-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz
pszichiater
üzenetére
A hetesnél jobban fut.
-
pszichiater
senior tag
Igen/Nem 2:0 nem rossz, nem rossz

Annyi, hogy nem szeretném kinyírni, mint anno a 4s-t a 8-al
köszönöm szépen
-
erdoke
titán
válasz
pszichiater
üzenetére
Teljesen jó a 8 az iPad 4-en. A 3-ra már nem mondanám ugyanezt.
-
univerzita
addikt
válasz
pszichiater
üzenetére
Igaz nekem Air van de szerintem a 4-esre mehet a 8.3. Úgyis nemsokára itt a 9-es. De gondolom valaki ír hogy milyen a tapasztalat.
-
pszichiater
senior tag
Sziasztok!
Kérdés lenne:
ipad 4 ( A1460 ) mehet fel rá a 8.3 ? Nem lassítja be? Jelenleg 7.1.2 van fent.köszönöm
-
fpeter07
veterán
Létezik olyan freeware program, ami win 7 asztalát kiterjeszti ipadra?
-
TheMarci
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Az apple tv-t hanyszor lehoztak mar 2010 ota.. Minden oldal a kattintasokbol el..
-
univerzita
addikt
Ha a 9to5mac és más Apple -hez közelálló sajtó ilyet lehoznak akkor szerintem nem a felhasználókat szeretnének megtéveszteni,remélem. Nemsokára úgyis kiderül. Engem sajnos a dolog nem érint ( 4-esem van). Ami a üzleti politikát illeti,igazad van.De úgyis eltudnak adni annyi telefont hogy gyártással nemgyőzik. Úgyhogy ez simán belefér. De ez a én véleményem.
-
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem apple olyat nem fog csinálni, hogy két különböző főverzió és egy olyan "régi" telefonon fusson mint i4s, azért szüntetik meg a támogatást, hogy a júzer mindig negvegye a legújabbat. Sok eladás=nagy bevétel, itt csak az számít.
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Ok, akkor valóban lehozták a nagyobb oldalak is, ettől még hiszem, ha látom.
WWDC mindjárt itt van, ott úgyis kiderül biztosra. -
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Igen, elég gyakran csak valamelyik újságíró/blogoló agyszüleménye 1-1 pletyka az olvasottság miatt

Valóban nem az origo hozta le, egy sokkal kevésbé neves oldal tette meg...
Fura módon 9to5mac és a hasonlóan nagynevű oldalakon semmi hír az említett pletykáról... -
válasz
Ragnar95
üzenetére
A multiwindow iOS-ről is pletykálnak már mióta (JB-vel van is már egy ideje), mégsem lett még belőle semmi. Esetleg ha majd valóban lesz 12"-es iPad Pro...
(#7082) Rage47
Ja, egyre sz*rabb rendszereket készít
OSX 10.10 kb a Windows ME szintjén van... -
Bagan
aktív tag
Monopoly for ipad tud magyarul?

-
Bagan
aktív tag
sziasztok! nem reg lettem ipad air 2 tulajdonos! szeretnek valami jo mokas, szorakoztato jatekot, amit egyszerre ketten lehet jatszani baratnovel!

Vagy esetleg van olyan, hogy 2 iphone lenne a joystic ipad meg a megjelenito?
Koszi!
-
univerzita
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Aszt hiszed hogy ezek a pletykák csak úgy keletkeznek? Eszt nem a Origo ( semmi bajom velük) írta. Lehet kezdenek rájönni hogy az nincs rendjén hogy engedik frissíteni a gyengébb hardvereket,majd mikor lassabban fut nemlehet downgradelni. Ezért lépnek. De majd év végén olvasd vissza amit írtam. De elfogadom ha te nemhiszed hogy így lesz.
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Miért változtatna pont most az elmúlt 8 éves üzletpolitikáján az Apple csak mert pár helyen pletykálnak erről?

Semmi logika nem lenne ebben a lépésben... -
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Ilyen biztos hogy nem lesz.
Egyszerűen túl régi a hardver már, nincs mit ezen szépíteni, a 2. v 3. főverzió mindig belassítja a készülékeket, ld. iPhone 3G és iOS4, 3GS és iOS5, i4 és iOS7, iPad Mini és iOS7... -
univerzita
addikt
Lehet hogy úgy volt. De,downgradelni csak néhány napig engedett és utána nincs visszaút. Ez a minimum hogy eszt megteszik a felhasználókért. Persze Apple cáfolni fog. De ha már ennyi Apple -hez közelálló újság lehozta én lehetségesnek tartom. Hisz amikor Air 2-őt bemutaták sajtó 2 hónappal előtte megírta hogy 2GB ram lesz. A Apple utolsó percig nemnilatkozot,még a közvetlen bemutatón se árulták el. Én eszt 90%-kos hírnek veszem.
-
válasz
univerzita
üzenetére
Nem úgy volt, hogy az iPhone 4s az iOS 8.x-szel befejezi a frissítéseket?
-
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Ezt kizárt dolognak tartom, az apple ilyet nem csinál

-
válasz
univerzita
üzenetére
1. gen iPad minin az sem fog segíteni. Vagy gondolod, hogy az iOS9 majd új CPU-t meg RAM-ot tölt le?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pxs
aktív tag
Valaki esetleg tudna megoldást arra, miért lett akadozós az 1. gen iPad Mini-m sebessége (főleg a menükben görgetésnél/weblapokon), 8.3-ra frissítés után? (7.1.2-ről) Már csináltam egy hard reset-et is rajta aztán, de nem tűnik jobbnak. Van valami mód a gyorsításra, JB nélkül?
-
Pxs
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Tiszta, köszi.
A 8.4 június elején várható? Arra elvileg számíthatunk JB-re?
Mintha valami olyasmi közleményt olvastam volna, hogy a 8.3-at kihagyták, hogy arra koncentrálhassanak (és talán végre rájöttek, hogy érdemes a talált biztonsági réseket nem reklámozni a neten a kiadás előtt). -
Pxs
aktív tag
Értem, ezt valaki próbálta már?
Elvileg arról szól, hogy olyan appot kell letölteni onnan, amiben már benne van a Cydia installer és egy reboot után telepíti azt. Viszont az Apple folyamatosan patch-eli be őket, ezért nehéz olyat találni, ami működik is.
Valakinek volt ezzel bárminemű sikere?
-
Pxs
aktív tag
Tud valaki működő jailbreak-ről iOS 8.3-ra?
Tegnap frissítettem jailbreak-elt 7.1.2-ről és egyelőre úgy fest, nem érte meg. Visszaút pedig nincs, mert az Apple már nem írja alá a 8.3-nál régebbi firmware csomagokat.

Van esetleg valami spéci módszer, amivel le tudok menni iOS 8.2-re? Akár szervízes.
Előre is köszi mindenkinek!
-
Petya25
őstag
Egyébként ez a spéci fájlkezelés az almában a kukac!
-
lorcsi
veterán
-
-
lorcsi
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
docu 5 megvan, de a wifi csatlakozást nem értem
gondolom a network rész, de nekem ott csak felhő helyek vannak
a többi sem a helyi wifi hálózatra keres rá -
NGA
addikt
File via Wifi.
Böngészőbe beírod a pc-n, amit kiír az ipad. Majd a böngészőből felmásolod.
Én egyszerűbben szoktam. Felrakom onedrive-re, ott elfér minden, majd ami kell, az onedrive appal leszedem. PDF-re pedig a legjobb a sidebooks.
Én sehova nem telepítettem fel az itunes-t, semmire nem használom.
-
lorcsi
veterán
még csak most kezdek ismerkedni az Itunes-al
pdf-et szeretnéák feltenni az air-re
ezen videó alapján..és lenne egy láma kérdésem
hogyan lehet a library sávot előhozni az iTunes-ben ?sehol nem találom

ill. hiába csatlakoztatom a gyári kábellel, nem jelenik meg a készülék az itunes-ben .

vajon miért ? -
legiaap
félisten
[link]
Mintha ez a pletyka lett volna tavaly is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megesik az ilyen

-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kijelentő mondat volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Passz, nincs iPhone-om
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na ezt nem is tudtam eddig. És iPhone-on is működik. Köszi a tippet.
-
vadászcsiga
félisten
Azt tudtatok hogy ha hosszan nyomtok safariban a könyvjelző ikonra felugrik a könyvjelző mentese ablak? Kicsit gyorsabb mint a hagyományos mentés
-
HardRic
addikt
Vaingloryzik itt valaki? Jó lenne olyan emberekkel csapatni végre akik nem lépnek ki meccs közben.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kenny123
üzenetére
Nem, elég lassúcska már sajna, a jelenlegi Mini 2 használt árak mellett semmiképp nem vennék már 1-es Minit.
Konkrétan semmi, csak a touch ID-val tud többet a Mini 3 a 2-nél.
Természetesen eltűnik a virtuális bill, ha BT bill van csatlakoztatva, de elő lehet hozni kézzel újra emlékeim szerint. -
kenny123
addikt
Oppla, ipad topik. :d
Sziasztok!
Meg ezer éve volt egy ipad minim pár hónapig (első szeria), de nem volt meg sokáig, nem volt igazán kihasznalva.
Viszont most újra felulkerekedett rajtam az érzés, hogy nekem kell egy mini tartalomfogyasztasra.
Elsősorban az első generacioban gondolkozok, olvasni kellene, netezni, esetleg néha zene.
Kérdésem az lenne, hogy az első generációs mini meg vállalható a jelenlegi (ios 7-8) oprendszerekkel? Amennyire rémlik, már ios 6al sem volt valami szelvesz.
A második, és a harmadik szériában a touch idn kívül van valamiféle komolyabb eltérés?
Illetve, meg valami. Vannak ezek a jobb fajta Bluetooth behajthato billentyűzetek, azthiszem a logitech csinált hozzá párat. Ha ezekkel gépelek valahol mondjuk egy weboldalon, a kijelzon ettől még van billentyűzet, vagy azért az el tűnik amikor érzékeli a billentyűzetet?Köszi szépen a válaszokat, és bocsi a sok hülye kérdésért.

-
czanga
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Valamilyen megoldás biztosan van rá, legtöbbször twitter, vagy facebook account-al való belépés után tudja menteni a játék az aktuális állást.
-
ImpersonatoR
addikt
Heros 3 hd menteseit el lehet valahogy tarolni? game centerbe ha belepek akkor csak az elert eredmenyeket latom. eredeti nem mokolt ipad air. Csak lehet tolnek egy gyari allapotba allitast mert marha sok felesleges dolog van rajta.
-
dmad
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Egyelőre marad a 3G...Még van másfél évem a hűségből...
De ha tudtam volna, hogy a telenor is elérhetővé teszi, akkor biztos nem váltok..

-
-
dmad
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszi.
Pont azért váltottam telenorrol vodára, mert a telenorosok azt mondták,
vegyek másik csomagot, ha 4g-t akarok.
Erre most náluk is minden csomaghoz elérhetővé tették...
A vodánál meg kimaradok belőle... -
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek müködik a Vodafone 4G ipadon?
Ma kipróbáltam pesten több helyen is, de mindig a 3G-re állt rá...
Amúgy ipad 4-el próbálkozom, az előfizetés az ügyfélszolgálat szerint tudná.. -
Chereiose
addikt
Szerintetek az miért van, hogy eddig az itthoni nettel ha lezártam az Ipad-et, (illetve ráhajtottam a tokot) akkor is ugyanúgy volt wi-fi végig és jöttek az értesítések, de egyszer újraindítottam a routert és azóta ha lezárom, akkor mindig elveszti a wi-fit, és mindig rácsatlakozik. Baromira zavar, hogy mindig várni kell, mire megint megtalálja, ilyet pedig csak a mobil nettel csinált, amikor egy hot-spotra csatlakoztam wi-fivel, és ha nem használtam akkor elveszett a jel.
-
nbence94
tag
sziasztok! nekem olyan problémám van, hogy ios 8.3-man egyszerűen nem tudok bejelentkezni se facetime-ba, se imessages-be. kéri a jelszót, beírom, pörög egy ideig, aztán semmi. ha elrontom szól hogy rossz, szóval nem ez a baj. már több hálózaton is kipróbáltam, valamint az összes ilyen kiguglizott okosságot kipróbáltam (hardreset, ki-be jelentkezés, stb.) de semmi. az appstore működik, tudok letölteni dolgokat. mi a teendő? első ipadem, nem nagyon értek hozzá. van megoldás?

-
lorcsi
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
köszi, még az uccsó pillanatban feltettem

van olyan progi ami a legjobb alkalmazásokat ajánlja?
minden nap egyet..stb..? -
univerzita
addikt
Figyelem!!! Még ma ingyenes a Remote Media Manager Pro- kiváló másoló.
-
-
válasz
üzenetére
Nyugi, az Apple fotókezelője ilyen. Just works. Vagy mégsem.
Nálam pl. iphone-on és ipad-en 21 fotó és 1 videó található. Belépek a webes icloudba ott már 22 fotó és 1 videó van. A vindózos icloud fotó mappa pedig csak 15 fényképet hoz, olyanokat is, amiket már hetekkel ezelőtt töröltem... (hogy a történet még kerekebb legyen, számítógépen a pictures\my photo strem 40 fényképet mutat)
Szóval, úgy sz*r ez ahogy van
-
univerzita
addikt
válasz
üzenetére
Tippet tudok adni arra hogy ha akarod hogy a képek ne össze vissza legyenek. Mégpedig a képeket a Megosztott -ak közé rakni. Megoszthatod őket akár saját magaddal. Amikor a képeket megosztottnak jelölöd akkor megkérdezi hogy mi a mappa neve és te létrehozott mappát ( pl, család) de így létrehozható pl.munka, haverok,stb. És a képet oda teszed ahova akarod.Majd ha tableten,de számítógépen megnyitod a Megosztott ott lesznek mappák szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

OSX 10.10 kb a Windows ME szintjén van...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)