- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
üzenetére
1 éve vettem a cuccot, nem érzem már teljesen kezdőnek magam, hála a sok-sok hasznos infónak itt tőletek.
Inkább arra értettem, hogy nem akarok pörkölni, profilgörbézni, millimétereket és Celsius fokokat oly szigorúan számolni, stb.
De valahogy még keresem azokat az ízjegyeket, amiket egy-egy kávé jellemzésénél írnak, mert nem igazán tapasztalom még meg. Biztosan az örlőm is benne van (Iberital Ch.), ezért is váltanék egy jobbra. De mérföldekkel jobb kávét iszok már így is itthon, mint mondjuk másfél éve egy automata gépből.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább arra értettem, hogy nem akarok pörkölni, profilgörbézni, millimétereket és Celsius fokokat oly szigorúan számolni, stb.
De valahogy még keresem azokat az ízjegyeket, amiket egy-egy kávé jellemzésénél írnak, mert nem igazán tapasztalom még meg. Biztosan az örlőm is benne van (Iberital Ch.), ezért is váltanék egy jobbra. De mérföldekkel jobb kávét iszok már így is itthon, mint mondjuk másfél éve egy automata gépből.