-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Jófogás, vatera ilyen. Használt cuccot csak HA-ról veszek.

-
SoldierL
senior tag
Valaki megnézte már milyen a fentebb linkelt JB 8.4-re? Instabil lett?
-
Werkly
őstag
Frissítek egy appot és utána is ott a piros 1-es kiírás! Ez hiba? Ha pedig rányomok, hogy frissítek akkor csak forog körbe a kör de nem tölt! Ki-be kapcs után frissít de az értesítés ottmarad! Mit lehet tenni? Kösz!
-
Ma elkezdett recsegni (nem pattogni, azt sosem csinálta) a hangszóró az Air2-n. Semmi előjele nem volt, nem ejtettem le, a 8.4-re gyanakszom.
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi a válaszokat. Megoldódott. Közben viszont ugy döntöttem nem JB-elek. Nem akarom leterhelni a tabot még nagyon új ehhez.
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Segítsetek! Újra tettem a windowst, most meg nem tölti le az usb drivert ez a hulladék. Mit tegyek? Már mindent megpróbáltam. Nem lehet valahonnan letölteni usb drivert 64 bit-es win 7-hez?
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Frissitettem legujabbra az itunest. Utána láttam h jb-hez a régi kell és visszaraktam a régi itunest 12.01. Meg elotte is hülyéskedett..
-
SoldierL
senior tag
Senki nem tudja miért áll le mindig az itunes hibaüzenettel?
-
SoldierL
senior tag
Kiirja néha az itunes, hogy "az itunes működése leállt" Ez veszélyes lehet visszaállítás közben? Egyátalán miért irja ki ezt?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Nem feltétlenül sikeres maga a JB sem, ráadásul jóval bonyolultabb megoldani, mint a régieket, amik 1 kattintásosak voltak, mert van, h driverekkel kell szórakozni, illetve többeknél hibákat is okozott a telefonon a 8.4 JB.
Nem tudsz sehogy sem downgrade-elni, ennek semmi köze a JB-hez.
Nem lehet elrontani szoftveresen az iPadet, mivel minden szoftveres hibát megold az iTunes restore. -
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Igen, van rá JB.
iTunes restore-al bármikor el tudod távolítani nyom nélkül.
Root jogosultságokat kapsz, ergo szinte bármin változtathatsz a rendszerben, kinézet, plusz funkciók, stb.
Viszont egyelőre elég instabil a Taig JB, így ha egyáltalán nem értesz hozzá, nem ajánlanám a használatát. -
NGA
addikt
-
SoldierL
senior tag
Tényleg van 8.4-re JB? Ipad mini 2-őn is megcsinálhatom? Ha sikerül megcsinálnom, el is tudom távolítani nyom nélkül? Mindezeket hogy kell megcsinálni és milyen előnyöket szerzek vele? Tudna valaki egy teljes körű magyar leírást ehhez?
-
TheMarci
addikt
Mini 2, és Air között van a méreten kívül különbség? Hardverileg megnéztem, hogy semmi, de azt nem tudom, hogy szoftveresen nincs -e bármi funkció, amit egyik nem kapott/ fog megkapni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
milkabrams
üzenetére
Itt nincs ilyen,h max grafon, gyakorlatilag vagy fut egy játék a gép felbontásán vagy nem is támogatja a gépet a játék.
Ettől függetlenül a Mini 2 még elég lesz bőven 1-2 évig. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Nemsokára veszek egy Ipad Mini retinát szerintetek még 1-2 évig vinni fogja a high end játékokat max grafon? -
Real Ghoost
aktív tag
Igen arról van szó, úgy néz ki tárgytalan mert telefonon nem lehet elérni az eladót. Magában az a tény hogy nem 4g-s az nem zavarna, de ha már ilyen alapvető tulajdonsággal sincs tisztában az eladó akkor valóban esélyes hogy másban is felretajékoztatna / átverne.
Köszi mindenkinek aki utánanézett / segített tájékozódni. -
Simi87
senior tag
Én pár hónapja az iPad 4 64GB-met vettem 50-ért, na az jó biznisz volt. Téged inkább át akarnak verni.
-
SoldierL
senior tag
Működik az ifunbox/documents kezelés 8.4 alatt?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Luser2000
üzenetére
Pont ezt írta a kolléga, hogy neki nem kell a GSM modul része, csak ilyet talált jó áron

Ráadásul a mai világban kb semmi értelmét nem látom GSM modulos iPadnek, kivéve, ha a GPS miatt kell, mivel sokkal jobb megoldás szerintem a külső wifi hotspot, de hát ízlések és pofonok. -
atees
őstag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Csak szemelyesen vedd meg.
Meg azert tudd meg, hogy nem e szolgaltatos es reszletfizeteses. Az ördög nem alszik -
legiaap
félisten
Na 8.4 alatt Air 2-nél kurva lassú lett az animáció az öt ujjas bezárásnál. Bezárja gyorsan, de üres menübe dob vissza, maj az ikonok később látszódnak...

-
NGA
addikt
válasz
Real Ghoost
üzenetére
60-ért Air 4G-vel garanciával? Itt biztos nem stimmel valami. 80-90 kb a reális
-
dmad
aktív tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Szia.
Nekem kevésnek tűnik az ár, főleg ha meg garis.
Ennyiért -szerintem- a 3-as iPad a hihető... -
SoldierL
senior tag
Na kinek milyen a 8.4? Itunes-ban mi az újítás? Nekem a zene alkalmazáson kivűl semmi nem változott.
-
-
atees
őstag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Vmiért mindenhol a fekete keszulekeket is fehernek jelzik a rendszerek, fekete i6om feher az itunesban

-
Sonja
nagyúr
8.4-es Jailbreak is rögtön megjelent.

-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
üzenetére
Igazán elfelejthetné már az Apple a 16os tárhelyet, egy ilyen profi eszközt így visszafogni a sovány tárhellyel... De mivel elsősorban tartalomfogyasztásra használnám a tab-ot, nem mindenféle 3d-s játék meg egyéb fullos alkalmazások futtatására én is úgy gondolom elég lehet a 16-os, legalább megismerkedni a rendszerrel. (volt egy 4. gen touchom de már az legalább 3 éve volt, bár sokat nem változott az ios, legalábbis ránézésre)
Annyi kérdésem lenne még, találtam egy szimpatikus eladó Ipadot, aminek ismerem a szériaszámát is, ez alapján az apple oldala kiadja, hogy még van rá gari 2015 karácsonyig, viszont ott felül a kis képen egy fehér ipad-ot mutat, ez meg fizikailag fekete, lehet valami turpisság a dologban, vagy ott mindenkinek fehéret mutat?
-
törölt tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Én jelenleg egy 16-oson vagyok, nekem bőven elég. 32-esből csak használtan találni, az újak között már nem, mert úgy tudom, megszüntették a gyártását. Amíg volt, a vásárlók a 16-ost kevésnek, a 64-est soknak érezték, ezért sok 32-est vettek a többi kárára.
-
Alex91
félisten
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Felhasznalastol fugg. Nekem volt 16GB-os is, most 64 GB-os van, de en el lennek a 16-tal is. Szerintem a 32GB-os tunik eleg sok ember szamara optimalisnak.
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, a spórolt pénzemből szeretnék egy tabletet venni, és ipad-ra gondoltam. Az új árukat sajnos nagyon húzósnak tartom, ezért arra gondoltam, megpróbálok használtan halászni egyet.
Az Ipad Air modellre gondoltam, mire érdemes odafigyelni használt készülék vásárlásánál? Azon túl, hogy maga a készülékház/kijelző minél kevésbé legyen leharcolva, illetve olyat szeretnék amelyikre van még valamennyi garancia is.
Illetve az utolsó kérdés a 16 gigás modellek mennyire használhatóak a mindennapokban? Valakitől azt hallottam, hogy az maga az ios rendszer és az applikációk is rengeteg tárhelyet felemésztenek, így alig marad az usernek valami amivel gazdálkodhat, ez valóban így van? Célszerűbb inkább 32-esre próbálkozni? (olyat viszont sajnos alig látok eladót) -
Werkly
őstag
A betűtípus nem változtatható alapból?
-
NGA
addikt
Én elvagyok a 8.1.2-vel :-)
-
D@niel
addikt
válasz
vtechun
üzenetére
én retina minire sima üveg fóliát tettem fel; tervben volt a matt, de azt írták itt, hogy az nagyon lerontja a kijelzőt (retinából simát csinál). nekem nem annyira gyűjti az új lenyomatokat, mint a családban lévő z1c-n lévő, szintén "alap" fólia, talán más típusú.
más: se telóra, se iPad-re nem ment még fel az update, úgy látszik az új apple radio megmozgatja a tömeget.
-
vtechun
veterán
Hello, Ipad Air2-re milyen fóliát ajánlotok? Akár linkkel is. Köszönöm!
-
30z.Samu
titán
Frissült az iPad, mintha picivel gyorsabb lenne.
-
Simi87
senior tag
hello urak. Ma nagyon szemeztem egy iPad Air-el. iPad 4 64GB wifi-m van. Szerintetek megéri váltani? Én sebességben nem fedeztem fel lényeges különbséget, de csak egy 20-ast kéne rádobnom, tehát hülyének is megéri elven lehet váltanom kéne.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
iBooks-ot próbáltam, valami nem stimmelt rajta. Most van tesztelés alatt az Adobe Reader. Ezt már Androidon használtam, remélem itt is beválik.
-
-
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
>csak így tudja garantálni az elvárt minőséget
Mondod ezt egy OSX/iOS felhasználónak

De ez csak egy üres kifogás. A Microsoft pl. belátja, hogy nem lehet zárt homokozóban játszani, ezért megírja az Office-t Androidra is meg iOS-re is. És a minősége, már bocs, de jobb mint az Apple egyes zárt megoldása. -
Ragnar95
félisten
Az Apple egy ökoszisztémát épít, amiben az a lényeg, hogy minden eszköz Apple gyártmány legyen, hiszen csak így tudja garantálni az elvárt minőséget, mivel az ő kezében van a kirakós minden darabja. Ha más platformra is elkészítené a programjait, azzal csak céltáblát rakna saját magára, hiszen az adott oprendszer esetleges hibái az ő megítélését is befolyásolhatnák.
Ráadásul az Apple nem szolgáltatásokból él elsősorban, így egyáltalán nem érdeke portolni a saját alkalmazásait más rendszerekre, teljesen érthető, hogy csak a saját platformjait támogatja. Ingyenes szolgáltatások lévén ráadásul bevétele sem származna a dologból, szóval tényleg elég elvetélt ötlet elvárni a portot...
Az iMessage-nek amúgy is van csomó multiplatform alternatívája, így nem lenne sok értelme azt is multiplatformmá tenni. -
-
törölt tag
Az Apple azért is ragaszkodik a zárt, exkluzív megoldásokhoz, hogy elkerülje a minőségbeli fragmentációt. Lásd Androidos cuccok! Van egy rakás hardvergyártó, akik a kedvük szerint alakítgatják a hardvert, az operációs rendszert, akár a használhatatlanságig rosszul optimalizálva. Az Apple kimondottan a hardveréhez optimalizálja a rendszerét, így biztosítva a stabil működést. A zártságával valószínűleg a minőséget potenciálisan gyengítő tényezőket szeretné csökkenteni. Sokáig volt egy középkategóriás Androidos tabletem, de megőrültem attól, hogy állandóan lassan reagál, az appok lefagynak, pedig szándékosan alig pakoltam rá alkalmazásokat. Pedig nem volt egy olcsósított eszköz. Persze a microSD kártyaolvasó megléte az Androidos cuccok felé billenti a mérleget. Ez valóban hiányzik az Apple tabletekből. Igaz, a fájlcsere megoldható felhővel, vagy akár egy ShareIt alkalmazás használatával, de a tárhelybővítés így sem teljesen megoldott.
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, mindig van valami, ami az egyik felhasználónak tetszik, a másiknak meg nem. Lehet, hogy öregszem, mert most már tablet tekintetében tényleg elég alapfelhasználásra. Komolyabb munkát a notin végzem, tableten böngészek, levelezek, néha youtube, és néhány kisebb játék. Épp ezért választottam végül egy retinás iPad minit, mert nekem a felhasználói élményhez hozzátartozik a gördülékeny működés. S ezt én maradéktalanul az Apple cucctól kaptam meg. Androidon is tudtam ugyanezeket a dolgokat csinálni, de az állandó lassulás, szaggatás, fagyás tönkrevágta az egészet, pedig az Android is egy jó rendszer. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is ezt mondom. Sajnos teljesen magába zárkózik.
OSX-en nagyon szerettem a gyári levelező klienst. Windózon használnám, de nincs.(#7609) Tibee86
A technikai hátterét nem ismerem, de mintha a gugli a szervereivel babrált volna és egy platformon se megy a régi push. Helyette mindenhol ott a saját levelezője.
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ebben semmi tisztelet nincs, szerintem. Az MS is beengedi más gyártók szoftvereit, a BlackBerry is.
Ellenkezőleg. Szerintem meg hatalmas fika az Apple-nek, amiért a saját cuccait nem írja át más platformokra. Nagyon kellene pl. az iMessage vagy az iCloud mondjuk Androidra.
De neeem. Ők bezárkóznak mint egy sértődött óvodás. Ha valaki használni akarja a szolgáltatásaikat, az váltson platformot. Csoda hogy az iTunest megírták Windows-ra (abba most ne menjünk bele, hogy mekkora egy fekália a win verzió). -
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
fpeter07
veterán
Imádom ezeket az appokat. Tudtok valami használható dokumentum olvasó programot mondani? Ebook Reader valami regisztrációt akar, amit én nem akarok. A most kipróbált Marvin oly nagylelkű volt, hogy az ingyenes változata az első könyvet mutatja csak a könyvtáramban. Ez komoly?

Két dolgot szeretnék csak elérni: megnyitni adott .pdf fileokat, és egyes szavakat/mondatokat színessel kiemelni. Nem létezik, hogy egy ingyenes program nem képes rá.
-
pulpi
csendes tag
Hali
Elvileg van Jailbreak 8.3-ra ha valakit érdekel.
http://www.idownloadblog.com/2015/06/28/how-to-jailbreak-ios-8-3-iphone-ipad-taig-2-1-3/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ahogy a Linux sem.