- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- NVIDIA® driverek topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Sziasztok!
iPad Pro 10.5 2017 16.1-re frissítésével kapcsolatban vannak tapasztalatok? Érdemes? Lehet hátránya? Köszi

-
Pompi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mennyit ér most kb. egy 16GB Mini 4 ? Patika állapotban, karc és mindenféle sérüléstől mentes. Akksi állapotot meg tudom valahol nézni? Meghirdetném a sajátom.
-
Pompi
nagyúr
válasz
tuzpenge
üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy mennyire van felfújva. Inkább azt mondanám kit mennyire zavar.
Engem speciel zavar, normális tartalomfogyasztás mellett is megfájdul tőle a fejem.
Igen, több eszköz is szenved hasonló jelenséggel, van összehasonlító videó a youtube-on, ahol a mini mellett van még pár eszköz, de a mininél jelentkezik leglátványosabban a jelenség.
És hát amellett sem mennék el, hogy van otthon mini2 és mini4 is, és egyik sem produkál ilyet, erre megjelenik az érezhetően feljebb pozicionált mini6 és kibukik egy ilyen dolog. Attól a cégtől, ahol a butter smooth megjelenítés mindig az egyik legfontosabb dolog volt sokáig, ez volt a zászlójukra tűzve, erre most jön egy ilyen válasz amikor kibukik ez a dolog, hogy "ez ilyen".
Kb. 3 éve várom erősen, hogy frissüljön a mini széria, de ezzel én nem fogok együtt élni, 200-320 ezer forintért nálam ez nem fér bele.
Még várok pár napot, benne vagyok a 14 napban, aztán lesz újabb tapasztalat, hogy hogy megy az MM-nél ennek az ügyintézése.
Hogy utána mi lesz, nem tudom, lehet meg fogok barátkozni a nagyobb mérettel és 11-es Pro lesz helyette.Külön jó, hogy berendeltem a minihez már egy pár cuccot (tok, üvegfólia, dbrand skin) lehet ezeket is feldobálni majd az apróra.
-
Pompi
nagyúr
Lányok-fiúk, ahogy írtam korábban iStyleban rendeltem Mini 64GB asztroszürkét, viszont végül a gyorsabban reagáló Media Marktban vettem meg. Most az iStye visszaigazolta a rendelést, mely nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha esetleg valaki ilyen konfigot venne, akkor 2 napig tartják az előfoglalásom, írjon rám.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
eMag gyakran ismételt kérdések
Gyártói vagy bolti garanciát biztosítanak?
Termékeink jelenleg bolti garanciával rendelkeznek; továbbá háztól-házig garanciát is biztosítunk.Ettől függetlenül talán egy APR-ben érdemes szériaszám alapján lecsekkoltatni hátha nem csak ez a módja.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Lehet, hogy a hvg csak egy áltudományos hírildal ahogyan mondod, de a hivatkozásukat megnézted? Vagy a batteryuniversity is egy áltudományos oldal? Mert ahhoz képest látaszólag elég nagy tudásbázisuk van, számokkal, grafikonokkal, azért nem mondom, hogy tényekkel, mert nem vagyok se fizikus se kémikus, hogy ezt meg tudjam állapítani.
Konkrétan a li-ion töltéséről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Foxpost
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest