Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Koszi szepen a segitseget!
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna). -
Snoop27
őstag
Sziasztok szakik.
Egy tablet vasarlasan gondolkodom, shield K1 es mini 2 kozt vacilalok, leginkabb jatekra kellene, amiben talan a K1 jobb, viszont a mini2-nek jobban tetszik a kijelzoje. Kerdesem az, hogy mennyire ajanlott a mini 2 jatekra? Viszi meg szepen az igenyesebb jatekokat vagy pedig mar kezd eljarni felette az ido?
Masik kerdezem pedig az, hogy mire kell figyelni egy hasznalt mini vasarlasa eseten? Ugyanazokra mint iphone vasarlasakor, pl. ne legyen apple id rajta? (gondolom itt fuggo tabletrol nem lehet szo, mint iphone eseteben).
Elore is koszonom a segitseget! Szep napot nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 16 Playstation 4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna).