Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
avekepank
csendes tag
Koszi, megoldodott a segitsegetekkel!
-
avekepank
csendes tag
Sziasztok!
Jegyzetek szinkronizalasaval van gondom. Nem fesuli ossze az iPaden es az iPhone-on irt jegyzeteket, sot az iPaden irtakat felhobe sem tolti fel (sajat iPad beallitas van, de nem el a gomb, hogy ki tudjam kapcsolni). Ez eleg zavaro szamomra. Gondolom az elrendezes miatt ilyen nehezkes atvinni. De abban remenykedem, hogy csak en nem tudom, mit kell csinalni. Koszonom a segitseget elore is! A tobbi dolog, peldaul az Emlekeztetok, kepek, zenek rendben vannak, hely még van az iCloudban.
(iPad mini 2, iPhone SE) -
avekepank
csendes tag
Sziasztok!
Ajanlok egy jo billentyuzetet: Logitech k480
Vettem egyet iPad mini 2 melle, es nagyon jol mukodik. Medias sracok engedtek ott kiprobalni a telefonommal, ipad nem volt nalam. Kifogastalanul elso pillanattol magyarul mukodik mindkettovel. Mivel tudok vakon gepelni, engem nem zavarnak ossze a feliratok.Link: [link]
android tv-vel is mukodik, ott a nyelvet at kellett allitani a parositott hardvereknel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Garanciás Zalman házak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest