Hirdetés
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
-
6700 - 6601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Lehet, valamit rosszul csinálsz. Nem kell JB, nekem sincs, minden ráklomot blokkol nálam.
Telepítsd ahogy írja.
Nézd meg, hogy a wifi beállításon belül automatán maradt-e az alsó sor (nem tudom mi az, nincs nálam ipad), ha igen, akkor ott van-e a megadott elérési útvonal vami .....is végződésű.
Ha ez ok, akkor indítsd újra a Safarit és nem lehet benne reklám!Tubexet passzolom.
@Ragnar: nem kell JB -> életemben nem csináltam. Azt tudom tapasztalatból, hogy droidon az Adaway csak roottal megy, de itt anélkül is, mert a forgalmat vezeti keresztül egy proxy-n, az szedi ki a szart. (nem vagyok informatikus.)
Este teszek be nektek screenshotot reklámmentes Prohardverről, ha hitetlenkedtek.
mindent jól csináltam, safariból mondjuk a mobilarena az reklám mentes lett, de nyitottam egy origót, indexet, és azokban ott van, ezek után máshol nem néztem szét.
a tubex meg reklámos maradt, én pedig ugye erre kérdeztem rá.
már igénylem is vissza, szóval lapozzunk. -
Wlac
Ármester
Csak hogy tisztázzuk, nekem is csak a Tubex-ben vannak reklámok, minden más mentes.
-
focvis
veterán
Lehet, valamit rosszul csinálsz. Nem kell JB, nekem sincs, minden ráklomot blokkol nálam.
Telepítsd ahogy írja.
Nézd meg, hogy a wifi beállításon belül automatán maradt-e az alsó sor (nem tudom mi az, nincs nálam ipad), ha igen, akkor ott van-e a megadott elérési útvonal vami .....is végződésű.
Ha ez ok, akkor indítsd újra a Safarit és nem lehet benne reklám!Tubexet passzolom.
@Ragnar: nem kell JB -> életemben nem csináltam. Azt tudom tapasztalatból, hogy droidon az Adaway csak roottal megy, de itt anélkül is, mert a forgalmat vezeti keresztül egy proxy-n, az szedi ki a szart. (nem vagyok informatikus.)
Este teszek be nektek screenshotot reklámmentes Prohardverről, ha hitetlenkedtek.
-
D@niel
addikt
megint hülyeséget csináltam, hogy fizetős programmal kapcsolatban hallgattam más véleményére, az iAd-okkal nem tud mit csinálni (rengeteg iOS programban ez van), ugy hogy az nem igaz, hogy minden reklámot eltüntet.
-
D@niel
addikt
-
Wlac
Ármester
Régóta használom, de nekem a Tubexben ugyanúgy vannak reklámok.
-
D@niel
addikt
Nincs nálam most az ipad. A tubexet nem használom, volt korábban egy népszerű, nem gyári YT app, abból kiszedte. Mindenből kiszedi.
Appok nem omlanak össze tőle, de újabban és néha meghülyítik az Asphalt 8-ban felugró, teljes képernyős reklámok, amikor is egy fekete kocka ugrik fel (ami a reklám helye) , de nem tudom bezárni, mert a reklám részben van a bezáró ikon is. Így jobb híján kilövöm az Asphalt 8-at és újraindítom.Kb. egy évben egyszer ingyenes. Ha megveszed és nem jön be, akkor 14 napig visszakérheted a pénzed. Kicsit macerás a setupja, de utána magától megy. Minden wifihez külön-külön installálni kell (pl. otthon és munkahelyen külön-külön).
jó fent van, az elején a WiFi-t beállítottam ahogy mutatta, de a tubex-ben meg mindig ugyan ott van a reklám ...
kellene még valamit csinálnom?
a Safari reklámokat is blokkolja? mert a mobilarena mobil nézetben a ma megjelent hamburgeres reklám most is megjelenik. -
focvis
veterán
Nincs nálam most az ipad. A tubexet nem használom, volt korábban egy népszerű, nem gyári YT app, abból kiszedte. Mindenből kiszedi.
Appok nem omlanak össze tőle, de újabban és néha meghülyítik az Asphalt 8-ban felugró, teljes képernyős reklámok, amikor is egy fekete kocka ugrik fel (ami a reklám helye) , de nem tudom bezárni, mert a reklám részben van a bezáró ikon is. Így jobb híján kilövöm az Asphalt 8-at és újraindítom.Kb. egy évben egyszer ingyenes. Ha megveszed és nem jön be, akkor 14 napig visszakérheted a pénzed. Kicsit macerás a setupja, de utána magától megy. Minden wifihez külön-külön installálni kell (pl. otthon és munkahelyen külön-külön).
-
skiny83
aktív tag
És azóta sem megy? Nem oldódott meg amúgy sajnos. Milyen kártyát tettél bele? Mert nekem T-mobil kártyákkal nem megy, de Telenorral még igen.
-
br4adam
aktív tag
-
runner 125
nagyúr
Köszi!
Noá
Ez még nem tűnt fel, viszont tegnap a Safari egy videot sem volt hajlandó elindítani (se yt, de inda, semmit)..
Újraindítottam a készüléket, utána már rögtön jó lett. -
törölt tag
IOS 8.3 után másnál is fáziskéséssel működik a négyujjas multitask előhívás?! Nem értem miért kell elcseszni azt, ami tók jól működött...
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok,
Melyik az a reklamblokkolo ami a telepített appokban is megfogja az általában alul felugró reklámokat?
Köszi.JB nélkül nincs ilyen.
-
Petya25
őstag
Sziasztok!
Vettem itt PH-n egy sok pozitívval rendelkező kollégától egy iPad minit kb egy éve. T-Mobilos mobilinternettel használtam, egészen tegnapig, amikor is egyik pillanatról a másikra kirta, hogy nincs szolgáltatás. Amiket próbáltam: másik tmobile sim be= nincs szolgáltatás. telenoros sim be= azonnal hálózatot talál. Tmobilos sim másik készülékben tökéletesen megy. Restore megvolt kétszer de semmi változás. Gyári függetlenként vettem, én regeltem be.
Lehetséges, hogy tiltották a tmobile-nál (teszem azt nem fizetés miatt) de telenoros simmel attól még megy?
Ilyen kombó létezik egyáltalán?
Hogyan bizonyosodhatnék meg erről?
Köszi!
Na most én is úgy jártam, hogy bekapcsoltam a mobil adatforgalmat és azt írja, hogy "nincs szolgáltatás". Az előfizetéssel nem lehet gond elvileg.
Nálad megoldódott? -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Melyik az a reklamblokkolo ami a telepített appokban is megfogja az általában alul felugró reklámokat?
Köszi. -
holapito
tag
Urak erről tud valaki valamit ? http://ikiegeszitok.hu/ozaki-o-coat-simple-ipad-air-2-tok-fekete.html mert akkor rendelnem is.
-
z67
őstag
Köszi a válaszokat!

@matthew@: Legújabb 8.3 volt rajta kb 2 napja amikor produkálta. Igaz abban a két napban nem nagyon használtam. És a két frissítés között, hogy használtad a telót? Amúgy visszaraktam a 8.2-őt de továbbra is fenn áll.
z67: ez szuper tehát lehet a telenor még azért megy mert ott még nem ment végbe a process. A szolgáltató kiad ilyen információt, hogy tiltva van-e az adott IMEI?
Wlac: de ha hardver probléma lenne akkor a telenoros hálózat sem jönne be nem?
Az eredeti szolgáltató az eredeti elofizetonek. Hivatalosan.
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Vettem itt PH-n egy sok pozitívval rendelkező kollégától egy iPad minit kb egy éve. T-Mobilos mobilinternettel használtam, egészen tegnapig, amikor is egyik pillanatról a másikra kirta, hogy nincs szolgáltatás. Amiket próbáltam: másik tmobile sim be= nincs szolgáltatás. telenoros sim be= azonnal hálózatot talál. Tmobilos sim másik készülékben tökéletesen megy. Restore megvolt kétszer de semmi változás. Gyári függetlenként vettem, én regeltem be.
Lehetséges, hogy tiltották a tmobile-nál (teszem azt nem fizetés miatt) de telenoros simmel attól még megy?
Köszi!
Szerintem is letiltotta a Telekom. És később már Telenoros SIM-mel se fog menni.
-
@matthew@
őstag
Köszi a válaszokat!

@matthew@: Legújabb 8.3 volt rajta kb 2 napja amikor produkálta. Igaz abban a két napban nem nagyon használtam. És a két frissítés között, hogy használtad a telót? Amúgy visszaraktam a 8.2-őt de továbbra is fenn áll.
z67: ez szuper tehát lehet a telenor még azért megy mert ott még nem ment végbe a process. A szolgáltató kiad ilyen információt, hogy tiltva van-e az adott IMEI?
A két frissítés közben állt a fiókban, majd amikor elő lett véve, akkor ezt produkálta minden SIM kártyával (Tmobile, telenor), majd frissítés után okés lett, de akkor látom te is próbáltad a másik szoft-ot, de nem oldotta meg :/
-
weinmaker
őstag
Köszi! Egy próbát megér

-
univerzita
addikt
Hol keressem a c meghajtón? Illetve az nem baj, hogy az ipad 1-en az ios csak 5.1-es?
Nem teljesen értem, hogyan tudom rátenni, de azért megpróbálnám.
Az a durva, hogy most per pillanat semmit sem tudok letölteni rá az appstore-ból, mert már minden ios7-et kér.
Így van egy használhatatlan készülékem
-
univerzita
addikt
Hol keressem a c meghajtón? Illetve az nem baj, hogy az ipad 1-en az ios csak 5.1-es?
Az a durva, hogy most per pillanat semmit sem tudok letölteni rá az appstore-ból, mert már minden ios7-et kér.
Az a baj hog a e- olvasók már csak 6-tól fellfele vannak a stórban.De megpróbálhatod a gyárit feltenni azt hátha elfogadható. Teszek fel képet. A képnek a egyik részén a iFunbox-ban van kékkel felül Install App. Eszt megnyiva ki kell választani a gépen a iBooks-ot. A kép másik részén ( jobboldalt) látod hogy Windows 8.1 alatt a iTunes ban a Mobile Aplikácion -ba van a letölltött appok a stórból. A képen látod kékkel iBooks 3.2ipa. Eszt kel telepíteni.
-
skiny83
aktív tag
Köszi a válaszokat!

-
weinmaker
őstag
Most próbáltam,elvileg meg lehet oldani.De csak akkor ha egy másik eszközzel ( iPhone) letöltöd a e-book olvasót. Így az mint ipa file ott lesz a Windows -ban a C-n. Majd iFunbox-al felteszed a iPad 1-re
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Köszi!
Nekem iPhone-an volt ugyan ilyen gondom, iOS 7.1.1 volt rajta, és iOS 7.1.3 feltétele után jó lett, szóval nálam frissítés megoldotta (kérdéses h nálad van-e erre lehetőséged vagy már a legfrissebb van-e fent?)
-
z67
őstag
Sziasztok!
Köszi!
IMEI alapján is tiltható nem fizetés eseten. Elvileg több hét, amíg minden szolgáltatón átmegy a tiltás. Ilyen is van.
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Köszi!
Elvileg az iPadek kivétel nélkül függetlenek, így inkább hardveres hibára gyanakodnék.
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
Köszi!
-
vadászcsiga
félisten
-
D@niel
addikt
Azt próbáld még meg hogy amikor toltore dugod kapcsold ki a wifit
és ezt minden alkalommal

iCloud bekup, restore, majd restore from bekup és nem lesznek lassabbak az appok. -
vadászcsiga
félisten
-
SoldierL
senior tag
Előbb utóbb kidugja az a kis piros fejet

Igen? Te is így jártál? Akkor majd megbarátkozom vele.
-
vadászcsiga
félisten
Előbb utóbb kidugja az a kis piros fejet

-
SoldierL
senior tag
én kivenném a multitaskból a safarit, reboot, és megnézném újból.
legújabb iOS van rajta? a frissítések megoldják ezeket a dolgokat. ha nem segít a legfelül említett, csinálj egy gyári vissza állítást.@SoldierL: nem lehet eltüntetni, direkt marad ott, hogy idegesítsen, az apple-nek érdeke, hogy az új os-t használjuk. a kis piros indikatorra gondolsz egyébként? miért nem frissítesz?
Megoldottam az update értesítés eltüntetését. Leformáztam, beállítás-app store&itunes-frissítések ki, valamint a tabon ill. gépen is wifit kikapcsolom, amikor összedugom őket így le sem tudja tölteni a 8.3 frissítést az itunes. Engem idegesített a kis piros jel a beállítások ikonon.
-
SoldierL
senior tag
Nálam 8.3 alatt nem működött az ifunbox. Akku idő ugyan az volt, teszteltem a 8.3-at 2 napig. Mini retina.
-
dondusfi
csendes tag
-
dondusfi
csendes tag
-
D@niel
addikt
-
univerzita
addikt
-
Daffchy
őstag
Akkuidő, hogy változott 8.3-nál?

-
dondusfi
csendes tag
legújabb iOS van rajta? a frissítések megoldják ezeket a dolgokat. ha nem segít a legfelül említett, csinálj egy gyári vissza állítást.@SoldierL: nem lehet eltüntetni, direkt marad ott, hogy idegesítsen, az apple-nek érdeke, hogy az új os-t használjuk. a kis piros indikatorra gondolsz egyébként? miért nem frissítesz?
Köszi megpróbáltam de semmi változás 😔. Igen a 8.3 van rajta de a 8.2 nél jött elő a probléma. A gyári visszaállítást egyelőre hanyagolom....
-
SoldierL
senior tag
Igen arra gondolok, nálam 1-2 alkalmazás jobban fut 8.2 alatt. Köszi
-
D@niel
addikt
-
SoldierL
senior tag
Nem tudom kikapcsolni a szoftverfrissítés üzenetet? Senki sem tudja? Olyan már ez is mint a Nexus7?

-
dondusfi
csendes tag
-
univerzita
addikt
-
mv
aktív tag
Hoppaa, ez fura. Feltettem a frissitest es 10 giga szabad helyet latok most.

-
Tibee86
nagyúr
Mennyit foglal?
Írta, hogy nincs gépközelben, ebből feltételezhető, hogy akkor addig nem is tudja megnézni/megmondani, hogy mekkora helyet foglal...
-
univerzita
addikt
-
Tibee86
nagyúr
"Az Other alá a készüléken tárolt összes személyes adatunk tartozik, így itt foglalnak helyet például a névjegyeink, az üzeneteink, a jegyzeteink, a hangjegyzetek, az emlékeztetők, a naptárunk adatai, a böngésző adatai, és az emailjeink a letöltött csatolt fájlokkal." [link]
Túl sokat nem tudsz belőle törölni, de azért faragható a mérete. -
univerzita
addikt
-
mv
aktív tag
-
Tibee86
nagyúr
-
mv
aktív tag
Mennyit foglal a,,Other "?
A Tarhely kezelesnel nem latok Other kategoriat
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Vissza raktam az ipademre a 8.2-őt sikeresen. Azt szeretném kérdezni, hogy tudom kikapcsolni az értesítést az új szoftverfrissítésről? Idegesít a beállítás ikonnál az a piros 1-es.
-
univerzita
addikt
Sziasztok, az iPad minimen majdnem betelt a tarterulet. 3.7GB szabad hely maradt, de a Hasznalatnal ha megnezem az egyes alkalmazasok altal foglalt helyet akkor sehogysem jon ki a matek. Huszon valahany giga helyett meg tizet sem foglalnak a felsorolt alkalmazasok. A letoltott tartalmak nincsenek, kep is csak 800MB korul. Mi a megoldas?
Mennyit foglal a,,Other "?
-
mv
aktív tag
Sziasztok, az iPad minimen majdnem betelt a tarterulet. 3.7GB szabad hely maradt, de a Hasznalatnal ha megnezem az egyes alkalmazasok altal foglalt helyet akkor sehogysem jon ki a matek. Huszon valahany giga helyett meg tizet sem foglalnak a felsorolt alkalmazasok. A letoltott tartalmak nincsenek, kep is csak 800MB korul. Mi a megoldas?
-
D@niel
addikt
-
dondusfi
csendes tag
Sziasztok!
Air-en a safariból az egyik napról a másikra eltünt a kedvencek sávból a kedvencek. A beállításoknál be van kapcsolva. Maga a sáv megjelenik de üres! Ötlet? Elöre is köszi -
weinmaker
őstag
Most próbáltam,elvileg meg lehet oldani.De csak akkor ha egy másik eszközzel ( iPhone) letöltöd a e-book olvasót. Így az mint ipa file ott lesz a Windows -ban a C-n. Majd iFunbox-al felteszed a iPad 1-re
Hogy te miket nem tudsz

Vagyis a saját ipad4-el le tudom szedni (bár azon rajta is van).
És akkor az ifunboxal meg feltöltöm az ipad1-re? -
univerzita
addikt
-
SoldierL
senior tag
-
weinmaker
őstag
Nemismerem a 5.1.1-et de ezen nincs iBooks?
Nincs sajnos. És feldobta, hogy töltsem le, de mikor leokézom meg szól, hogy ios7 kell neki

-
univerzita
addikt
Nemismerem a 5.1.1-et de ezen nincs iBooks?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy ipad1-es amin ios 5.1.1 van, és azt írja a szoftver naprakész.
Szeretnénk rátölteni egy e-book olvasót, de a store-ban ugye már mind minimum ios 7-et igényel. Ilyenkor mi van? Hogy lehet rátölteni valami olyan e-book olvasót ami működik is? -
Oldman2
nagyúr
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tegnapelőtt raktam fel a 8.3-at. Azt szeretném kérdezni meddig engedi vissza rakni a 8.2-őt? Holnap még vissza tudom?
-
szabogabor10
veterán
Nálam a safari és a chrome is csinálja szóval nem böngésző hiba!
Egyébként Air 2 is csinálja? Vagy a többi iPadal mi van?
Air 2 is csinálja. A Chrome és a Safari ugyanazt a motort használja, azért hibás az is.
Viszont a Puffin Browser egyik eszközömön se csinálja. Úgyhogy szerintem inkább az Apple háza tájékán nem okés valami. -
D@niel
addikt
hoppá és egyben elnézést, megyek kvzni ..
-
Oldman2
nagyúr
A video címe szerint "iOS 8.3 iPad 3"...
:-) -
czanga
őstag
Köszönöm!
Így terveztem, de főleg párom iPad 2-je érdekes.
Az ugye jóval régebbi hardver már. 4S-ről jókat olvastam, és non retina mini-ról is, így jók a kilátások a nagyon hasonló hardver miatt. -
D@niel
addikt
mini2 teljesen jó, rosszabb biztos nem lett, kérdés, hogy melyik részén lett jobb, eddig is gyors volt, az alkalmazások kicsivel gyorsabban fel ugranak.
tedd fel nyugodtan. -
czanga
őstag
Sziasztok.
Sajnos nem tudom kinek mi van, de iPad 2 -vel, és mini 2-vel van valakinek tapasztalata az új 8.3 alatt?
-
Szabikaa20
őstag
Mindegyik böngészo a safari motorját használja úgyhogy ez nem meglepő
Jó annyira nem vágom a témát...

Remélem hamar jön a javítás...Már olyat olvastam valahol hogy 8.3.1 hamar kifogjak adni...De ott csak a touch id írtak...

-
focvis
veterán
Air 2 is csinálja.
@ D@niel: köszönöm szépen!
-
vadászcsiga
félisten
Mindegyik böngészo a safari motorját használja úgyhogy ez nem meglepő
-
runner 125
nagyúr
Air 2 is, legalábbis enyém igen.
-
Szabikaa20
őstag
A diagnosztikai log szerint ez egy EXC_CRASH (SIGABRT) exception, ami már pár éve jelen van az iOS-ben. Jó kérdés, hogy ezt jelen esetben a Safari, vagy weboldalhiba váltja ki.
-
runner 125
nagyúr
Lehet hogy a PH a hunyó, volt mar ilyen. Írjatok a "hiba az oldalon" topikba.
Pár éve iOS6 alatt a PH dobott ki mindenkit aki innen forumozott, MA alól jo volt. Próbáljátok ki
Sajnos nem. Honda fórumon is ugyanez a helyzet. Felugró bill mellett azonnal összeomlik a böngésző linkeleskor.
-
szabogabor10
veterán
Szarik az a ph-ra
A diagnosztikai log szerint ez egy EXC_CRASH (SIGABRT) exception, ami már pár éve jelen van az iOS-ben. Jó kérdés, hogy ezt jelen esetben a Safari, vagy weboldalhiba váltja ki.
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy a PH a hunyó, volt mar ilyen. Írjatok a "hiba az oldalon" topikba.
Pár éve iOS6 alatt a PH dobott ki mindenkit aki innen forumozott, MA alól jo volt. Próbáljátok ki
-
Vasinger!
nagyúr
Szarik az a ph-ra
A kérdés csak az, hogy ez egyedi hiba, vagy más oldalon is előjön. Biztos látják a crash reportokból, hogy több ezer összeomlás jön, viszonylag egy térségből, vagy esetleg máshol is van ilyen.
-
vadászcsiga
félisten
Erre már én is rájöttem, de ez csak workaround, az Apple-nek kell minél előbb cselekednie.
Szarik az a ph-ra
-
szabogabor10
veterán
-
Szabikaa20
őstag
-
D@niel
addikt
-
focvis
veterán
WTF, én se tudok linkelni 8.3-on.

-
vadászcsiga
félisten
Valaki magyarázza el nekem szájbarágósan,hogy tehetem vissza a 8.2... Jöhet privába is akár!Köszönöm!
Nekem mukodk...8.2-n
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrkorooo
aktív tag
sziasztok
a következő lenne a kérdésem:
adott egy i5s, egy ipad mini és egy laptop (pc win 8.1)
szeretném valahogyan elérni, hogy a fotók amit a i5s-el vagy a mini-vel készítek automatikusan megjelenjenek a laptopon, illetve minden eszközönbe van kapcsolva a icloud, be is vagyok lépve ugyanazzal a fiókkal, engedélyezve van a fotostream (mindenhol), ekkor elvileg otthon a wifi érzékelésekor meg kéne történnie a szinkronizálásnak, ha jól gondolom
de nem történik semmi...
hol lehet a hiba, hogyan próbálkozzak?
előre is köszi a segítséget
üdv:
g.Oh nemide
-
runner 125
nagyúr
Valaki magyarázza el nekem szájbarágósan,hogy tehetem vissza a 8.2... Jöhet privába is akár!Köszönöm!
Nah baz..

-
Szabikaa20
őstag
Tegnap én is ezt kérdeztem, ha feljebb olvasol picivel ott le is van írva. De engem is érdekelhet a dolog
Én már ott elakadtam,hogy letöltesz a 8.2-hez ipsw file-t...???honnan?? Olvastam én is,de azért kérdeztem úgy hogy szájbarágósan...
-
csipszikutya
senior tag
Tegnap én is ezt kérdeztem, ha feljebb olvasol picivel ott le is van írva. De engem is érdekelhet a dolog
-
törölt tag
Ugyanazt az ID-d használom a 4S-en és a Air-en is. az előbb elkezdte letölteni a 4S-re is az ipad-es programokat. Hogyan tudom kikapcsolni ezt a funkciót?
Más: van Netflix előfizetésem, de nem tudom, milyen program kellene a lejátszáshoz. Mit ajánlanátok?
-
Szabikaa20
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudod visszarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
6700 - 6601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- szinteÚJ Dell 15 i7-1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újraindítottam a készüléket, utána már rögtön jó lett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)