Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ezt a hősokkos párakinyomást én furcsának gondolnám. A babok hőmérséklete fagypont alatti (másképp nem is tudna rájuk fagyni víz). Ami viszont biztosan történik ilyen tárolás esetén szobahőmérsékleten történő nyitásnál, az az, hogy beáramlik a melegebb levegő, aminek a páratartalma lecsapódik a hideg babszemeken. Azt nem tudom, hogy ez tud-e ártami a minőségnek érezhetően -10-15 fokon.
A szelepek sztem. kifelé engednek, befelé nem.
A babtartálynak nincs fedele? Ha van, akkor nincs szabad levegőn. A tartályokkal sztem inkább az a helyzet, hogy az őrléskor keletkezett hő egy része a babok felé távozik, így az aromák pl. gyorsabban illannak.
Én adagonként őrlök, kab. 4-5 nap alatt megy el 250 g, óvatosan nyitom és gyorsan csukom a zacsit, úgy, hogy minél kevésbé szellőzzön ki, persze a vége felé így is érezni különbséget a nyitáskorihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest