- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nem tudom hogy volt-e már, meg hogy mióta vannak fenn ezek az árak. De istyleban már minden iPhone 6 és újabb telefonhoz 9900ft árú aksicsere van írva. Nemsokára teszek is egy próbát velük.
-
Alwares
aktív tag
válasz
ittakary #178864 üzenetére
Én már nagyon várom hogy mit hoz majd ez az aksicsere, mert ios10-el se volt már gyors az iPhone6-om, de 11-el valami katasztrofálisan lassú lett a telefon. Mac-en lecsekkoltuk és 70%-os az aksija, geekbenchen meg látszik hogy jó 30%-al lassabban pörög a processzor.
Nagyon örülnék ha ez segítene és még jó egy évet ki tudnék húzni a telefonnal. (mióta pár évet lehúztam egy mobil app fejlesztő cégnél baromira kiégtem az okostelefon lázból és semmi kedvem telefonra költeni most
)
-
-
Alwares
aktív tag
válasz
leslieke #177974 üzenetére
Biztosan? Nekem mióta fenn van az iPhone 6-om valami elképesztően lassú lett. Körülbelül az 5 éves régi gagyi android telefonom sebességét hozza a legtöbb esetben. Akad minden, lassan tölt be...
Viszont több külföldi fórumon is olvastam, hogy azért van mert már az aksi régi benne, és úgy küszöböli ki az Apple az ezzel járó problémákat, hogy leveszi a cpu sebességét. Több helyen azt javasolták, hogy egy aksicsere megoldja a sebesség problémákat. Van ezzel bárkinek bármi tapasztalat vagy hülyeség az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyar az űrben
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HTPC (házimozi PC) topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged