Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- RAM topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csab2
veterán
-
zolikaDB
veterán
Nem ismerem a Mini 4-et. De amikor tabletet vettem, flagship Androidok után akartam egy olyan hw-el rendelkező táblagépet venni, ami a piacon az elérhető egyik legerősebb, számomra nem kompromisszumos, és mivel volt már iOS készülékem, tudtam, ha a komoly vason ez fut, akkor nem kell aggódnom.
Eleinte kicsit kényelmetlen volt a 9.7", sőt, de utólag (fél év) azt mondom, h nagyon megérte az Air 2.
Mini 2-t is sokan használnak, 9.3-al is rendben van, tehát ilyen irányba tekintve vagy jól optimalizált az új iOS, vagy a hw olyan, h simábban veszi az akadályokat és egy Mini 4 újabb is, gond ott sem lesz. Mert ugye egy iPad 1-2-3-ra ne tegyél friss rendszert, lehal...
Mindezek ellenére Air 2-ben komoly proci, GPU és 2GB (!!!) RAM van, az akksi pedig bitang. Jópárunknak 16-18 órákat hoz rendszeresen kijelzőidőben a készülék, de ritkán jön a 20 óra is.
Én mindenképpen ezt javaslom, a nagyon erős hw miatt.
Hol érdemes megvenni? Ha teheted, akkor APR-ben vedd. Media Markt, istyle stb.
Nagyon dzsunka, sosem hallott GSM boltokat hagyd.
PH-n van pár ember, aki szintén foglalkozik Apple cuccokkal, aprón megtalálod őket, tőlük is sokan vásárolnak, megbízhatóak abszolút. -
vadászcsiga
félisten
iMediaShare appal pl
-
Auratech
őstag
Azért nem mindegy, hogy sima youtube linket, levélcsatolmányt, vagy felhős letöltési hivatkozást kell érteni a kaptam egy videót alatt.
Tegnap én is kaptam egy (küldök egy zenét üzenet) zenét, ami youtube link volt, tehát egy weboldal címe.A 9-es IOS-nél jó esetben a videóra tattantva a felfele nyilas négyzeten tapizva felkínálja a letöltést és akkor simán a fotók ikon alatt található videók mappába kerül letöltve. A csapóra hasonlító ikon alatt csak a hivatalosan elérhető (megvett) tartalmakat látod alapesetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest