Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz
Kernel #61196 üzenetére
Én is a neten való keresgéléssel kezdtem másfél-két hete...
Típusszám, hasonló típusok, netes képek és random fórumok, hátha valaki szétszedte és látható az alkatrész.. vagy akármi...Kapcsolási rajzot találtam, de nagyon sok variációban és nekem ugyebár nehézkes rálátni, hogy most melyik pontosan az enyém.
Ugyan így bontott képek és társai... elég sok variációban (főleg belső elektronika terén) mennek ezek a piacon.
Egyszerűbb kapcsolási rajzokat átlátok, megépítek... de nyákról silavizálni, visszafelé dolgozni már nagyon más tészta : /Azt tudom, hogy az enyém Lengyel kópia... amm meg kínai... bár fene tudja már
ZD-98 névre hallgat
VilágoskékZöld kondik 683 100V
Piros kondi 473J 400V
Potméter B500K (bár én csak 130KOhm körül tudtam csak mérni rajta szakadásig)
Sárga kondi mex gpf 40/85/21
Középen kettő fázis-null az AC / 1-1 széleken meg a pákába menő
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest