Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dobobazsy

őstag

sziasztok!
    van egy "kis" problémám
    megpróbálom tömören elmesélni a sztorimat
    tavasszal vettem a félkonfigom (asus z97-pro gamer + 4690k)
    kb első, vagy második nap elkezdett olyat csinálni, hogy befagyott a gép, ezután meg be se akart kapcsolni. csak ki-be kapcsolgatott magától, aztán meg már azt se, csak világított a piros led a ramoknál. a ramokkal bíbelődtem egy sort majd nagynehezen sikerült újra müködésre bírni, de egy idő után megint eljátszotta ugyanezt.
    majd vagy 2 hét alatt rájöttem, hogy single channelbe rakva aramokat ezt nem csinálja. csak dualban. eközben már ramcsere is volt, sőt vagy 3 kittel ki lett próbálva, ugyanazt produkálta.
    havertól kaptam kölcsön egy 4790k-t, amivel dualban is gond nélkül ment a gép több mint egy hétig, szinte megállás nélkül. ekkor elkönyveltem, hogy memóriavezérlőhibás a procim.
    kb fél évig használtam single-be a gépet minden gond nélkül, most elszántam magam hogy kicseréltetem LeC-el (tőle vannak egyébként)
    itt az új 4690k már 1-2 hete, eddig semmi gond nem volt, öröm és boldogság volt.
    reggel kikapcsoltam a gépet elmentem dolgozni, most hazajöttem bekapcsoltam és megint elkezdett ki-be kapcsolni, utána hosszú bekapcsgomb után megint csak ment a gép és led világított.
    kivettem az elemet, az egyik ramot, bekapcsolt, visszatettem a másik ramot és most egyelőre jó, de most nagyon elkeseredtem. ilyet nem kéne csinálnia egy hibátlan gépnek. holnap jön meg a videókártyám, azt hittem összeáll végre a számomra tökéletes gép.

mivel kéne tesztelnem, hogy mi a hibás, ha hibás egyáltalán bármi? hogy jöhetnék rá? kifogott rajtam..

Új hozzászólás Aktív témák