Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
2 dologban kérnék segítséget a fórumtól:
1. (IOS 10.1.1) Amikor először vettem birtokba az ipad-et akkor nem választottam automatikusan a kulcskarika opciót, tehát nem akartam, hogy minden belépési adatomat tárolja a felhő. Most viszont szükségem lenne rá, de nem tudom ezt a lehetőséget előhozni. A beállítások->iCloud->kulcskarika be opciót kiválasztottam, de még így sem jegyzi meg pl. a PH-ra a belépési adataimat. Kellene még valamit valahol állítanom, hogy jó legyen?
2. (IOS 10.2.1) Barátnőm kb. 5000 db-os fotógyűjteményét szeretném leszinkronizálni az iclouid-ból win10-re. Próbáltam icloud.com-on, ott egyesével sikerül csak, az köszönöm nem érdekel, illetve olvastam itt a fórumon a syncios nevű programról. Azzal is megpróbáltam, elsőre sikernek is tűnt, de furcsállottam, hogy kb. 1 perc alatt végzett, és a végeredmény siralmas volt: össze-vissza töltötte le a képeket, és általában nagyon kis méretben, tuti nem az eredeti méretében. Lenne valamilyen egyszerű megoldás erre a problémára?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest