Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Megdöglött a CATA Silentis 10-es elszívónk.
Van más olcsóbb/halkabb/hatékonyabb vagy maradjak ennél.
Nem kell semmi extra, kapcsolóról működtetjük. -
hcol7
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
nekunk 5-6 eve megy, az un. turbo gomb adta meg magat 1-2eve.
-
Edorn
senior tag
Fagyasztókból melyik márka ami megbízható?
Kb 200 literesben gondolkodunk, kis fogyasztás, és előnyben részestve az álló, elől nyitható fajtát (nem a "láda" változatot).
(illetve 60cm széles ajtón be kellene férnie)
Árban reménykedtünk egy 100-150 ezerben, de már látom ez nagyon az alja a kínálatnak...
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
bébiétel készítésre egy használt Philips Avent (nem az enyém) verhetetlen cucc.
-
mosogatógépet kellene cserélnünk, mert a jelenlegi Ikea (Electrolux) belső részei sajnos megadják magukat, és természetesen nem garanciális... alsó kosarat kell cserélni (elrohadt és eltört) a felső kosár gumifüleit, és a mosogatógép tabletta adagolóját, összesen kb 65 ezer forint, amit nem áldoznánk rá egy 5 éves gépre
ez a Bosch jó választás lehet helyette? ahogy néztem ez a legolcsóbb 6-os szériás (made in Germany) Bosch. ha nem ezt, akkor mit? Elexctoluxot megint? -
Nagya21
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hali!
1-et használunk, a nyomógomb gumija elmállott, de töretlenül teszi a dolgát. A 2. új talonba rakva várja a sorát.......

Nem bizunk semmi a véletlenre, amugyis leárazva vettem vmi 3-4k-ért.
Üdv Nagya -
DeFranco
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi ilyet használunk, szeretjük. Egy bosch-t váltott le, amivel amúgy sem voltunk elégedettek, de a búcsútrükkje az volt, hogy a késeket körülölelő műanyag kupolából beletört egy darab az ételbe...
-
Botmixer vásárlása előtt állunk. Fő funkciója a bébiétel készítés, tehát burgonya/répa/alma/stb. pépesítése. Erre mennyire lehet alkalmas a Lidl-ben kapható Silvercrest botmixer? A három év garancia kecsegtetően hat.
-
tomic
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
Tudsz pontos típust írni?
-
garga pista
őstag
Az első LG [LG F4WV3210S0A] teljesen jó választás, családban ennek a 8 kg-os változata van és jól műxik. DirectDrive miatt is jó, meg ennek is van gőzös programja (mint a lenti Gorenjének)
-
tomic
addikt
Az előző hsz-ból kimaradt.
[F4WV709P1E] . Ez nekem a legszimpatikusabb. 535euro kb 210eft. Valami ilyen kaliberű gépet keresnék. -
tomic
addikt
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állok mivel a jelenlegi keskeny kialakítású, 5kg töltetű kicsi lett a családnak.
17 éve hibátlanul működik de sajna kicsi már a jó öreg LG.Mivel a márka nálam bizonyított így maradnék mellette Elsősorban Lg keresek de nyitott vagyok másra is mivel szerintem a maiak ennyit már nem fognak elmenni.
Az árat olyan 200-220ft környékére határoznám még. Ha van olcsóbb is nyilván nem vagyok a pénzem ellensége elfogadom. Ha picit drágább akkor annak nagyot kell domborítania.
Amit eddig találtam az : [LG F4WV3210S0A] ,10,5kg . Nem tudom a 3 főre kellene -e ez nekünk.
[AEG LFR71862BE] . Esetleg [AEG LFR61844BE] AEG nem volt
semelyik rokonoknak így semmit nem tudok a márkáról.
Esetleg Bosch mondjuk 6 széria [BOSCH WGG244Z3BY] de ezekben elvesztem,és nem tudom megéri-e a felárat pl ez.
Amin még megakadt a szemem az a [GORENJE WNEI94BS SteamTech] .
Mit tudnátok nekem ajánlani szívesen? -
pjen
félisten
válasz
vargacs0909
üzenetére
Nekem van wgy LG eddig hibátlan. Nemrég adtam el egy 15+ eves eluxot, semmi baja sem volt.
87285: Az én LG m ajtaja végig pakolható, a most eladott elux is olyan volt.
-
st6969
őstag
válasz
vargacs0909
üzenetére
Szia,
én is hűtőt keresek egy ideje. Rá is szánnám a pénzt egy Liebherre, de kihullik a hajam attól, hogy a két alsó fiók (zöldséges és a húsos) a hűtő teljes mélységére van méretezve, tehát az ajtó alsó felére gyakorlatilag nem is tudsz italt pakolni. Ez agyrém. Egy példa:
Bár van olyan, ahol a felső fiók rövidebb, így kicsivel lentebb lehet pakolni az ajtóba. Nekem egy ~14 éves Siemens hűtőm van, abban az alsó fiók is rövidebb, és így a teljes ajtó felület használható ital pakolásra, meg szószokat szoktam még odarakni. 2m magas a hűtőm, és a felső ajtó teljesen ki van használva erre. Nekem pl. nincs szükségem ilyen mély dobozokra, de 2m-es No Frost Liebherrben gyakorlatilag csak ilyet láttam. Bosch kicsit jobb, ott a felső fiók nem olyan mély, de mivel alacsony, így nem sok helyet nyerek.
A többi márkát nem szívesen veszem.
Ha valakinek van egyéb márkára javaslata, ahol az ajtó végig pakolható, szívesen veszem (2m, 60cm széles, no Frost, 0°-os fiók). -
F-ECT$
titán
válasz
vargacs0909
üzenetére
Lehel. Vannak 40-50 éve működő darabok is belőle

-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, bizonyára unjátok már a kérdést (bevallom gyorsabb ezt beírni, mint visszaolvasni)...
Hűtőszekrény vásárlásnál milyen márkák között érdemes nézelődni? (Miele / liebherr drága, LG szimpatikus, de nem tudom milyen minőséget képvisel.)
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Tanácstalan vagyok... tervezünk venni egy Samsung szárítógépet a szintén Samsung mosógépünk mellé. Mindenképpen muszáj ilyen összeépítő keret hozzá? (úgy rémlik pl. anyósoméknak sincs)
Egyelőre még nem is biztos, hogy a tetején lesz, mert úgy néz ki lehet máshol is elférne. Ezért nem biztos, hogy van értelme venni 10-20 ezrekért ilyen keretet, ha el tudjuk helyezni a padlón is a gépet.
Tehát ha csak ki szeretnénk próbálni pár napig, hogy megbizonyosodjunk róla 100%-ban, hogy a tetejére szeretnénk-e vagy sem, gondolom addig elvan csak úgy a mosógép tetején is pár napig? Köszönöm! -
cibus
senior tag
sziasztok!
kellene vennem egy kis fagyasztót. árukeresőn rákerestem, szűrésre bepipáltam: 110ezer alatt, szabadonálló, fagyasztószekrény, D energiaosztály (ez volt a legjobb energiaosztály, ami volt választható).
kidobott egy ilyet, márka számomra ismeretlen. azért ezt meg szabad venni, ilyen áron? ennél nagyobbra nincs szükségem.
[link]illetve alza-s. az akció talán azért van rajta mert ez egy bontott, vagy visszaküldött darab már? vagy azt jelezniük kellene, ha ilyen termék?
köszönöm
-
Gömbike
senior tag
válasz
Járókeret
üzenetére
Más az, mikor az aljában kialakított “tálba” kell vizet önteni és más az, ha gőzgenerátor dolgozik a gépben. Amit linkeltem, az gőzgenerátoros.
Rozsdásodni a szétkaristolt, fémszivaccsal agyon dörgölt belsővel rendelkező gépek tudnak, de ez is user hiba, nem gőz. A b@rom levakarja a festéket a belső felületről.
Ezért írtam, hogy a pirolitikus tisztításnál ilyen nincs, mikor végzett a gép a kiégetéssel, egy ruhadarabbal kitörlöd tisztára egy mozdulattal.
-
Járókeret
senior tag
Köszi az ajánlást. Igazából tökre meg vagyok lôve ezzel a gőz sütés dologgal. A vízzel való szarakodas valahogy nem hiányzik. Olvastam már itt rozsdasodasrol, "semmi haszna" vélemény is volt, szal nem igazán van egyöntetű vélemény.
Valaki erdemben tudna hozzá szólni? ( Keresőt már használtam)
-
oszy
veterán
válasz
Járókeret
üzenetére
Én ezt az electroluxot választottam.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Járókeret
üzenetére
Mi is a házi kovászos kenyér sütése miatt (is) választottuk ezt [link] A videó alapján választottuk, nem nyúltunk mellé.
A hús csodálatosan puha, de ropogós a gőz segítségével, a zöldséget( de húst is ) a hozzákapott edényben nagyon jól lehet párolni, a grillje számunkra tökéletes.szerk:
a takarítása rém egyszerű, hálás dolog a pirolitikus megoldás.
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni beépíthető sütő választásban. Funkció igényt nem tudok mert nem ismerem a mai divatos funkciókat. Jelenleg egy mezezi sütőnk van.
Amire használni szeretnénk:
- pékáru sütés ( házi kenyér)
- húsok, zöldségek grillezése, sütése
Fontos hogy gyorsan bemelegedjen (jelenleg ez miatt lenne csere). Minél könnyebb legyen tisztítani. Gyerekzar. Az üveg ne melegedjen fel kívülről. Kiolvasztas ( ez tényleg működik? A mikró is tudja de mindig megsüti a húst így nem használjuk)
A gőz sütés nekem új fogalom és az is hogy van air fryer funkció is már. Ha hasznos akkor tudja ezeket is 😅
Elektromos, normál 60as méret.
200k kb. Nem baj ha kicsit több. Megbízhatóság, minőség első szempont
Köszönöm
-
Gömbike
senior tag
-
zol84
tag
Sziasztok ! Van valakinek tapasztalata ezzel a szaritogeppel kapcsolatban ? LG RH80T2AP6M 200 ezer forint alatt
szeretnénk venni egy gépet és ezt néztem ki . -
BBéci
legenda
válasz
arcitec
üzenetére
Egy halom YouTube videót néztem, engem meggyőztek, megvettem a Parkside-ot és nem bántam meg. Barátom céges gépe kék Bosch volt, nyugdíjba ment, de majdnem ugyanannyit szerel és javít, mint korábban, közben egy Parkside fúró/csavarozót használ, maximálisan meg van vele elégedve. Semmiféle hátrányát nem érzi a kék Bosch-hoz képest.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
gubika
üzenetére
Hello!
Az Electrolux ESM48400SX Szabadonálló mosogatógép, 60 cm AirDry MaxiFlex 179 992 Ft-ért rendelhető a gyártónál, ingyen kiszállítással, az ELXKOMPENZACIO20 és EXTRA5 kuponokkal, amit a kosárban kell beírni. Az +3 év gyári jótállás az oldalon alulra görgetve található, és 29,900Ft. Asszem még a korosabb gépekre is vehető.
A 2 éves gari lejárata előtt minimum 1hónappal elég megvenni, bár ha halogatjuk, akkor könnyen elfelejtődhet. Akinek kell jobb rögtön megvenni, az a biztos. A Bosch-ra a kiszállítással együtt.még min. 35-40 ezer rájön, ha veszel rá extra garanciát( ami azért jó ha van rá 5 évig, mert az ördög nem alszik)
Az Alza 50k-ért adja a +3 év garanciát 1001erik mosogatójára, vajon vett hozzá? -
oszy
veterán
Találtam egy szárítógépet. Viszont a mérete egy picit eltér a mosógéptől. Szerintetek azért rá lehetne rakni azért a mosógépre, hogy jó legyen és ne legyen semelyiknek baja?
LG Mosógép:
Electrolux Szárítógép:
ezek a gyári oldalon talált leírások. -
bigrob
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Megtaláltam a pontos típust:
SilverCrest SHAZ 20 A1 -
bigrob
őstag
válasz
szabifotos
üzenetére
Ahogy korábban írtad:
Silvercrest SHAZ 22.2 F7 parkside akkusítva.Jelenleg egy Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C van szolgálatban, szerintetek megérné erre cserélni?
-
pjen
félisten
Szevasztok. Mosogató gépet kell vennem. A négy és fél éves Bekó egy led hibája miatt csere utalványos lett. Egyébként müxik. Eluxokat nézegettem a 10 év motor gari miatt. MM eladó szerint könnyen ad az elux 10 év motor garit, a motor sose megy tönkre. Nekem a Bosch és a Wh i s motor hibás lett.(gtk). Véleményeket szeretnék elux mosogató gépekről.
-
gubika
csendes tag
Sziasztok,
tanácsotokat szeretném kérni, szabadonálló, 60cm-es mosogatógép vadászatban vagyunk, 200-240e körüli kerettel. A következő Bosch és Electrolux gépre szűkítettem le a keresést, szerintetek melyik lenne a jobb vétel? (vagy van esetleg ezektől jobb, amit ki lehetne hozni a keretből?) Olyan nagy elvárásaink nincsenek, az evőeszköz tartó felső fiók és az automata ajtónyitás a szárításhoz az, ami tök jó lenne.
Nagyon köszi a válaszokat!
https://www.arukereso.hu/mosogatogep-c3171/electrolux/esm48400sx-p931921224/?sgst=1
https://www.arukereso.hu/mosogatogep-c3171/bosch/sms4emi06e-p988371898/?sgst=1
-
YAS-dude
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Amerikai felhasználóktól lehet olyan tanácsokat olvasni, hogy pl hálózsák vagy kispárna szárításakor érdemes 2-3 teniszlabdát tenni a szárítógépbe, hogy azok fellazítsák az összecsomósodott töltetet. Lehet, hogy ilyen konkrét, specifikus esetekben van értelme, de hogy úgy általában pénzt nem adnék ilyen parasztvakításra, az biztos
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ha estig megmarad az az 1db akkor a 8-as lesz szerintem.
Kérdeztem az ügyfélszolgálatot, de nem tudtak szívási adatot adni, mert nincs EU-s szabvány a mérésére, mindenki azt ír rá amit akar. -
garga pista
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Erre vkinek ötletle? Vagy senki se használ szárítógépben ilyen labdát? (Az is infó h nem jó sok mindenre
) -
Joao
tag
Sziasztok!
Hűtő és mosogatógép keresésben vagyunk. Hatan vagyunk a háztartásban, erősen ki vannak használva a gépek
Hűtő esetében ezekkel a paraméterekkel keresek: 200cm magas, 70cm széles, alulfagyasztós, lehető legtágasabb, minél halkabb, és ami a leginkább korlátoz, hogy egy nagyjából pont 70cm-es helyre menne, fal és szekrény közé, tehát olyan kellene, aminek ez nem okoz gondot. Egyelőre én csak a Bosch perfect fit szériájában láttam ilyet, hátha ti tudtok mást is. Ár max 400k.
Mosogatógép egy 5 éves alsó kategóriás Whirlpoolt váltana, már kétszer javíttattuk, és a mosogatások eredményével sem vagyunk különösebben elégedettek, illetve elég hangos is. Ehelyett szeretnénk immár beépíthető, lehető legtöbb terítékes, lehető legcsendesebb gépet, de itt is van szűk keresztmetszet: ikeás konyhabútorba menne, itt hogyan lehet kideríteni, hogy melyik gépek passzolnak? Ár max 350k.
Köszi a segítséget!
-
arcitec
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Mindenképp olyat választanék ezekből, amelyiknél van elég hosszú gégecső az autó takarításhoz, mert közvetlen a készülékkel elképzelhetően nem minden zúghoz lehet hozzáférni. Részemről a 2. tűnik jobbnak, bár ott pont rövid a gégecső.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Hosszas utánjárás után 3 termékre szorult le a választásom akkus porszívó kapcsán.
1. Bosch BBS711ANM
2. Bosch BBS8214
3. dreame T20.Gyerek mellé, autótakarításhoz melyik lehet jobb? Fontos, hogy halk legyen meg orrszívót lehessen rátenni.
Bosch akksim van itthon bőven, így annak az üzemideje lényegesen több. -
Gömbike
senior tag
Csak pár lehetőség: [link] , de ha nem akarod, hogy a sütő és a mikró egyben legyen, itt egy másik lehetőség: [link]
Személy szerint én a samut messzire kerülöm mikróban, mert legfelső polcos készülékemben a hivatalos mo-i garanciális szerviz itt Bács megyében 35 nap alatt képtelen volt a be-ki kapcsoló gombot kicserélni, így a csereutalványt kaptam, naná hogy wiccpúlt ( Bauknecht) vettem.
A samu szervizháttere bekerülhetne Hadházi Úr kabaré műsoraiba.
-
RWD
tag
Mikróból ezeket néztem:
[Samsung1]
[Samsung2]
[Whirlpool - ha jól hallottam, mikróból még szabad Whirlpoolt venni]
[Bosch1]
[Bosch2]
Alapból inoxot keresünk, de mivel maga az "üveg" úgy is fekete, és alig van színezett felület ezeken, fekete is jöhet. Sütővel ugyanaz az elmélet.
Annak marhán örülnék ha találnék olyan sütő-mikró kombót (egymás felett lesznek beépítve), ahol mindkét készülék kijelzője fehéres árnyattal világít. Tudom ez egy elég f@sz kritérium, de vállalom
Amúgy mikró szempontból csak a fent vázolt űrméret/tányérméret a lényeges mutató.
Egyik kedves rokonom szerint a Samukra kevesebb panasz van mint a Boschokra (mikró kategóriában, szigorúan!), de gondoltam azért körbekérdezek máshol is.
Igazából akkor fizetnénk 2x annyit egy Boschért, ha majdnem annyival minőségibb/tartósabb lenne mint a Samu. De gyanítom ez hiú ábránd (?).
Van egy 4-5 éves szabadonálló Samsung GE732K-S mikrónk, abban tavaly kellett magnetront cserélni, amúgy nincs vele bajom...még. Kopp kopp kopp. -
-
pjen
félisten
válasz
Winnie The P
üzenetére
Pár fúró végét, le lehet dreháltatni, főleg ha fába használod.
-
válasz
pana0017
üzenetére
A páraelszívók egyik fontos jellemzője a zajkeltés mértéke. Abban tud jobb lenni egy 90 cm széles, hogy az elszívásra kerülő levegő sebessége kisebb a zajkeltés helyén, -azaz a szűrőnél- , emiatt kevesebb zajt kelt ugyanakkora levegőmennyiség elszívása esetén, mint a 60 centis változat.
A zajkeltésben szerepe van még a motornak és a ventilátornak is. A CATA légelszívói elég jó zajkibocsájtási paraméterekkel rendelkeznek. A többihez viszonyítva halknak számítanak.
A Bosch elszívókat nem ismerem. -
BBéci
legenda
válasz
bigrob
üzenetére
Mától sokféle Parkside szerepel a kínálatban, az enyém 5 éve (sajnos akkor csak 10,8 voltosat lehetett kapni) teszi a dolgát. Apósom/sógorom géplakatos/hengerfej felújító műhelyében is Parkside-ok vannak, remekül működnek. Összehasonlító tesztekben lenyomták a kék Boschokat.
-
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Hali!
Hétfőtől lesz a lidl ben fekete x12v akkus gépek, ezek kefementes motorral szerelt gépek 5 év garival, +akku akkutöltő kell hozzá (lesz az is szettben).
Jó gépek ajánlom.
Üdv Nagya -
pana0017
senior tag
Sziasztok! Páraelszívóval kapcsoltban szeretnék segítséget kérni.
Alapvetően Bosch termékeket tervezünk a konyhába, így az alábbi készüléket néztem ki, de jobb áron és nagyobb elszívással jött szembe ez a CATA termék.
A kérdésem az lenne, hogy a m3/h értéken felül van bármi más tulajdonság amire figyelni kell vásárlásnál?
Emellett lenne (egy lehet nagyon amatőr) kérdésem még. Több Bosch terméknél is feltűnt, hogy a 90cm-es változatnak ugyanaz az elszívási teljesítménye van. Akkor miért érdemes 60-as helyett nagyobbat beépíteni?
A főzőlap 60cm széles lenne.Köszönöm!
-
balojazz
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ááá, a tokmány. Leírásukban megtalálod, de az ilyen alapgépek 10-ig tudnak, ha jól emlékszem.
-
pjen
félisten
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem hiszem.
-
st6969
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Inkább itt, ha részletesebben érdekel a téma.
-
bigrob
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én várnék egy parksideot a lidlben, faterom évek óta használja a sima zöld verziót autószerelőként, nekem csak otthonra a fekete van meg 4 éve és imádom.
-
arcsin
senior tag
válasz
balojazz
üzenetére
Nálunk sok-sok éve lidles zöld van (tipus lehet nem stimmel azóta, de ilyen) , panelfalhoz meg egy bosch. 2 teljes költözést felújítást és belakást (sajátba, szóval szabad kezünk volt) csinált végig.
-
balojazz
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Otthoni használatra egy sima Black & Decker van kb 6 éve. 2 db Li-ion akksi, töltő, és 30 ezer alatt (kb 25) megkapod Obiban, Praktikerben. Bőven jó, ha barkácsolgatsz, egy háznyi ikeás bútort szerelsz össze stb, örök élet, nem kell jobb. Intenzívebb használatra, munkához kellenek csak olyan profibb gépek, amiket nézel, otthonra túlzás.
-
Erwinke
aktív tag
Illetve még az volna a kérdés, mert elég sokat szűrőztem és nem igazán találtam választ, h milyen mosószer ill. öblitő ajánlott(többen is irták, h kapszulát használnak, de milyet?!) és abból mennyi a nem túlzott használat? Ha nem kapszula, akkor por v folyadék? Márkák öblitőre is? Vagy mit kell ezeken nézni?
Szerk.: valószinű öblitő mind1 csak 50 - 50 ben legyen keverve 10% os ecettel, ugye? V lehet 20is?
Köszönöm!
Tisztelettel Ervin
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Erwinke
üzenetére
Nem bonyolult gép, az állás miatt kell neki egy csírátlanítás, pár kör mosás magas hőfokon és erős (de alkalmas) fertőtlenítőszerekkel, ha most, és pár mosás után sem büdösödik be, akkor ez ok. Egyébként nagyon nem tud benne mi elromlani, a típusa miatt a rohadásnak csak az ideje kérdéses, és a gumi részek tudnak elöregedni, esetleg a lengéscsillapító, vagy az ékszíj, de ezeket majd használattal látod úgy is.
Mielőtt nagyon belekezdenél a vásárlásba, tolj végig egy mosást akár üresen, hogy működik-e meg nem akar-e szétesni.
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Adott egy Whirlpool AWE50210
Kb 5 éve nem ment és előtte se sokat és már van vagy 10 éves. Mamámé volt..., megörököltem. Amig megy addig használnám. És most jutottam el oda, h foglalkozzak vele. Mit kéne átnéznem rajta illetve kicserélnem?
Szűrőtartályt és polyfoszfátot rendelek.Köszönöm!
Tisztelettel Ervin
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hirtelen ránéztem, wifi nincs a miénkbe.