Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bilux

    veterán

    válasz FrankMonzano #67983 üzenetére

    A jelek szerint itt a megoldás a random módon magába roskadó home screen problémára.
    Az iPhone tulajdonosok egy része jól ismeri azt a jelenséget, amikor a kezdőképernyőnél a telefon megadja magát és a háttértől függően fekete, avagy fehér kómába zuhan, mely legkevésbé sem nevezhető üzemszerű működésnek.
    A probléma néhány iOS 7-et futtató eszköznél jelentkezett és úgy tűnik, hogy leginkább akkor hajlamos előjönni, amikor az akkumulátor töltöttsége 30 százalék alá csökken, vagy bizonyos alkalmazások használat váltja ki a kellemetlen jelenséget. De mindegy is, mert akinek ezzel a gonddal kell együtt élnie, az a vásárláskor egyértelműen nem ilyen telefont akart, ám szerencsére nem kell elkeseredni, hiszen itt a megoldás egy olyan javítás képében, ami az iOS 7.1-gyel érkezik.
    Ez egyben azt is jelentheti, hogy a fejlesztők által már negyedik béta változatban tesztelt iOS 7.1 a célegyenesben van, ami már csak azért is fontos, mert az adatok szerint az Apple Store látogatóinak 79 százaléka iOS 7-et használ, tehát lehetnek egy páran, akik folyamatosan tapasztalják a fekete/fehér halált.

    Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Új hozzászólás Aktív témák