- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #12756 üzenetére
addig nem is volt bajom, ameddig a 14 óráról volt szó, mert nekem is simán elpötyög 12-14 órát bármikor
amit utálok az az akksiidős epénisz effekt a 20 óra üzemidővel
minden topikban ez van
OnePlus + iPhone topikokat látogatom, de az akksiidő minden nap előkerül szinte, és mindig jön egy Dzsoni, akinek 1,5-2x annyit bír mint a többieknek
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #12561 üzenetére
Szoktam néha lőni screenshotokat (pl.) a versenyek eredményéről, hogy amikor beszélgetünk itt a fórumban róla, meglegyen mi merre hány méter volt. De azt nem gondoltam volna, hogy ennyit: január óta összejött 1000+ ilyen fotó, és mivel az iPad felbontása elég nagy... nos SOK helyet foglaltak. Kidobáltam ~1000 képet, úgysem aktuálisak már jeligére, max. az érdekesebbeket (esetleg vicceseket) hagytam meg: mindjárt lett 3GB szabad helyem.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
DigitXT #12232 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, hogy megéri nem éri, 120ért adnák, annyiért tudnék venni "tiszta" forrásból sima WiFi modellt.
Vodafone-os készülék, képeken bontatlan, ott van rajta a vodafone-os garanciajegy, de hogy részletes vagy teljes vagy hogy vették. Az tuti, hogy nálunk soha nem kerülne bele vodás kártya, t-sek vagyunk, de szerintem még T-s se. Viszont a GPS csip miatt vonzó lenne, egyforma árban nagyobb tudást venni.A sima AIR-ünk utolére egy akksihalál, 20-35között cserélnének benne akkut. Így marad az, hogy veszek egy AIR2-t és rendelek e-bayről akkut meg matricát, és ha megjön egy hónap múlva akkor magam nekiesek, vagy összejön vagy nem. iPhone-t már javítottam 5-6db-ot ismerősöknek, de az inkább csavarozós "easy" ez a ragasztós téma egy kicsit kakásabbnak tűnik.
-
vadászcsiga
félisten
-
blakey
titán
válasz
DigitXT #11414 üzenetére
10 percet játszottam, nálam egy gramm akadás nem volt, már az intro is "vajsima" volt, de nem kizárt, hogy van/lesz, viszont itt azért egy picit más a helyzet mint tableten vagy telefonon, itt közrejátszik a megjelenítő is és a hozzá tartozó beállítások. Nem olyan egyértelmű kijelenteni, hogy tökéletes ATV4-en mint ahogy azt sem, hogy mindenkinél akadozni fog. Ha több időm lesz akkor játszani fogok, hogy lássam van-e akadozás vagy nincs.
-
Alex91
félisten
-
CharlieDrop
veterán
válasz
DigitXT #11383 üzenetére
persze, rajta, simán
Nincs para, néha jön nagyobb frissítés, de az már olyan, mint telón"Amúgy a távirányító úgy érzékeli a forgatást, mint a Wii-mote?"
Igen, pont úgy. Olyan a giroszkópja, mint az iPhone-nak.Spec azért imádom azt a kütyyüt, mert tab, teló, noti mind rá van így kötve a TV-re, persze vezeték nélkül, és külső kijelzőként, nagyon jó
@(#11386) nilrem
18 989 Ft??? Azta -
-
blakey
titán
-
lpepe
tag
válasz
DigitXT #11299 üzenetére
Felhívtam a t-mobilt, az ügyfélszolga állította, hogy ha tőlük vették a készüléket, akkor SIM-lockos,és emiatt nem fogad el más kártyát. Azt mondta, ha az imei feketelistán van, akkor t-mobil hálózaton sem működne.
De azt nem tudta/akarta megmondani, hogy náluk vették-e a készüléket.
Most akkor hogy van ez, mert pont most írtátok, hogy nincs kártyafüggő ipad?!
-
-
pescara
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
DigitXT #11014 üzenetére
Az MFi-s gamepaddel tökéletesen kell működnie, hiszen elég komoly ellenőrzési procedúrákon kell átmenni a termékeknek, hogy megkaphassák az MFi jelzést.
Céges iPadet is JB-elhetsz nyugodtan, mivel restore bármikor visszaállítja gyári állapotra az iPadet és utána senki meg nem mondja, hogy JB volt rajta. -
BoC1ka
senior tag
válasz
DigitXT #11001 üzenetére
Csak a lerakós opció játszik mert Air
Amúgy rr3 at pl én soha nem játszottam döntögetve, mindig oldalt irány ítgattam. Nekem mindig rideg volt a döntögetős telefonos rendszer. Gondoltam van olyan ami megy android meg iOS is de ahogy olvastam ja jól értelmeztem akkor az iOS mfi-n csatlakozik amit lövésem mi az az android meg BT-n. PC is BT. Tehát kizárom hogy mindkettőn menjen egyszerre.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DigitXT #10838 üzenetére
Általános-billentyűzetek-automata javítás.
hogy nem hiányod össze magad attól a billtol? Eniszoft
Nekem Mini 2 álló helyzetben nagyon kényelmes. Air viszont már nagy. Próbáld swipeal széthúzni a billt, úgy jobban kézre állhat.
____
Üzemidőre meg: alsós szintű matekkel kiszámoltam, hogy ha ilyen használat mellett így merül tovább akkor 8 óra használatot bír ki, amiről a legtöbb androidos társa csak álmodozhat(volt 4 droidos tabletem, kedvencem a nexus 7 2013 volt, de az kb 3 órát bírt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged