Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
válasz
Kernel #62596 üzenetére
Kipróbáltam pár centis vezetékkel mind a puffernél, mind a végfoknál, és ugyan úgy lekapcsol nagy hangerőn. Hallhatóan a hangfalak bírnák még. A linkelt cikkben 80/130-as Magnat-okat hajtanak a TPA-val, nekem meg csak egy 50W-os 4ohm HECO pár van, ezért nem gondolnám, hogy a védelem a ludas. Van itthon egy TDA7498, az viszont nem csinálja, de az már 2x100W.
Simán bírnia kéne szerintem a TPA-nak. Arra gondoltam még esetleg, hogy a hangváltó áramkörében valami nem tetszik neki. De ez sem lehet, mert van egy másik hangfalam, ott csak kondi van a magas előtt, és azzal is csinálja. Én már teljesen tanácstalan vagyok. Megpróbálom valami hozzáértőhöz eljuttatni, hátha rájön mi lehet.Esetleg ha békés megyében, vagy szeged környékén szívesen ránézne valaki, szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest