Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
Atikusz
üzenetére
Még a legdurvább játékok is simán, gyönyörűen futnak. Abszolút megfelel a mai elvárásoknak, sőt! Én 2014 decemberében vettem, mét tuti meglesz vagy 2-3 évig ha birja..márpedig szerintem fogja még most is olyan mint amikor megvettem(üzemidő, külseje minőségi erős anyag). Egyedül az kifogásolható hogy a safari újratölt a ram miatt, de ez engem ez speciel nem érdekel.
-
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
Szia,
ezekre tökéletes a mini 2 is - sőt, igazából én nem nagyon tudok olyan felhasználást, aminél a gyakorlatban érzékelhetően sokkal jobban teljesítene a mini 4. Én nemrég váltottam 2-esről 4-esre, és ok, pl. az ac-s wifi tényleg még gyorsabb, mint az n-es, ami a 2-esben volt, de hétköznapi levelezésnél, böngészésnél, de még Spotify-hallgatásnál sincs ennek igazából észrevehető jelentősége.
A kijelzők között sincs olyan egetrengető különbség (persze, ha nagyon akarom, akkor tényleg észlelhető a 4-es icipici előnye), szóval szerintem a mini 2-é még mindig kiemelkedően jónak számít a jelenlegi tablet-mezőnyben.
Viszont bármilyet is veszel, javaslom, hogy ha van rá lehetőséged anyagilag, akkor semmiképp ne érd be a 16 GB-os modellel, mert az hamar kevés lehet, és bánni fogod, hogy nem a nagyobb tárhelyeset választottad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest