Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Kb. 5éve használok egy Tefalt, de eddig se a teflon bevonat nem kopott le és a műanyag fül se törött el, amit linkeltél elég strapabírónak tűnik.
szerk: persze nem 2db 2cm vastag kenyeret kell benne összecsukni[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Van most valamilyen bestbuy kenyérsütőgép? Ezt néztem ki első körben Tefal PF310138
A másik, 4ezer alatt valamilyen normális digitális konyhai mérleget is szeretnék, igazából itt semmi extra nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz deathtania #12464 üzenetére
Én ilyet vettem [link] többet nem is nagyon szántam rá. Teljesen jó, talán kicsit rövid a kábel, a szívóerő rendben van, adnak hozzá egy tartalék hepa filtert. Célszerű minden nagyobb porszívózás után kitakarítani.
-
MODERÁTOR
válasz Bertiee #12479 üzenetére
Ezt nem is néztem, de az a baj, hogy ebben a kategóriában nem nagyon fogsz olyat találni ami ennél sokkal jobb lenne. Vagy másban lesz gyengébb. Ami igazán normális porszívó az 40+ ezer :/ Elég sokat használom, de egyelőre semmi negatívumot nem tapasztaltam, max annyi, hogy minden porszívózás után célszerű kiüríteni a tartály/hepa szűrőt.
-
-
MODERÁTOR
Van jó minőségű porzsákos csak az sajnos megfizethetetlen kategória. Porszívókban annyira nem vagyok otthon, én egy (korábban linkelt) porzsák nélküli electroluxot vettem 21-ért. Ettől persze lehet jó ez a sencor.
-
MODERÁTOR
Nem tőlük gondoltam a vásárlást, csak ez volt az első találat Persze rá kell kérdezni.
A Liebherr hűtőmet náluk vettem, de vmi utolsó darabos extra akció lehetett mert minden más helyen 150k+ volt az ára. Korrekt volt az ügyintézés.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Atlantis #12815 üzenetére
Barátnőm intézi a mosást, szereti nagyon. Az is igaz, hogy mosókapszulákat használ így mosóvizes visszafolyás nem zavaró dolog illetve késletetett mosást folyékony mosószerrel nem szabad indítani, de ez gondolom más típusnál is így van.
Előnye/hátránya fene tudja, elöltöltőshöz képest kisebb helyett foglal és a dob rögzítése két oldalról történik. A fémdob kinyitása soft openes, szóval nem csapja oda az ujjad ha megnyomod a nyitófület. Ezek már csak ilyen apró extrák amiket az alatt lévő típusokba még nem raktak bele. A vízfelhasználása és az energiatakarékossága úgy tudom elég jó.
Ráadásul ha megfelelő helyről veszed akkor most 4 év garit adnak rá.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #46372352 #12932 üzenetére
Elöltöltős mosógép kontra felültöltős mosógép
Általában ez jelenti a legnagyobb dilemmát a vásárlók körében. Természetesen, ahogy minden másnak a két típusnak is vannak előnyei és hátrányai is egyaránt.
Ha kis hely áll rendelkezésre, mindenképpen a felültöltős típus az ajánlott. Ugyan nem olyan elegánsak, mint elöltöltős társaik, de méretre kisebbek, keskenyebbek. Ezen kívül nem kell plusz helyet hagyni arra sem, hogy ajtaját kinyissuk.
Biztosan sokakkal előfordult már, hogy a gyermek vagy házastárs egy-egy ruhadarabja már a mosóprogram elindítása után kerül a szennyes kosárba. A felültöltős mosógépek nagy előnye, hogy a mosás megállítható, így könnyedén behelyezhetőek a kimaradt ruhák.Ha többen élünk a háztartásban és fontosnak tartjuk, hogy mosógépünk elegáns is legyen akkor az elöltöltős mosógép a jó választás, ezek a mosógépek ugyanis nagyobb mosókapacitással rendelkeznek.
Nagy előnyük társaikkal szemben, hogy kevesebb vizet és energiát használnak, jobban centrifugálnak.
Hátrányaikat az alábbiakban lehetne felsorolni: drágábbak, nehezebbek és jobban gyűrik a ruhákat társaiknál. Sokaknak fontos lehet az is, hogy kényelmesebben be, illetve kipakolható egy felültöltős mosógép, hiszen nincs szükség görnyedésre.
-
MODERÁTOR
Egy oral b triumph 5000-est vettem tavaly black fridaykor. Most is elég jó árban van néhány boltnál [link] Nem szívesen térnék már vissza hagyományos fogkefére, nagyon megszerettem.
Fogkő leszedésre irány a fogorvos évente 1x. Erre sztem egyik készülék sem alkalmas.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Kicsit elkanyarodtunk a témától, a villanyszerelős dolgokat inkább beszéljétek meg a topikjában, köszi.
-
MODERÁTOR
válasz jilian #13404 üzenetére
100 körül már egész jó darabokat kapni. Bár nem tudom, hogy továbbra is elöltöltőset akartok-e. Ahogy elnéztem az árakat kicsit drágábbak mint ugyanolyan tudású felültöltős társaik.
Gondolom wp-t már nem vesztekEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Goose-T #13418 üzenetére
Ha pénz, ékszer nem számít akkor Dyson DC33C Origin
Viccet félretéve, a sencor amit itt többen is ajánlottak az nem lenne jó? Érdemes egy MM-ban körbenézni, megfogdosni, láttam olyat ahol próbálgatni is lehetett (gondolom vmi szaki eladó segítségével)Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #13465 üzenetére
Egy Bialetti brikkával igen jó kávékat lehet főzni, bár nem olcsó mulatság.
-
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #13622 üzenetére
LIEBHERR CUP 3221-et vettem, sztem csak a színe más. Mall.hu-n utsó darab lehetett, vmi 169900 helyett 93990-ért, gyors le is csaptam rá.
-
MODERÁTOR
válasz #45553408 #13670 üzenetére
25k egy krups nespresso, teljesen vallalhato minosegu kavet keszit, persze egy jol kivalasztott kavekapszulan is sok mulik. Mi most kaptunk egyet az irodaba egy saeco automata melle, utobbi sajnos botranyosan szar es gyenge kavet keszit.
-
MODERÁTOR
válasz Dolphine #13704 üzenetére
Kukkants rá a Liebherr hűtőkre is, 160-ba talán még belefér vagy ha szerencséd van kifogsz egy jó akciót. De a Siemens/Bosch is nyerő. MM-ben alaposan szemügyrevettem őket és a logótól eltekintve ugyanazok voltak csak az egyik 10k-val drágábban.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz fi:zi'k #13742 üzenetére
54m2 de nincs szőnyeg. Jó, nem 15 hanem 20, de akkor lassú voltam.
Nyilván mindenki arra költi a pénzét amire akarja, bár sztem nem véletlen, hogy nem terjedtek el ezek a masinák.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez most a baba-mama topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik