Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Aki neked rámutat egy gépre a boltban, hogy az neked megbízható és tartós lesz, az vagy hazudik, vagy a jövőbe lát.
Még az ára sem mutatja egy gépnél, hogy az mennyire lesz tartós. Oké, talán a Miele, de erre sem vennék mérget.
5 év garanciával csak Beko van, az se mindegyik típus. Az meg nem felültöltős.
Vagy veszel ami tetszik és hozzá veszel extra biztosítós garanciát. Csak előbb ezt járd jól körül, mert soknál a gép természetes kopásából eredő hiba nem garis javítós esemény. -
törölt tag
Ez most e legolcsóbb verzió ugyanolyan márkából, amit most használtok. A linken egy termékvideó is látható. Vagy az EWT1064ILW már a hátralévő mosási időt is jelzi, és a Time Manager funkcióval jobban testre szabható. Itt van egy videó is róla. A miénk is hasonló, és már hét éve szolgál, és én most is ilyesmit vennék. De azt, hogy melyik gép meddig bírja, az nem tudható. Ha 5 évet kibírt, szerintem már megszolgálta az árát, ezen felül a többi éveket bónusznak tekintem minden terméknél.
Máshol olcsóbban is megvehetők, de nem mindegy például, hogy mennyi a szállítási díj, és a gari kiterjesztés ára sem. -
Digitalpimp
senior tag
Vegyél egy ilyen Zanussit: [link]
Több mint 2 és fél éve megy, heti minimum 4-5 mosás. Eddig egyszer sem hibázott, a programok mindig végigmennek, rendesen mos.[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
BB9000
senior tag
Vizes takarításra, kárpittisztításra ez jó lehet: PHILIPS FC6844 Takarítógép. Nekem ennek elődje van. Bevált.
Napi/heti porszívózásra ezt egyáltalán nem ajánlom, mert nagy, nehéz és "nemarravaló".
Sima porszívónak inkább egy Miele C1, C2, vagy ha van rá keret akkor C3. Tuti lesz hozzá porzsák 10-20 év múlva is.
Szóval két eszközt javaslok venni.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Ketté kell választani. Kell egy takarítógép (nem vizes-porszívó, hanem ami nagynyomáson vegyszeres vizet is képes bespriccelni) időnkénti használatra, és kell egy normál porszívó.
Előbbiből én itteni javaslatra Thomas Boxert vettem, olcsó volt (50), és jól működik. Porszívó már pár éves, Philips Performer 2000 W-os, 425W szívóerővel. Lehet, hogy ma már ilyen erőset nem kapni.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Nagya21
addikt
Hali!
Thomas Twin Aquawash - Dyson V11 combó használom.
A Thomas lehet vizszürős porszívó-porzsákos porszívó-takarítógép.
Nagyon jól működik, jól szív, 1600W-os motor, de nehéz, mindennapi használatra nem ajánlom.
Az aldiban most volt-van multiciklon porszívó, azt nézd meg napi használatra, vagy egy Dyson V8-tól felfelé.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Edorn
senior tag
Hacsak nincs valami ellenérv, akkor szerintem ezeket rendelem meg este:
- Bosch BWD421POW takarítógép, 2100W Porszívózás, nedvestisztítás
- Karcher SC 1 EasyFix gőztisztító + padló készlet Padlóra, csempére + kipróbáljuk, hogy kárpitot (fotel, székek, stb) átgőzőljük vele, aztán rámegyünk a fenti porszívóval még vegyszerrel + hogy kiszívjuk a nedvességet amit a gőztiszítás belenyomott...A Bosch termékkódjában tudja valaki mit jelent a POW? Nem tudtam kinyomozni... Esetleg a ProPower(???) tartozékot jelöli?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Nagya21
addikt
HAli!
Lányunknak Hölégkeveréses Elux Gáztüzhelye van, merem ajánlani, nem olcsó, de jó.
Beszereléskor mindenképpen ajánlatos szakember általi beállítás.
LGK50400x
Sajnos csak inoxban találok.
Nekünk fehérben van, de az csak gázgrilles, hagyományos sütős, a lányé jobb.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
BBéci
legenda
A Gorenje és a megbízható jelző egy mondatban kissé vicces. A 20 évvel ezelőtti gyártmányaikra igaz volt, ám azóta sok minden történt, például kínai kézbe került a cég.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Reynaldo
junior tag
Vagyis kombinált tűzhelyet akarsz venni. A gáztűzhelynek mindkét része gázzal megy.
Tavaly egy rokonomnak még Gorenje tűzhelyet javasoltam, árban még nem is volt rossz, viszont többet nem teszem. Az egész valahogy nem volt meggyőző, főleg a sütő része, nekem olyan gyengének tűnik, tehát anyaghasználat és összeépítési minőség terén is. Ettől még lehet, hogy másnak megfelel, de nálam ennyi.
Másik, hogy az elsőt megkapod most, ahogy előzőleg itt olvashattad, hogy miként, 30% kedvezménnyel, ami így 149k helyett 113k Ft. Ráadásul 5 év garanciával, amíg a Gorenje 3 évet ad. -
Reynaldo
junior tag
Nem a beüzemelés, hanem csak a telefonos visszahívás ingyenes. Az okosvonalon lehet egyeztetni a beüzemelésről vagy a garancia hosszabbításról. Itt egy videóban elmondják a beüzemelésről a feltételeket, vagyis, hogy egy hivatalos gázszerelő is elég( ha van elérhető a környéken).
Mosógépre és hűtőre van pl az AEG-nél és Eluxnál is ingyenes beüzemelés, de az is csak addig ingyenes, ha a feltételek adottak, de bármilyen, például extra anyaghasználatnál, fizetni kell. Ugyanúgy a Mediamarkt-os beüzemelésnek is lehetnek extra költségei, de azt biztos elmondják előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik