- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tavaszi hardvernyitány
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Koszi szepen a segitseget!
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna). -
Snoop27
őstag
Sziasztok szakik.
Egy tablet vasarlasan gondolkodom, shield K1 es mini 2 kozt vacilalok, leginkabb jatekra kellene, amiben talan a K1 jobb, viszont a mini2-nek jobban tetszik a kijelzoje. Kerdesem az, hogy mennyire ajanlott a mini 2 jatekra? Viszi meg szepen az igenyesebb jatekokat vagy pedig mar kezd eljarni felette az ido?
Masik kerdezem pedig az, hogy mire kell figyelni egy hasznalt mini vasarlasa eseten? Ugyanazokra mint iphone vasarlasakor, pl. ne legyen apple id rajta? (gondolom itt fuggo tabletrol nem lehet szo, mint iphone eseteben).
Elore is koszonom a segitseget! Szep napot nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna).