- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
dgyuri0123 #96957 üzenetére
Simán igazi, és csak annyit enged belenyúlni amennyit te engedsz neki, tulajdonképpen egyelőre csak a szubokat korrigáltam a többi hangsugárzót csak aktív vágom. A hangképen semmit nem változtat amennyiben csak átengeded rajta a hangot,de a fő erőssége a váltásban ill az EQ- zásban rejleik.Készítettem egy komoly szubot,aminek a crossover részét sikerült úgy beállítanom, hogy mérések alapján 27Hz-150 Hz- ig + - 2 decibelen van EQ nélkül. Szóval alakul ez kérem szépen.Azért korrekcióztam is vele a frontokat, mérés után természetesen, 25-éves pályafutásom alatt talán a legjobb hangot tudom produkálni most, persze hozzá tartozik, hogy megtanultam mérni, és a DSP korrekciózást is kapise valamennyire.
A klotz van damme, csak magam miatt ellenörzöm vissza, hogy tényleg mennyit számít a kábelek minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest