- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
Redneck #36003 üzenetére
Nem felejtette el senki,te ne felejtsd el,hogy ez nem phenom,nem forrasztott a kupak,több mag,több szál.
Meg azt se,hogy az amd kicsit szereti msképp kijelezni a hőt,nem úgy mint az intel.
pl érdekes amd-nél,hogy a mag,ami fűt alacsonyabb hőmérsékletű,mint a kupak,aminek átadja a hőt.
Fizikai képtelenség.Amúgy ezt a kupakhőt is annak tartom,mint korábban írtam kalkulált érték lehet, köze nincs a valósághoz.MI méri ott a hőt? a kupakban nincs szenzor,feltételezem a leszorítóban sincs, nézz túl a ködön. MAghőt tekintsd mérvadónak,felejtsd el a kupakot.
kíváncsi lennék,ha levennéd a kupakot és elhajítanád és jelezne valami maszlagot a rendszer,akkor foglalkoznál e még vele.Nem volt itt élcelődés,az elmúlt 2 hétben idejössz,kérdezel,segítünk, válaszolunk,próbáljuk a lehetőségekhez képest a legjobbat ajánlani neked, te meg rendszerint mást lépsz meg.
Itt volt egy fasza 4790k, helyette egy másik prociba ugrottál bele,most hűtőt ajánlunk, megint más irányba haladsz.
Igazából,kissé értetlenül bámulok magam elé veled kapcsolatban,mert nem értem,hogy miért kérsz segítséget, ha megoldod magad másképp?Lehet fura a megfogalmazás, nincs sem harag,sem lenézés, sem arogancia részemről, minden tiszteletem a tiéd.Amennyiben nyers lenne a megfogalmazás elnézésed kérem, nem megbántani vagyok itt,ahogy más sem,hanem segíteni,esetlegesen felhomályosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-9100F
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest