Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
f4lcon #90912 üzenetére
Szűrjél a Bosch és AEG márkákra, majd a kiválasztott főzőlap használati utasításában keresd meg a teljesítményszabályozás lehetőségét. Ha tudja, akkor megveheted. Ha nem, akkor válassz másikat. Megvásárlás és beköttetés után a max teljesítményt 3000W-ra állítsd be. Ennyi.
-
PitLee
őstag
válasz
f4lcon #90170 üzenetére
Bármikor beeshet az ajtón egy jó disznóvágós party és akkor ott állsz a 10.-ken perzselő nélkül a szoba közepén és mindenki téged néz az nagy blama
.
Lehet gáztűzhelyen is csinálni, ha van nagy teljesítményű gázrózsa, esetleg kézi gázmelegítő, de szaga lesz jobb kint esetleg.
Esetleg ha van valami ázsiai éterem a közelbe oda levinni és ott megoldják, közben eszik valamit.
https://youtu.be/w4JQg4SV_M0https://vasserpenyo.hu/vas-serpenyo-kiegetes/
Amiben nem vagyok biztos, hogy a savállót is lehet-e így beavatni, a hőtől az is elszíneződik, de nem tudom, hogy a zsírral kiégetés után meg e lesz a megfelelő bevonat.
Van itt egy szolidabb módszer, de kicsit pepecselős
https://youtu.be/5VpPlVokRrk -
BBéci
legenda
válasz
f4lcon #89484 üzenetére
Nem felesleges a válaszom, mert még valaki elhiszi azt a sok sületlenséget, amiket ide öntesz!
Rajtam kívül fél tucatnyian írták, hogy spanifer nélkül működtetik a gépeiket, viszont senki nem írta azt, hogy leesett vagy akár elmozdult volna. Azt is írták, hogy nem mindegyik cég mellékel spanifert.
A másik rémség, hogy rollert én nem írtam, csakis porszívókról volt szó. Azok kigyulladásáról sem tudtál egyetlen esetet sem említeni. -
BBéci
legenda
válasz
f4lcon #89348 üzenetére
Amikor aggodalmaskodónak nevezlek, az nem személyeskedés. Nem vagy tisztában a fogalmakkal és ez sem személyeskedés.
Tudom, mi a termékfelelősség, te viszont annyi butaságot hordasz össze, hogy kitüntetést érdemelsz.
Sorold a tűzeseteket, amelyeket felújított akkumulátor okozott és azok közül emeld ki azokat, amelyekben a biztosító nem akart fizetni! -
csemberlen
őstag
-
idegen lény
addikt
-
Jimmy8
senior tag
válasz
f4lcon #89156 üzenetére
Köszi a méreteket
. Ez is felmerült lehetséges jelöltként, de az inverter, illetve az üvegtál hiánya miatt lett első körben ignorálva. Tudnál írni róla néhány további infót?
Ajtó nyitás-zárás mennyire nehézkes (készüléket meg kell támasztani közben)?
A forgótányér (fém?) és bevonata mennyire tűnik időtállónak? Nem is tudom, ezt hogy oldották meg, hogy nem üveg van benne...
Egy mérést még kérhetnék? Hátrafelé milyen mély (fogantyú nélkül)? Az adatlapokon erre is eltérő adatok vannak: van 429mm és 497mm is (nem mindegy
)
balojazz: Neked is köszönöm
. Olvastam a cikkket, de más helyeken meg azt írták (használók), hogy valóban egyenletesebben melegszik az étel, a korábbi on-offos mikrójukhoz képest.
-
válasz
f4lcon #88655 üzenetére
Azért ez a sok ruha össze megy komment nem tetszik
Éppen készülünk szárítót venni, mert elegem van hogy a kis lakásban ide-oda toljuk a ruhaszárítót, napokig kerülgetjük.. de ha csak válogatott darab mehet bele, se farmer se pulcsi.. akkor az necces
Gondolom a gépeken nem véletlen vannak külön programok, kényesebb program esetén kevésbé fűti fel a dobot, nem? -
pjen
félisten
válasz
f4lcon #88606 üzenetére
Olvasgattam picit a frissen vett AEG mosogatógép leírását. Sót mindíg kell tenni a gépbe mert a tablettában lévő só nem elég. Viszont alatta ott a víz keménység táblázat és 4 alatt NEM kell só. Ki érti ezt. Ugyanaz a só adagoló táblázat vave nem gyártott ikeás eluxhoz. Pedig azóta sok minden változott.
-
pjen
félisten
válasz
f4lcon #88606 üzenetére
Nem baj. Viszot használhatsz akármit, ha a kosár rozsdásodik, nem lesz garis hiba. Nekem a Bekón elromlott a folyamat jelző, senki nem nzte, hogy használtam e sót. Sőt, ha az üst fog rozsdásodni (fém) egyértelműen azt fogják mondani, hogy mellé öntötted a sót és megmarta.
-
-
válasz
f4lcon #88012 üzenetére
Ugyanez van a philipsnél is, az alap működés mindnél ugyanaz. A tisztítási hatékonyság pedig leginkább a fogkefe fejen múlik.
Én utálom ha 15 órán keresztül kell töltenem, a magasabb kategóriás io fogkefén pedig van %-os töltöttség jelzés is, telót én se viszek fogmosáshoz mert egy faszság. -
Gabesz87
veterán
válasz
f4lcon #87740 üzenetére
Szia! Igen, a kedvencekre bármit rá tudsz konfigurálni, viszont az ajtónyitásban annyit segítenék, hogy az app-ban be tudod állítani, hogy minden programnál nyissa az ajtót szárításhoz (Beállítások --> Alul a saját gépedet kiválasztod a HÁztartási készülékeim résznél --> Készülék beállításai --> picit lejjebb görgetve ott lesz az "auto open dry" ahol át tudod állítani az Eco-ról Minden program-ra.
Nekem Neff gépem van, és most volt egy kis melőr vele, mert nem nyílt az ajtaja, hiába volt beállítva. Felhívtam a szervizt, és kiderült, hogy az utolsó SW frissítés elb..ta, ami úgy 2 hete volt. Viszont tegnapelőtt hajnalban jött rá újabb frissítés, és mostmár rendben működik, újra nyílik az ajtó!
-
pjen
félisten
válasz
f4lcon #87559 üzenetére
Nagy "C" vagy nagy "B" van rajta. Lehet a csere előtt csak 10 vagy 13 amperes volt a sütő előtt. A vastag réz drót is jó. Egyébként ha minden be van kapcsolva és a hőfokszabályzó rossz pillanatban nyomja rá a fűtést, leverheti a kmsz t. Egy nullátmeneti kapcsoló lehetne benne.
-
pjen
félisten
válasz
f4lcon #87547 üzenetére
YAS-dude Fórumtársnak a Fi relét veri le, Nekeg a kismegszakítót. A kettő nagyon nem ugyanaz. Ha a Fi relét veri le az valamilyen hiba, ha a kmsz t, az sima túlterhelés.
#87554balojazz
azt már meghaladta a technológia. igen, viszont a fizetések még míndíg nem érték utól. Egy szellőzőt vágni a falba monduk 10K. egy kondenzációs kazán csere, tokkal- vonóval , lehet akár 2 milka is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest