Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- 3DFX
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Bluetooth billentyűzeten gondolkodom, konkrétan Logitech k380 a kiszemelt. Megfelelően működik, nincs vele probléma?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Milyen programot használtok mondjuk dropbox-ban lévő doc vagy excel szerkesztésére?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
iPad-en lehet olyat, hogy osztott képrnyőn mindkét oldalon a youtube van megnyitva?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Mini 2 mennyire lehet még naprakész? Úgy értem simán megy rajta a legújabb szoftver?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Létezik valamilyen külső kütyü amivel az iPad-en futó keynote-ot tudom irányítani? iPhone-nal működik szépen, de így mindkét eszközöm lemerül egy előadás alatt. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mini 2
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem olyan van mint az iPadé, akkor az egyforma? Holnap szeretném beadni cserére. Akkor nem gond, ha összekeveredik.
-
Mela Kehes
addikt
Az iPad és a Mini töltőfejei megegyeznek?
-
Mela Kehes
addikt
Nem figyeltem, de szerintem a 9-es szoftver óta nem tudok programokat törölni. Hosszan nyomom, rezeg és ott lefagy, csak az újraindítás segít. Mit lehet ezzel kezdeni? Várjak frissitésre?
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Az iPad-en a hangerő szabályzó gombok közül a lenti beragadt. Ha erősen nyomom észleli, de nem pattan úgy mint a másik. Nincs már rá gari. Tudtok valakit ajánlani aki megcsinálja? -
Mela Kehes
addikt
Az iPad Air-nek 12 wattos, a retinás Mininek 10 wattos a töltője?
-
Mela Kehes
addikt
A régi és az új iPad Mini fizikai méretei megegyeznek? Fólia és tok miatt érdekel.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Igazából nekem van egy Air. Most a feleségemnek vennék, aki az esetek többségében farmozik (Hay Day). Szóval a nagyobb kijelző jobb. Edigital-ban 118900.
llaszlo: auchan oldalán nem találom
-
Mela Kehes
addikt
Értem. És az iPad 4 - Retinás iPad Mini közül melyik?
-
Mela Kehes
addikt
A retinás mini megéri a plusz 30 ropit a simához képest?
-
Mela Kehes
addikt
iPad mini wifi 16 gb 7 hónapos 55-ért megéri? Ezt személyesen is meg tudnám nézni, azért lenne ez érdekes. Továbbá wifin kívül mit nézzek meg rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Energiaital topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad gen 7
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest