-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
scabi78
senior tag
Hali!
Ipad 1-em van és két napja a youtube alkalmazás nem megy. Korábban nem volt vele semmi gond, most már ios 5.1.1-en nem fut vagy csak az én készülékemmel van baj? -
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Nem akad az írás pl? Nem tul lassú?
-
Ragnar95
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Mondjuk elég sok user error volt ebben a történetben, simán megoldható lett volna az adatok visszanyerése egy icipici odafigyeléssel használta közben.
Sajnálom,h nem sikerült sehogy sem megmenteni az adatokat, de mostmár legalább tudod, mire kell odafigyelni adatvédelem szempontjából, bár drága tanulópénz volt ez.
Luser2000: teljesen igazad van, ezért is írtam feltételes módban a dolgot, de akkor bebizonyosodott, hogy a szerviz sem tud többet tenni, mint egy hozzáértő otthon, azaz DFU-ból visszaállítani a készüléket. -
Luser2000
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ha pl. szervizben az ilyen (vagy ehhez nagyon hasonló) esetekben fel tudnák oldani és a "régi" adatokhoz utána hozzá lehetne férni, akkor egy ilyen megoldással illetéktelenek kezébe is juthatnak (érzékeny) adatok.
(pl. elvesztett tableten tárolt személyes adataink).
---
őszintén szólva én annak örülnék, ha a szerviz sem tudna segíteni (és ezzel nem rosszat akarva valakinek). -
Ragnar95
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Csak azzal az iTunesszal lehet feloldani, amivel szinkronizálva volt.
DFU-ból lehet restore-olni, de akkor az adatok elvesznek.
De mint azt írtam már párszor, ha arra a gépre dugod rá, amin az iTunesszal szinkronban volt, azon nem kell feloldani a képernyőzárat a backuphoz és a zárolást feloldja magától az iTunes. -
Kollégák. Ha végérvényesen le van tiltva egy iPad, akkor azt sehogy sem lehet visszahozni? Be sem kéri már a kódot?
-
Larry303
addikt
élő foci streamekhez vkinek tippje?
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nincs vele kulonosebb bajom.
-
vadászcsiga
félisten
iPad 2-n hogy megy a 8.3?
-
rossztopik
-
erdoke
titán
válasz
csipszikutya
üzenetére
Nem melegedett túl a telefonos töltő?
-
Ragnar95
félisten
válasz
csipszikutya
üzenetére
Teljesen mindegy, mivel töltöd, 100%-ig kellene töltenie, csak lassabban.
-
csipszikutya
senior tag
Miért csak 80%-ig tölti a tabot a telefon töltő adapterem? Ennyire kevés áramot adna le, hogy 80%-tol nem tudja tölteni? A tab nem engedi?
Tudtam kérni egy próbára egy air 2 adaptert az simán elkezdte tolni 80%-tol az áramot bele. -
-
Üdv. Kollégák van rá mód, hogy egy iPad Air-t mindenféle jog engedélyezése nélkül le lehessen clone-ozni? A probléma az, hogy átment rajta egy kamion és hát a rendszer faszán működik, de a kijelző része az halott
Van vmi recovery esetleg? Kérdés továbbá, hogy ha mi nem is, de egy szerviz meg tudja menteni a rendszert? 
-
D@niel
addikt
akkor mar én is megkérdezném, hogy a pc/laptopra kötött iPad töltődik-é, ugyan is ha rákapcsolom, azt írja nem tölti, de az legelső generációs iPadem még anno úgy rémlik töltődött.
retina mini tud melegedni, legelő iPad ennyire nem tudott.
-
Ragnar95
félisten
válasz
csipszikutya
üzenetére
Persze, nem lesz tőle semmi baja, csak jóval lassabban fog töltődni, mivel gondolom a telefon töltője csak 1A-t ad le, míg az iPadé 2,1-et.
-
csipszikutya
senior tag
Sikeresen otthon hagytam az ipad töltöjét. Megoldhato ugy a töltése, hogy van kábelem hozzá, de azt egy másik mobil (lumia 800) adapterebe dugom?
Nem fogja befolyásolni az akkut hosszu távon? -
weinmaker
őstag
Na sikerült!
A megoldás, ha valakinek ilyen baja van.
Megadtam a saját apple id-met a régi ipadon, és úgy beléptem a régi gépről a storeba.
Kiválasztottam az ibookst, és amikor elkezdi letölteni figyelmeztet, hogy csak régebbi mehet rá, és akarom-e letölteni.
A downloadra kattintva lejön a gépen lévő ios-al kompatibilis verzió.
És lám működik is
Köszi azért a segítséget!!!!!!!
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Ezen a változaton ilyen nincs. Nekem ott egy szürke ceruza ikon van csak.
Közben túrtam a googlet, és jó sokan szívnak ezzel a problémával, hogy a régebbi gépre nem tudják feltenni a régebbi ibooks-t.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nyertél! Működik, köszi!
Bár azért azt nem értem miért nem lehet rátelepíteni olyan verziót az ibooks ból ami menne 5.1 alatt is.
Érdekes. -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
De nem azzal van baj, hogy a könyvet nem tudom átmásolni, bár ugye még azt sem próbáltam, hanem, hogy nem lesz mivel megnyitni, mert nincs ibook

-
univerzita
addikt
válasz
weinmaker
üzenetére
Ha megvan ha megnyitod a appot akkor van olyan lehetőség lent van Remote,rámész és lesz hogy Search computer or LAN. Itt wifin lehet csatlakozni a gépre. Kiválasztod a számítógépet ( lehet meg kell adnod a jelszót ) és ahol van a könyv vagy újság átmásolod iPad-re. Ha így nemsikerülne átmásoljuk máshogy.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
okés, megvan.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Igen be lehet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Talán iBackupBottal bele tudsz nézni, ezen kívül nincs rá más mód.
Nem, az ipsw fálj csak maga az oprendszer telepítőfájlja, semmi köze a backuphoz. -
weinmaker
őstag
Közben gondoltam kitolok vele, és leszedtem egy régebbi ibooks-ot ami elvileg menne rajta 2.1-es, és ifunbox-al akartam telepíteni, ugyanúgy 70%-nál vége és error.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Lehet hozzá csatlakozni, és le is töltöttem az előbb, majd az ifunboxal meg fel akartam, de 70% hibával megállt.
-
weinmaker
őstag
Szétvág az ideg mostmár. Az itunesban mutatja a főképernyőket az ipaden, és kiírja, hogy 49 alkalmazás, de oldalt mellette egyetlen egyet hoz.
A windowsos gépen meg az itunes, mobil application mappában kettőt.
Vagyis a gépre nem szinkronizálja le az appokat, ha jól gondolom. A régebbi itunesban ott volt az összes alkalmazás oldalt.
Utálom ezt a nyomorult szart!
Vagyis imádom az ipadem, és semmilyen androidos tabletért nem adnám oda, de ez az egész bűvészkedés egy kalap fos, egy undorító sz@r! -
Szabikaa20
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Megneztem ott ahol mondtad.Van ott egy biztonsági mentés 2015.4.2 dátummal es "szabolcs ipadje" néven...Ezt honnan tudom meg hogy 8.2 vagy 8.3?Ritkán van gépre csatlakoztatva az iPad szóval elképzelhető hogy ez még 8.2-es!új korától talán ha 10x gépre csatlakoztatva..de lehet még annyiszor se!
És van a gépen egy "iPad4,1_8.2_12D508_Restore" ipsw file...1,89gb Ez nem tárol ilyen adatokat?Vagy ezt,ha felteszem akkor lesz 8.2,de minden törlődik?
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Feltettem az i-funboxot, és csatlakoztattam mindkét ipadet.
Az ibook egyiken sem jelenik meg, az enyémen sem, amin pedig rajta van.
Most akkor hogy a francba tegyem rá az ipad1-re
? -
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
iTunes>Beállítások>Eszközök alatt, de ha van is backup az iTunesban, szinte biztos, h felülírta a régit a legújabb 8.3-assal.
Igen, olyan lesz az iPad, mint első bekapcsoláskor. Azt tudod csak visszrakni, ami tudja az iCloud syncet vagy ha az app saját szerverre ment. -
D@niel
addikt
valaki ajánlana egy jó minőségű fóliát iPad-re? sokat segítene egy ebay-es link, és már rendelem is.
múltkor már kérdeztem, hogy melyik típust szponzoráljátok, és a tapasztalatok alapján azt láttam érdemes elkerülni a standard üveg fóliát.
valami olyasmit szeretnék, ami nem árt a retina kijelzőnek, és az ujjlenyomatok sem látszanak. -
válasz
univerzita
üzenetére
Igen volt egy ilyen sejtésem, hogy így kéne, de ezért most nem akarok újat regisztrálni. Nem értem a logikát.
-
Üdv. Sehogy nem lehet kihagyni a payment method-nál, hogy ne kelljen megadni a saját bankkártyás adataimat? Köszi
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ha van 8.2-es backupod, amit vissza tudsz állítani, akkor nem, ellenkező esetben igen, mivel újabb rendszerről készült backup nem visszaállítható régebbi rendszerre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem, megy simán, mivel aláírja az Apple, olyan, mint egy sima restore.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Shift gombot nyomvatartva restore gombra kattintasz, majd betallózod a letöltött ipsw fájlt, innentől mindent ír az iTunes.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Igen
-
nbence94
tag
na berendeltem egy üvegfóliát air 2-re ebayról, mert a sima screen protector 2 nap alatt karcolódni kezdett cover mellett, most meg kb. az egész tiszta karc, pedig az ujjamon meg a coveren kívül mással nem találkozott
elvileg zsír-és kosztaszító, törésálló, és karcálló... nektek milyen tapasztalatotok van velük, mennyi időt bírnak ki, stb.? 
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
8.2-t még aláírja az Apple, így azt vissza lehet rakni, régebbit nem.
-
czanga
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Erre énis kíváncsi vagyok mert az iPad 2 jobb lett, de a vadiúj Retina mini-men azt érzem, hogy lassabbak lettek az animációk. Valahogy nem az igazi.
Ezek szerint igen: Szifon
-
hoby36
senior tag
Üdv!Van egy iphonem és lesz nemsokára egy ipod is a birtokomban.A kérdésem,hogy a meglévő Apple ID-vel tudom használni majd a ipad-ot vagy kell újat csinálnom?
-
SoldierL
senior tag
Még ma is él a 8.2 visszaállítás én ennél maradok szerintem egy jó darabig.
-
[link] ezt "használom", rajta volt már az iPadon, de ma használtam először. Most este a kedvetekért
beléptem rajta a Google fiókomba, hogy hátha akkor majd feldob reklámot. Megnéztem egy 4 perces videót, nem volt reklám. Lehet, hogy én csinálom másként...A képek: ezzel várni kell, nem akar menni a képfeltoltés...
-
D@niel
addikt
hú, nekem egész más, mutatom is:
be tudnád másolni az iTunes linkjét annak amit te használsz?
nekem teljes képernyő alatt sosem ugrik fel, de az alsó reklám "fejléc" mindig megjelenik a felületen, és időnként miután végig néztem egy videót, teljes képernyős reklám jön be.
amit előttem mutatnak felületen lévő reklám is új nekem, úgy értem, hogy nem megy ki széltéig a széle.
-
Ragnar95
félisten
Pont hogy kell JB ahogy a kolléga írta is, az iAd rendszert használó hirdetéseket nem tudja kiszedni, hiszen azt az iOS egy API-ján keresztül implementálják a fejlesztők az appba, abba nehezebb belenyúlni külső appnak...
Mondjuk a leírást szerint pont nem használ proxyt vagy VPN-t az app, ezért is hitetlenkedem végképp, hogy képes blokkolni bármit is, mivel a leírás szerint a telefonon szűri a forgalmat, ami nem hittem,h JB nélkül lehetséges és be is igazolódott, h csak részben lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Napelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?