- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Egér probléma
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
Szia,
ezekre tökéletes a mini 2 is - sőt, igazából én nem nagyon tudok olyan felhasználást, aminél a gyakorlatban érzékelhetően sokkal jobban teljesítene a mini 4. Én nemrég váltottam 2-esről 4-esre, és ok, pl. az ac-s wifi tényleg még gyorsabb, mint az n-es, ami a 2-esben volt, de hétköznapi levelezésnél, böngészésnél, de még Spotify-hallgatásnál sincs ennek igazából észrevehető jelentősége.
A kijelzők között sincs olyan egetrengető különbség (persze, ha nagyon akarom, akkor tényleg észlelhető a 4-es icipici előnye), szóval szerintem a mini 2-é még mindig kiemelkedően jónak számít a jelenlegi tablet-mezőnyben.
Viszont bármilyet is veszel, javaslom, hogy ha van rá lehetőséged anyagilag, akkor semmiképp ne érd be a 16 GB-os modellel, mert az hamar kevés lehet, és bánni fogod, hogy nem a nagyobb tárhelyeset választottad...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest