- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Unokaöcsém telefonjával kapscsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Adott egy iPhone 8, amit korábban egy feltöltőkártyás sim kártyával használtak, majd a feltöltőkártyás szám megszűnt és előfizetéses kártyával kezdék el használni.
A jelkódját tudják, de az Apple ID jelszót elfelejtették.
Ha az elfeljett jelszóra megy, ellenőző sms küldésre van lehetőség, de az ugye a már megszűnt feltöltőkártyás számra menne.
Van valami ötlet, hogy hogyan lehetne új jelszót beállítani a készülékhez? -
Jakob.rabbi
tag
válasz
FIREBLADE78 #270048 üzenetére
Parancsok, Galéria, keresés "view battery cycle"
De az általános naplózást be kell kapcsolni hozzá.
Beállítások, Adatvédelem, Elemzések és fejlesztések.
Itt kell az iPhone elemzések megosztását engedélyezni. Ezután az első töltés után meglesz a log, amiből a parancs ki tudja szedni a ciklusok számát. -
FIREBLADE78
addikt
Akkumulátor töltési ciklusát, miszerint hány db van az akksiban megtudom nézni valahol?
-
Parson
addikt
Na akkor két nap és indul a buli?
-
vargalex
félisten
válasz
markknight #270042 üzenetére
30-ért inkább a hibátlan 7-esek vannak… 40 pedig a 8-asok alja inkább.
-
aneda
senior tag
válasz
BigBlackDog #270021 üzenetére
A Volvóban telefon és hangjegy ikon van egymás mellett, ahogy a régi telóval is.
Gondolom ez kihangosító + médialejátszót jelent. -
plejik
addikt
válasz
matehajagos #270038 üzenetére
Én megnéztem, de nálam az elmúlt 10 napban van 2 óra 11 perc. Utolsó 24 óra pedig csak 8p. Szóval szerintem ott valami más gond van. Szerintem töröld és telepítsd újra hátha..
Ja és Én semmit nem szoktam törölni az alkalmazásváltóból, ott van minden, amit úgy gondol úgy is kilő a rendszer. -
matehajagos
tag
Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet, hogy a Messenger ennyit fut a háttérben? (Azon kívül, hogy szar az app, azt tudjuk) ‘Appfrissítés a háttérben’ beállítás ki van lőve, tehát elvileg nem lenne neki szabad.
[kép]Van amit elfelejtek, vagy ki kéne lőnöm miután befejeztem a használatát?
Üdv,
Máté -
válasz
Pyttawrx #270034 üzenetére
Hát ezt saját tapasztalat miatt 100%-ban cáfolnom kell.
A touch id van összepárosítva az alaplappal,így ha azt átrakod az új kijelzőbe akkor semmi sem változik,működik tovább.
Anyám telefonjában átraktam az új kijelzőbe,tökéletesen olvassa az ujjlenyomatot,működik a touch id úgy ahogy kell. -
Rivaul
addikt
Köszönöm a válaszokat. Feleségem használja, neki egyáltalán nem fontos a kép eredetisége, persze nagyon vackot nem akarok. Erre is azt mondja jó így, de engem zavar... A telefont is csak telefonálni használja, meg messengerezni. Nekem SE2 van de őt nem vonzza egyáltalán. Szóval egy refush kijelző is meg van 13 körül. Ilyen összegnél megéri megcsinálni mert hétköznapi használatra még mindig egy pörgős kis telefon. Tavaly kellett ki imádkoznom az agyon harcolt 5s-t a kezéből így is
-
vargalex
félisten
válasz
markknight #270031 üzenetére
A kolléga írta, hogy kicseréli maga, illetve utángyártott kijelzőt említett. Így kb. 7-9000 Ft kiadásra számít. Annyiból hol cseréled újabbra a telefont?
-
válasz
Kbali #270027 üzenetére
Át kell rakni a régi gombot az új kijelzőbe és működni fog.
Erős túlzás hogy foshalom lesz a képe.
Ez a kijelzőtől függ.Amit én vettem,annak teljesen jó a képe,minimálisan gyengébb csak mint a gyári.
Színei jók,fényerő ugyanakkora mint a gyárinál,betekintési szög is tökéletes.
Persze bele lehet nyúlni gagyi kijelzőbe is,ezt nem is tagadom,de vannak jó utángyártottak is. -
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Iphone 7. Kapott egy jókora ütést és a betöréstől ugyan az üveg megvédte, de csíkozódik és szellemképes lett. Láttam már egész baráti áron lehet utángyártott kijelzőket rendelni hozzájuk. Kicserélni ki tudom, akkukat is cseréltem már több iphone-ban. De valahol azt olvastam hogy klónozni is kell az eredeti kijelzőt mert szoftver frissítésnél, nézi az apple és eldobhatja a képet. Ez mennyire valós? -
merqree
őstag
válasz
fzboxx #270019 üzenetére
Bennem nem volt félelem.
Elolvastam az összefoglalót.
Tudomásul vettem a korlátokat (volt, amiket nem találtam meg az összefoglalóban, és amiket "ordítva/toporzékolva" jelentettem/jeleztem, arra itt a türelmes társak válaszoltak).
Amit nem tudtam esetleg megoldani (dupla/tripla alkalmazások), azt pedig elfogadtam.Az átszokás, telefon használata közben kb 1-2 napig tartott, mire a főbb dolgokat megjegyeztem.
Az átszoksá teljesen sziubjektív, de ha félelem van benned, akkor neki se vágj szerintem.
A 14 napos elállás "alapjog". Még. Magánszemélyek esetén.
-
fzboxx
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha az apple.hu vagy az iStyle.hu oldalról rendelek iPhone-t, akkor élhetek a 14 napos indoklás nélküli elállási jogommal?
Ez lenne az első iPhone-om, és félek, hogy nem tudnám megszokni, ezért kérdezem.
Köszönöm mindenkinek! -
Gicz
addikt
válasz
markknight #269985 üzenetére
Hát én pedig imádom, soha többet nem kell más csak max. 6 plus óta csak a nagy méretet veszem, és imádom, nadrág zsebbe elfér, súly fel se merült bennem még h zavarna, az akksi idő pedig mindenért kárpótol. 4S-emet rötrem össze utoljára, volt 1-2x h a max is kiesett a kezemből de még sose lett baja egyiknek sem. A szögletes formát pedig imádom, 11 pro max volt a 13 pro max előtt, és ezt sokkal joban szeretem.
-
Drenadar
veterán
[link] Az ilyen kamera védő csodáknak van értelmük? nem lesz homályosabb a kép amit csinálnak vele?
-
modd3r
őstag
válasz
pulyka jocó #270010 üzenetére
Béta profilt törlöd, és mehet a végleges, a megjelenés után.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Csak gyors kérdés, mert nemigen találtam értelmes választ a neten. Ha most felrakom az ios 16 bétát, amikor kijön a stabil verzió 2 hét múlva (vagy vmikor), a beállításokon belülről ugyanúgy tudok rá frissíteni, vagy kell hozzá egy újratelepítés? -
Drenadar
veterán
válasz
Sys85 #270006 üzenetére
az engem nem zavar hogy ki szerint eretnekség, a karcokat nem szeretem és így hogy azt mondjátok hogy karcolódik akkor inkább egy üvegfólia rá mint hogy tényleg karcokat kelljen nézni... Elöző telefonomon nem volt semmi az kibírta karcok nélkül.
telefont még nem törtem pókhálósra remélem nem ezzel fogom elkezdeni...
Mikor Londonban jártam sose felejtem el, állok a metrón mindenki iphonet nyomogat de kb egy ép kijelző nem volt ott -
válasz
Drenadar #270001 üzenetére
Huhh ez a kérdés darázsfészek.
Van aki szerint istenkáromlás az kijelzővédő üveg,vagy fólia,mert neki évek után is karcmentes ezek nélkül is a kijelzője.
Saját és baráti köri tapasztalat viszont az hogy vajpuha a kijelző,törésre kevésbé hajlamos (főleg a 13-as széria),de a karcokat könnyen összeszedi,akár a nagy semmitől is megjelenhetnek.
Első dolgom volt üveget tenni a 13 Pro-ra. -
Drenadar
veterán
oké akkor szerzek valamit rá :|
-
válasz
aneda #270000 üzenetére
BT fülesekkel és hangszórókkal is próbáltad?
Csak mert ha azokon is jelentkezik ez a gond,akkor elsőnek egy teló visszaállítással és újra beállítással kezdeném,ha azután sem jó,akkor akár valami hardveres gond is lehet a háttérben.
Én a 13 Pro-t csatlakoztattam már Fiatra,Fordra,VW csoport több márkájára,Peugeotra,BMW-re és mindenhol jó volt. -
Drenadar
veterán
Sziasztok!
mik a tapasztalatok, mennyire bírja a szifon kijelzője? Kell rá fólia, vagy megvan anélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest