Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem tudom. Én az összes eszközömet így töltöm és eddig sosem volt vele gond. A környezetemben levő emberekből kiindulva, előbb mennek tönkre úgy aksik hogy rátöltögetnek. De amúgy mikor úgymond teljesen lemerül, elvileg akkor se merül le teljesen csak az elektronika kapcsol ki. Mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Ugyanannyit megy el most is mint mikor megvettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Synology NAS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest