-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az iPhone 6-osunkon nem működik a bekapcsoló gomb. Miként tudnám újraindítani, ilyen hard módban, hogy hátha megjavul? középső gomb + táppal csak soft restartot csinál, mert pin kódot sem kér.
-
mr.tamasbiro
őstag
Mondja mar meg valaki,hogy megy ez a szinkronizálás dolog mert nem értem.
Hol találok valami számot amit a telefonra rárakok azt hogyan szinkronizálom a telora?
Ha van valaki aki lépésről lépésre leírja megköszönöm. A szinkronizálás mar be van állítva,hogy WiFi-n keresztül csinálja mikor be van kapcsolva a laptop. Köszi előre is,6 körül leszek addig várom a segítséget.Akar privát is írhat valaki. -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Iphone 6-nál tapasztalt valaki olyat, hogy a szokásosnál rosszabb a mobil hálózati elérhetőség?
Nekem az a tapasztalatom, hogy olyan helyen, ahol más telefonokon simán van még térerő, ott az én iphone-omon alig, vagy egyáltalán nincs.Például a lakásban két ponton tudok normálisan telefonálni, a többi helyen akadozik, szaggat a vonal.
A másik, azonos szolgáltatójú telefonon pedig mindenhol van hálózat a lakásban, akadás mentesen tudok telefonálni.Amúgy telenoros szolgáltatónál vagyok és a telefonom garis még.
Ötlet, vélemény a témában?
Köszönöm
-
Gyurma_13
aktív tag
-
RockHaRD
addikt
No beadtam a Westend istyle-ba a készüléket. 1-1,5 hét
Addig nincs telefonom. Most vehete kegy nano sim adaptert, hogy használhassam a régi droidos fost
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon, bár iPhone-t használtam már pár hónapon keresztül.
Akkor is gondom volt a gmail fiók szinkronizálásával, és emiatt a gmail alkalmazást használtam, de szeretnék a gyári levelező alkalmazásra áttérni.
Rendesen sikerült is felvenni a gmail fiókot, manuálisan szinkronizál is, de azt sehol sem tudom beállítani, hogy kikapcsolt kijelző esetén milyen időközönként keresse az új leveleket.Erre van valami lehetőség ios 9.0.2 esetén? Vagy csak akkor fog szinkronizálni, ha belemegyek az alkalmazásba?
Köszi a válaszokat!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, iphone on az AV playert megvettem és tökéletesen visz minden video formatumot amit kell meg ac3 hangot is, viszont ipad air 2 re nem használható...van ennek valami tabos alternatívája, vagy esetleg egy másik videólejátszó progi ami jól teljesít tabon ?
-
viega1
csendes tag
Istyle mindíg is érdeksen kezelte ezeket a dolgokat. Érdekes módom a másik két hivatalos szervíz azonnal rávágja, hogy persze van rá garancia 1 évig. Amennyiben forgalmazzák itthon az adott modellt. Kétlem, hogy mindkét szervíz jóindulatú csak az istyle kevésbé.
És szerintem ha így is lenne, akkor nem egy szervíz jóindulatáról beszélhetnénk hanem az Apple jóindulatáról, mert a szervíz csak bevizsgál valamit a cserekészüléket/ alkatrészt nemigazán ők adják.
-
Laca1212
őstag
válasz
majestic #121468 üzenetére
Ilyet is ír iSTYLE a garanciánál:
"Milyen készülékkel kereshetem fel az iSTYLE szervizét?
Bármilyen Apple vagy Beats termékkel felkereshetsz minket, de bizonyos esetekben csak garancián túli javítást tudunk ajánlani, mivel az Európai Gazdasági Térség tagállamai (EGT) és Svájc területén kívül vásárolt termékek esetén a garanciális szolgáltatásokat a gyártó korlátozhatja!" -
BossBoss
őstag
Az akkumulátornál a használati idő az egyben a kijelző idő is?
-
RockHaRD
addikt
Most tervezem vinni a westendbe a telefonomat gari ügyben. Érdemes vinni a dobozát, meg minden tartozékot?
-
Ateszpapa
addikt
A telekomos gari papíron csak 12 hó szerepel, nem 12 + 12 hó ahogy fel szokták tüntetni egy droidos telónál.
-
majestic
őstag
Na, azt hiszem kicsit felkavartam az állóvizet, rendbe szeretném tenni a dolgokat:
1. Azt írtam le, amit nekem mondott a csaj.
2. Én is azt állítottam a csajnak, hogy én úgy tudom, hogy az iPhone-oknál világgari van, de ő azt mondta, hogy nem, példaként az amerikai telefonokat hozta fel. Szerinte a szervízes jóindulatán múlik csak a gariztatás... Szerintem is hülyeség de ezt mondta.
3. A szavatosság: azt mondta, hogy az EU területén vásárólt telefon esetében mindig 2 év garancia van, ez EU-előírás, mindegy, hogy melyik országban akarod érvényesíteni.
4. Nem tudom honnan vettétek, hogy nem tudta a hölgy, hogy Anglia nem az EU része. Én két konkrét készülék ügyében hívtam fel, erre mindent megválaszólt. Az én angliai telefonomra is azt mondta, hogy 2 év garancia van: 1 teljeskörü, 1 pedig szavatossági.
5. A számot megadom ha feltétlenül szükségesnek tartod, de nem hiszem, hogy ki kellene vele cseszni, krughatják szerencsétlent.
-
m0ski
aktív tag
Az 5S készülékemnél a kijelző jobb felső sarkánál mintha elengedett volna a ragasztás, rendesen be tudom nyomni. Illetve fehér felületen a felső részén mintha sárga csík lenne. Nem tudom, hogy ezt elfogadnák-e cserére.
Felhívtam a Telekomot, megerősítették a 2 évet. Viszont azonnali csere nincs, mindenképpen központi szerviz és bevizsgálás. Ez még rendben is van, viszont azt is elmondta, hogy cserekészüléket nem biztosítanak, merthogy helyben nincs szerviz, ezért minden cserekészülék visszakerült a központi raktárbaAz APR nem opció, mert vidéken lakom.
-
BossBoss
őstag
Ha APR-hez viszem a T-s telót kell barmilyen papirt vinnem(szamla,gar.jegy)?!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
majestic #121452 üzenetére
Köszi! Akkor tulajdonképpen minden boltban vásárolt telefon gyári garanciás és a számla a +1 év jótállás miatt ajánlatos?
Refurbished telefonokat lehet árulni? Csak 1 helyen láttam jelezve, hogy "a gyártó által újracsomagolt termék, 1 év Apple garanciával"
Lehet, hogy az összes olcsóbb telefon ilyen? Úgy tudom annak a csomagolása is más. -
koma106
senior tag
-
-
viega1
csendes tag
válasz
majestic #121407 üzenetére
Áhh. Az apple support sem a régi!
Bárhol vásárolsz iphonet a világon kötelesek itthon is gariban javítani cserélni, amennyiben azt a modellt forgalmazzák itthon is.
Az iphone 4S és iphone 5 esetében volt valóban az a szabály, hogy földrészenkénti gari volt. Akkor itthon csak az EU-ban illetve Svájcban vásárolt készüléket lehetett garanciáztatni.
De 5S-el bejött az apple szerint ugynevezett Worldwide phone, és ezzel a Worldwide garancia is. Aki mást állít legyen az apple supportos vagy az atya úristen az vagy nem jól tudja, vagy nem akarja jól tudni. Ugyanis a magyar telefont vigan kicserélik Kínában és az visszafelé is működik
Add már meg a beszélgeté számát amivel visszakereshető, és ha valóban ezt mondta akkor elküldöm már az apple-nak kivizsgálásra, hogy itéljék egy kis olvasásraa drága ügyfélszolgálatost.
Mellesleg földrajzi és Uniós ismereti problémák is vannak, ott nem csak szabályzatbeli ismeretek, UK elég régóta EU és földrajzilag is Európához tartozik. Az EU nem a töltőfejtől EU. Mert ezek alapján az olasz töltő és a svájci is eltér kicsit
Az apple is olyan már mint a T-mobile ahány ügyintéző annyi szabály van
-
Endless
aktív tag
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy iPhone 5s-re tegnap raktam pár zene számot azóta ha zenét szeretnék hallgatni a telefonomon lévő zenék közül nem engedi lejátszani. Szürke színnel jelöli es nem tudok rámenni és elindítani.
-
Tin
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest