Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Na megpróbáltam mindkét programot, de ezek sem az igaziak.
iCloud for windows: fent volt már a gépen, de nem volt tiszta a használata. Most szerintem belőttem, de még így sem jobb. Amit csináltam: bejelentkeztem a fiókba, majd a fotók lehetőségen belül beállítottam a saját fotóstreamet, az új fényképek letöltését a PC-re, a nagy teljesítményű eredeti megőrzése, ha elérhető, illetve az új fényképek feltöltése a PC-ről. Alkalmaztam, megjelent a gépen az iCloud fotók mappa, abban a letöltések / feltöltések mappa. El is indult a letöltés, de már 2 órája hagyva van és kb. 30 kép után megállt, tehát csak a napokban készített képeket húzta le, a többit nem.
3utools: tök ugyanolyan mint a syncios. Itt belementem a fotók mappába, majd a camera roll-ba, de itt meg egy csomót meg sem jelenít, mondván, hogy azok nem a telefonon vannak, hanem a felhőben, de ha meg akarom jeleníteni, nem kell csinálnom mást, csak menjek az eszközön a képre és nyissam meg. Ok, leválasztottam a telefont, megnéztem egy képet amit a felhőben jelzett, visszacsatlakoztattam az eszközt, és még mindig nem lehet letölteni, mert a felhőben található. Úgyhogy ez is bukó.
Valamit én bénázok, vagy tényleg nem lehet hozzáférni a képekhez normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest