Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ronin s8
üzenetére
Nemtom, hogy a vállalatoknál miért kezelik ennyire mostohán ezt a kérdést. Nem valószínű, hogy egy sokmillió eurós üzlet a kávé minőségén dől el, de ha már egyszer köztudottan az üzleti szokások egy része közösen elkávézgatni a papírok mellett, minthogy nálunk pl. ez amolyan szertartásszerű dolog volt, és a vendégek 90%-a kávét választott tea helyett, akkor illene kicsit odafigyelni. Értem én, hogy akkor kávét kell tartani, meg darálót, meg előtte bemelegíteni a gépet (no nem mintha bejelentés nélkül özönlenének a vendégek, hogy ne lehessen 20 perccel előtte melegíteni) és 2-3 perc helyett 6-7 perc lenne 4 kávé, de én speciel szinte az összes céget fel tudom sorolni ahol voltam, és hogy ott milyen kávét ittam. És ahol finom volt, azt megjegyeztem, ahol szokatlan volt (fém csészében), azt is.
Ha már egyáltalán foglalkozik ezzel a cég, azt miért kell odavetve, igénytelenül..?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest