Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezek a koncepciók, amiket írsz már legalább 5-10 éve teljesen elavultak...

Nem tudod teljesen lemeríteni a Li akksikat, mivel az elektronika jóval előbb kikapcsolja a telefont, mint hogy valójában lemerülne az akku. Teljesen mindegy, hogy töltöd, akár 0-100%-ra egyben, akár 80-ról 100-ra, majd 20-ról 100-ra ugyanúgy 1 ciklusnak számít, ergo ugyanannyira használódik el közben az akku. Nem kell 100%-ig tölteni, de csak magadnak ártasz vele, ha nem teszed, hiszen kevesebb ideig tudod töltés nélkül használni a telefont...
Az ilyen híroldalak tech rovatainak színvonala a béka s*gge alatt van, áltudományos cikkek ezek inkább, mint sem tudományosak, szóval kár ezekre hagyatkozni. -
milszab
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem tudom. Én az összes eszközömet így töltöm és eddig sosem volt vele gond. A környezetemben levő emberekből kiindulva, előbb mennek tönkre úgy aksik hogy rátöltögetnek. De amúgy mikor úgymond teljesen lemerül, elvileg akkor se merül le teljesen csak az elektronika kapcsol ki. Mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Ugyanannyit megy el most is mint mikor megvettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest