Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
A wifi only-val nincs semmi gond (nekem is az volt), de én a 2-es megvásárlása után egy évvel már nagyon örültem, hogy a 32 GB-os verziót választottam, amikor már az is épp hogy csak elég volt az appoknak...
Hidd el, annyira rá lehet cuppanni az egész felületre, a hihetetlen mennyiségű, színes-szagos, jópofa felhasználási lehetőségek kimeríthetetlen tárházára, hogy nem csak arra akarod majd használni, amire most gondolsz, hogy használni akarod majd.

Amúgy jónéhány app hajlamos a napi használat során egy idő után jókora méretűre hízni - ilyen pl. a Spotify is, akkor is, ha egyáltalán nem töltesz le magára a tabletre egyetlen offline elérhető zenét sem. És ilyenkor nem tudod csak úgy, egyszerűen kiüríteni a cache-t, hanem újra kell telepíteni az egész appot. Nem mintha ez olyan vészesen bonyolult vagy hosszadalmas művelet lenne, de nem esik jól mégsem, ha mondjuk havonta kell elvégezni, mert látod, hogy alig van már tárhelyed...
Plusz pl. nagyobb iOS-rendszerfrissítéseknél is szokott olyan lenni, hogy a frissítés elvégzéséhez kell, hogy legyen 2-3 GB szabad hely, és ilyenkor törheted a fejed, hogy mit törölj ideiglenesen, amíg a rendszer-frissítés lezajlik.Szóval a 16 GB-os verziót csak akkor válaszd, ha biztosan tudod, hogy ellent tudsz majd állni a kísértésnek, és tényleg nem fogod majd sokkal többre használni, mint amit itt leírtál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- OLED monitor topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest