Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Na megpróbáltam mindkét programot, de ezek sem az igaziak.
iCloud for windows: fent volt már a gépen, de nem volt tiszta a használata. Most szerintem belőttem, de még így sem jobb. Amit csináltam: bejelentkeztem a fiókba, majd a fotók lehetőségen belül beállítottam a saját fotóstreamet, az új fényképek letöltését a PC-re, a nagy teljesítményű eredeti megőrzése, ha elérhető, illetve az új fényképek feltöltése a PC-ről. Alkalmaztam, megjelent a gépen az iCloud fotók mappa, abban a letöltések / feltöltések mappa. El is indult a letöltés, de már 2 órája hagyva van és kb. 30 kép után megállt, tehát csak a napokban készített képeket húzta le, a többit nem.
3utools: tök ugyanolyan mint a syncios. Itt belementem a fotók mappába, majd a camera roll-ba, de itt meg egy csomót meg sem jelenít, mondván, hogy azok nem a telefonon vannak, hanem a felhőben, de ha meg akarom jeleníteni, nem kell csinálnom mást, csak menjek az eszközön a képre és nyissam meg. Ok, leválasztottam a telefont, megnéztem egy képet amit a felhőben jelzett, visszacsatlakoztattam az eszközt, és még mindig nem lehet letölteni, mert a felhőben található. Úgyhogy ez is bukó.
Valamit én bénázok, vagy tényleg nem lehet hozzáférni a képekhez normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi