Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Real Ghoost
üzenetére
iPhone-on jó ideje használok üvegfóliát, valóban véd a törés ellen is, iPhone topikban ha rákeresel, volt már többeknek is,h töréstől mentette meg a kijelzőt az üvegfólia.
Használatot semmilyen mértékben nem befolyásolja, max a home gombnál tűnik fel a vastagsága, de ha 0,15-0,2mm-es max, akkor nem zavaró egyáltalán. -
Alex91
félisten
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Vigyazni kell ra, nem foliakat venni, szerintem...
(Egy jo tok, es annyi!)
-
Real Ghoost
aktív tag
Voltam ma egy gsm üzletben ipad fóliák után érdeklődni, 6 ezerért mutattak egy olyat ami elvileg törés ellen is védi a kijelzőt, ki vette a dobozból tényleg elég masszívnak tűnt, bár nekem gyanús ez, hogy törés ellen valóban védene, illetve már-már a vastagsága lehet a használatot is befolyásolná, használ valaki ilyesmit?
-
gabormgp
senior tag
Érdemes még venni mini2-tőt?
-
Ragnar95
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Kb semennyire, mivel folyamatosan úgysem megy, csak ha épp valami program használja és nincs GPS chip, ami szívná az akksit, mint a telefonokban, így nem nő jelentősen a fogyasztás még akkor sem, ha huzamosabb ideig használod, bár nem nagyon tudok olyan helyzetet elképzelni,h pár percnél tovább menjen a helymeghatározás, mivel úgyis wifi kell hozzá, ergo navigálásra alkalmatlan.
-
pimmi
senior tag
szoval ez ipad a1395 16gb
-
Ragnar95
félisten
Amit minden feloldásnál kér a készülék

Ha az iPhone keresése be van kapcsolva, akkor törölni nem fogják tudni a cuccokat, vagyis ha restore-olják a készüléket, utána nem fogják tudni aktiválni. Viszont ha nincs jelkód, akkor gond nélkül tudják használni restore nélkül is. -
Ragnar95
félisten
Ha a Find My iPhone be volt kapcsolva, akkor ha wifire fellép a készülék, meg lehet találni, de erre sajna elég kicsi az esély.
Ha nem volt rajta jelkód, akkor természetesen tudják használni.
Ha volt jelkód és Find My iPhone is be volt kapcsolva, akkor csak papírnehezéknek tudja használni a tolvaj. -
pimmi
senior tag
sziasztok, ellopták az ipodomat. ipod a1395 16gb nem simkártyás csak wifit használtam, be van kapcsolva az icloud, megtalálható ez még valahogy? egyébként nem itthon lopták el hanem külföldön, és tudják használni, egyáltalán? nem volt csak játék meg ilyenek fent, és képek,köszi
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Amit linkeltél azt én (is) rendeltem a szüleimnek, faszán működik az ébresztés is, teljesen újszerű állapotban van a mai napig. Simán rendelheted.

-
Auratech
őstag
A tokhoz annyit, hogy az Origami Smart Case, BELK részemről nem ajánlott! Tokshopban vettem és hülye fejjel eldobtam a blokkját.. A kamera felőli sarkon és a többi sarkán egyszerűen leválik az anyag, mintha elfáradt, letört volna, erőhatás nélkül..
Szóval elég trágya. Amúgy okés lett volna és smart. -
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak másik usertől, bár kitudja, lehet egy és ugyanaz mindegyik

-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen!
Az a baj, hogy az ebay vmiért törli a régi rendeléseket, pedig ami caset magamnak rendeltem az is nagyon fasza. -
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez case!
Csak szar a cim, nézdd a képeket. -
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez havernak air2höz rendeltem, nagyon jó
-
vadászcsiga
félisten
Ajánlatok már legyszi egy hasznalhato smart case-t Air-re mert a meglevő már szétesik. A legolcsóbb 11000 Ft es az is sarga vagy zöld. Fekete kellene sleep/wake es nem ártana ha 5000-ig megállna.
Ezt kerestem ki az air topikban de nem tudom mukodik e az ébresztés. -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szerintem ár/érték arányban még mindig a Mini Retina a legjobb választás, én is erre jutottam és vettem is egyet két hete, egyelőre nagyon bejön. 3 év múlva is bőven használható lesz, de már nyilván lesznek jobbak...
Csak net meg pár játék, erre elég lehet a 16 giga, de amikor bekapcsolod a szűz rendszert akkor is csak 10-11 gigád marad garázdálkodni. Ha meg mégis telepítenél 1-2 nagyobb játékot, alkalmazást, akkor szűkös lehet a hely. -
SoldierL
senior tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Úgy tudom csak a napfogyatkozás árt a kamerának.
-
SoldierL
senior tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szia! Nekem is mini 2-őm van. Én mégegyszer ezt venném. Ha csordultig tele rakom, akkor sincs lassulás.
Szerintem még 2-3 év mulva is nagyon jó lesz, én 4-5 évre terveztem most kb fél éves. A legkomolyabb játékok is akadásmentesen futnak. Netezni nagyon jó rajta, nagyon gyors! Akku nagyon combos! Én ajánlom, szerintem bármelyik androidos cuccot lepipálja még 1-2 év mulva is. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha én az Ipad-el (Air) le szeretném fényképezni a napot, este fele (19:00) akkor lesz valami baja a kamerának?
Nekem azt mondták, hogy kiéghet a szenzor. Tényleg így van?
Előre is köszönöm.Üdv:
Zoli -
törölt tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Nekem mini2 van, igaz nem olyan régóta, pár hónapja. Hogy mennyire időtálló lesz, azt nem tudnám megmondani, de én nem bántam meg, hogy megvettem. Az időtállóságához annyit, hogy anyámnak egy sima iPad 2-ese van, amiben ha jól tudom, csak 512 mega RAM van, és az a gép is még mindig teljesen simán megy, pedig van rajta egy kiló fotó, és pár játék is. Ráadásul nem mai gyerek már.
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
Nagyon szemezgetek egy Ipad mini 2-vel, de félek kicsit a hardverétől. Nyomogattam élőben, és most pörög rendesen mint a taxióra, viszont nem tudom, hogy 2-3 év múlva is megmarad-e ez a sebesség. Az Air 2 biztos időtálóbb ebből a szempontból (erősebb proci, 2 giga ram), viszont nekem nem kéne akkora tablet, elég a 8".
Nézegettem androidos meg windows-os tableteket is, de azok nem jöttek be (legalábbis a 100 ezer Ft alattiak).
Szóval szerintetek lehet attól tartani, hogy 2-3 év múlva már nem lesz ilyen felhasználói élmény ha a mini 2-t venném (mégis csak 2 éves hardvere van)? Illetve szerintetek van értelme a 16 gigás verziót venni, ha igazából csak netezésre meg 1-2 játékra használnám?Előre is köszi a segítséget.
-
Ragnar95
félisten
Használ valaki üvegfóliát iPad Minihez? Kéne rendelnem, de elég nagy a kínálat, úgyhogy ha van valakinek bevált modell, szívesen várom a tippeket

-
Auratech
őstag
Most, hogy beleolvastam a publikus beta tapasztalatait soroló posztokba, inkább mégsem vagyok annyira kíváncsi..., hogy muzsikál AIR2-n.. kibírom..szeptemberig
-
SoldierL
senior tag
Milyen üveg védi az ipadeket? Erős?
-
shai-hulud
csendes tag
válasz
sanyi0627
üzenetére
Az nézőpont kérdése, hogy megéri-e…
Én kb. fél éve vettem 50k-ért 8-as iOS-el (sajna frissítették 7-ről), de ennek ellenére a mai napig nagy megelégedéssel használja asszonypajtás (böngészés, Facebook, e-mail, kisebb játékok, olvasás, filmnézés Plex-en keresztül).
Ezeknek a kritériumoknak még most is tökéletesen megfelel. Az más kérdés, hogy csak a pénztárcád szabhat határt (… és szab is) mert nekem sem volt sajnos több rá annó.
Az biztos, hogy ha számít a hardware, akkor az Air 2 a nyerő
Ez természetesen csak az én véleményem, ahány ember, annyi nézőpont.
-
HardRic
addikt
válasz
csipszikutya
üzenetére
Én még tavaly gariban cseréltettem emiatt. Kis ütésre mozgott az üveglap mögött a panel, engem is eléggé idegesített, pedig az enyém fekete.
-
legiaap
félisten
Néztétek a Logitech (vagy Logi most már) új keyboard case cuccát. Nagyon filózok, hogy majd megvegyem. Pofásan néz ki.
[link] -
SoldierL
senior tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Vegyél hozzá vmilyen smart book-ot+fóliát én kezdetek óta ezzel használon jobb megelőzni a bajt. Nekem elég erős anyagnak tűnik a kis karcokra nagyon allergiás vagyok ezek szerintem hamar előjönnének. A kijelző strapabírósága számomra is kérdéses, tudja valaki konkrétan milyen anyagból van?
-
oszy
veterán
válasz
sanyi0627
üzenetére
Én most azon gondolkodom, hogy iPad Air 2-t veszek.
Csak a laptopom még mindig winfos rendszerű. Viszont a Macbook-ok drágák...
A Mac Mini van képbe nálam, de nem tudom, hogy a Intel Core i5 / 1,4-2,7GHz (TURBO) fotó feldolgozásra megfelelő-e...
A wintől szabadulnék már...
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, végül innen a hardverapróról sikerült egy 32 gigás Ipad mini retina készüléket beszereznem, nagyon tetszik minden este nyomkodom egy kicsit, az lenne a kérdésem, hogy ez a típus mennyire sérülékeny?
Régen volt egy ipod touch-om az kb attól is karcolódott ha ránéztem, ez sokkal jobban úgy tűnik nekem, hogy egyben van, és tartósabb, csak nem tudom mennyire érdemes-e fóliát rakni rá, vagy valami tokban nyomkodni?Egy egyszerű műbőr tokot kaptam hozzá, ha nem használom abba be szoktam tenni, de nem tudom mit lenne érdemes még hozzá vennem, a media markban láttam 30 ezres logitech tokokat, nos el sem tudom képzelni, hogy azok mit tudnak ennyi pénzért

-
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Megéri még ipad 2-t venni?
Ipad 1 ről váltanék.
Köszi
Üdv -
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
ipad air. a kijelző szerintem el van "csúszva", ahogy a képen is lehet látni. olyan mintha bal oldalra mozdult volna el. szerintem több a fekete csík bal oldalt mint jobb oldalt.
ezt már régebben észrevettem, de nem volt ennyire feltünö. ios 8.4valami ötlet? nincs még 1 éves, t-hometol lett véve. küldjem velük szervizbe?
köszi
-
m0ski
aktív tag
Nálam is megvan ugyanez a hiba, sőt jónéhány másik is (Mini 2). Gondolkodtam, hogy visszatérek 8.4-re, de egyelőre inkább küldözgetem ezeket a hibákat a Feedback app-on keresztül.
Nyilván zavaró, hogy az Excelt nem tudom használni, mert ahogy cellába próbálnék írni kilép, illetve hogy a Safariban nincs "Jelszó automatikus kitöltése" opció, de amikor belevágtam a Beta verzióba, számításba vettem hogy lehetnek ilyen nyűgök. -
lorcsi
veterán
az ipad 3 tulajok részére..van valami az aláírásomban..
-
Sify
senior tag
Ipad Air 9 publikus beta van fent. Facebook app ha ramegyek hogy a legfrisebb esemenyeket mutassa (show recenc) akkor kilep az appbol. Mar toroltem es ujra feltelepitettem, de a hiba tovabbra is megvan. Masnal is van ilyen hiba?
-
Werkly
őstag
fotók a gépről lettek áttéve Air 2-re. Nem tudom törölni! Vagy nem is lehet? Elég idegesítő! Van megoldás? Kuka ikon inaktív!
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Kiderült, hogy a kábel a ludas a töltés miatt. Tegnap jelezte az iPad, hogy enni kér, kíváncsiságból megnéztem az iPad-hez kapott töltőt és az iPhone töltőjét. Egyeztek az értékek, 5V, 1A..hát gondoltam akkor teszek egy próbát. És láss csodát, sokkal előbb feltöltött, mint a másik töltővel.
-
lorcsi
veterán
Szeretnem ha a át beállított műsor akkor is futna a háttérben, amikor pl. A szafari al böngészők, ezt hol lehet beállítani?
Beállításokkal a hatterben futás engedélyezve, de amint ablakot váltok a yt is leáll -
holapito
tag
Hello srácok én próbálom feltenni az ios9 public betát de folyton ez jön [link] csak ipaden most nagyon sokan töltik vagy csak simán elrontottam valamit és ez az error szöveg ?
-
dondusfi
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Zene lejátszást. Track váltás, hangerő stb...
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Nekem alapvetően fogalmam sincs erről. Valakinek lépésről-lépésre kéne ezt nekem elmagyarázni

-
univerzita
addikt
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Szia! Próbáltam az Ace playert és a Remote Media manager-t is, nem találja egyik sem a pc-met(win7). Kell valami program a pc-re is, hogy működjön?
-
dondusfi
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés de létezik olyan app amivel ájfonról tudnám irányítani az ájpadomat?
Előre is köszi -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Beta 3-nál járunk, csak public beta verziószáma 1.
Ettől még igazad van, beta-nál nem szabad csodálkozni, ha bugos az egész... -
m0ski
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tisztában vagyok a bétával járó veszélyekkel, csupán kiváncsi hogy egyedi eset-e.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na ezért is szedtem le a pi...ba.
Így is elég bugos a sima szoft nem hogy a béta.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Feldobtam tegnap az iPad Mini 2-re a 9-es nyilvános bétáját, és a következőt tapasztaltam:
Ha a tárhelyhasználatot akarom megnézni, akkor a zenéknél csak az ikon látszik és a foglalt terület, a Zene szöveg nem. Ha rámegyek, akkor pedig kilép a Beállításokból.Más is tapasztal hasonlót, vagy egyedi probléma?
-
D@niel
addikt
a multitask egyértelműen jobb, minta 1 helyett már másfél giga lenne a retina minimben, szinte semmit nem zár be, különös tekintettel a safari tabokra. kicsit recsegve jönnek elő egyébként az alkalmazások, remélhetőleg csak a béta miatt.
gyorsabban zárja be az appokat. volt már cresh, az új intelligens kereső nekem nem ajánl appokat kontaktokat (lehet ehhez még használni kell a rendszert), az új notesban jó a rajzolgatós dolgok, az új betű típus elég jó, nem is gondoltam, hogy ennyire kihat a megjelenésre, valahogy precízebbnek tűnik az egész rendszer.
a több ablakos mód sem rossz, még jobb lesz ha a fejlesztői appok is támogatni fogják.4s-re is fel dobom.
-
HardRic
addikt
Nekem is iszonyatosan bugos a 9 beta, de úgy tűnik a Safari újratöltes megoldódott. Androidos módra mintha cache-ből töltené vissza a komplett oldalt, és nem a RAM-mal próbál játszani. Csak emiatt fent hagyom, a többit meg majd csak javítják.
-
legiaap
félisten
Valaki elmondaná, hogy kell visszatenni a 8.4-et? Letöröltem a developer profilomat a settingsből de még mindig a 9 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyénként a helymeghatározás mennyire szívja az akksit?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)