante C40:
    Outer Burr Size: 39mm
    Inner Burr Size: 30mm

A videóban kézzel ~10g filter finomságot olyan 10-11 mp alatt darált le. Motorral ~18 grammot (espresso finomság), ez 17 mp volt, ha lehet hinni nekik, 360-as fordulatszámmal. Elég szépen jött le a Linea Minin. Ide mentettem le a videót, hátha jobb minőség, mint amit tud a Kickstarter felülete, de sajna ugyanolyan ratyi.

Ajaj, nekem kezd egyre jobban tetszeni. Van is egy jó csomag, amolyan összedobós:
    5× ARCO hand grinder
    7× ARCO 2-in-1 electric and hand grinder
    1530 EUR

Új hozzászólás Aktív témák