- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szerintem ár/érték arányban még mindig a Mini Retina a legjobb választás, én is erre jutottam és vettem is egyet két hete, egyelőre nagyon bejön. 3 év múlva is bőven használható lesz, de már nyilván lesznek jobbak...
Csak net meg pár játék, erre elég lehet a 16 giga, de amikor bekapcsolod a szűz rendszert akkor is csak 10-11 gigád marad garázdálkodni. Ha meg mégis telepítenél 1-2 nagyobb játékot, alkalmazást, akkor szűkös lehet a hely. -
SoldierL
senior tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szia! Nekem is mini 2-őm van. Én mégegyszer ezt venném. Ha csordultig tele rakom, akkor sincs lassulás.
Szerintem még 2-3 év mulva is nagyon jó lesz, én 4-5 évre terveztem most kb fél éves. A legkomolyabb játékok is akadásmentesen futnak. Netezni nagyon jó rajta, nagyon gyors! Akku nagyon combos! Én ajánlom, szerintem bármelyik androidos cuccot lepipálja még 1-2 év mulva is. -
törölt tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Nekem mini2 van, igaz nem olyan régóta, pár hónapja. Hogy mennyire időtálló lesz, azt nem tudnám megmondani, de én nem bántam meg, hogy megvettem. Az időtállóságához annyit, hogy anyámnak egy sima iPad 2-ese van, amiben ha jól tudom, csak 512 mega RAM van, és az a gép is még mindig teljesen simán megy, pedig van rajta egy kiló fotó, és pár játék is. Ráadásul nem mai gyerek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest