-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
78zolika #243206 üzenetére
Aqua bolti garit ad az első év után.Kisebb boltoknál benne van a pakliban,hogy felszívódnak időközben és akkor buktad.
Aquánál szerintem ettől nem kell félni,sok cuccukra bolti gari van,jópár dolgot gariztattam náluk és sose volt gond.
Apple cuccok esetén csak attól tartanék,hogy mivel nem Apple partner,így nagy eséllyel az első év után valami nem hivatalos partnerrel szervizeltetnek,márpedig csak hivatalos minősített partnerek kapnak eredeti szervizalkatrészeket,más nem.Szóval nem tudni milyen kijelzőt vagy bármi mást kapnál a telefonodba.
Legalábbis legjobb tudomásom szerint az Aqua nem áll kapcsolatban ilyen szervizzel,bár nem vagyok ebben 100% biztos.Apple cuccokat csak hivatalos partnertől veszek.
Hivatalos Apple partnerektől vásárolt termékekre ugyanaz az Apple gari vonatkozik végig a 3 év alatt.MM,Euronics,Edigital,Emag és az APR-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest