Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ÁdiBá #251278 üzenetére
Ha valaki ráfüggött a droid nagy szabadságára,akkor az ios elég zártnak és fapadosabbnak hathat.
Viszont ha hozzászoksz,akkor rájössz hogy mennyire nem is lényeges az a fene nagy szabadság.Cserébe sokkal gyorsabb és stabilabb a rendszer még évek múltán is,plusz biztonságosabb.Ha meg esetleg van még Apple terméke (ipad,mac,macbook,apple tv),akkor rájön milyen jól működik az Apple ökoszisztémája.
Persze lehetnek ezekután is olyan fukciók amik hiányozhatnak,ezzel vagy együttél valaki,vagy visszavált droidra ha létfontosságúak azok a funkciók.
Nekem személy szerint nem hiányzik semmi a droidból,még az AoD sem.Azt mindig ki is kapcsoltam rövid idő után,mert érezhetően jobban merült a teló.
Ha valaki nem akar uralkodni a telefonja minden része felett,nem akarja aprólékosan tesztreszabni és témázni,akkor nagyon boldogan együtt tud élni az ios-szel.
Persze ez a rendszer sem hibátlan és tökéletes.Az i12 a 76. telefonom (kiakasztó tudom
),többségében droidjaim voltak,középkategória és csúcskategória vegyesen,de mindig jobban húztam az ios felé az egyszerűsége és a megbízhatósága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest