Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #95497 üzenetére
Nem volt módunk mérni az erősítőt, ezért semmi másra nem támaszkodhattam, csak az Arcam nemrégiben lezajlott fejtágítóján elhangzottakra. A cikkben nem 7x30 szerepel, hanem csatornánként 20-22 watt.
Lehet vitatkozni, de mi értelme van?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sixer66
senior tag
Nem kallódik valakinek otthon Sinus Live L3.0-08 kábelből 2 x 2,5-3m + 1 x 1-2m, amit el szeretne adni?
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
nem érted. én a 7x30W A osztályt mondom,h nem lehet pici dobozban.
arcam nem ir semmit, hogy hol vált.
és igen, G osztály, ahogy irtam is, feszültséget vált. itt trafóval, de sokan mások kapcsiüzemű táppal csinálják, ott sok fokozatot lehet megcsinálni (H osztály). itt meg, ha trafós, akkor 2 fix feszen csinálják.a házat elnézve nagyon maximum 7x10W körül nézek ki belőle A osztályban.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Most, hogy a ps3 is az erősítőbe megy addig dugdoztam a hdmi csatlakozók közott mire valamelyiken végre bejött. De most meg nem tudok semmit váltani a hangon. Eddig tudtam.
Ez mitől van? Mit bénáztam el? -
whatnot
őstag
Ok, tehát s/pdif kábel az erősítő és a pc között.
Erősítő-hangfal között az erősítő oldali csatlakozást hogyan oldom meg? -
Csabroncka
addikt
válasz Ragadozó #95481 üzenetére
Én 920-ról lőttem magam lx60 ra, a sztereó nagyságrendekkel fejlődött, a mozin megjelentek a finom részletek.
Filmek: Így, hogy már túl vagyok a Galaxis őrzőin nagyon kellemes a csalódás.... egyrészt jók a zenék
,másrészt ismerősök a színészek(nők) hol kékben hol zöldben (mikor milyen filmben játszanak!Hodor visszatér Groot formájában
"in medias res"
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #95486 üzenetére
Igen, de az színtiszta A osztályú.
"The power amplifier section is unusual too. It works in a mixture of Class A and Class G modes.
Circuitry working in Class A mode has long been thought of as the optimum for sound quality but has issues in terms of high energy consumption and the resultant heat generated.
Class G (something we rarely come across) modulates the power supply rails, depending on demand, to optimise efficiency – extra power is only provided when it’s needed.
Read more at http://www.whathifi.com/arcam/avr750/review#ZS8uzoBfedIW4A5o.99"Arcam honlapról letölthető pdf-ből:
The first power supply is of lower power and within this region we run in pure Class A, which has no crossover distortion. As the secondary supply is only used
when required, extreme levels of power are possible because very little energy is wasted in the amplifier as heat when it is not being used.
[link][ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Nem biztos hogy jó helyre irok,de egy LG 906Pa tipusu jo állapotban lévő házimozirendszer mennyit érne használtan?
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #95478 üzenetére
Akkor az Arcam dealeri tájékoztatóján átverték a tisztelt társaságot, mert a szemük láttára mérték több erősítő jitterét és olyan értékek jöttek elő, amiket a linkelt cikkben leírtam. Ezzel és a 20-30 wattig A, felette G osztályú működésről legalább hat cikkben találkoztam a neten, méghozzá a legnívósabb, legtekintélyesebb honlapokon.
Valamint a magyarországi disztribútorral, aki részt vett az említett rendezvényen, órákig beszéltünk erről.[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz whatnot #95473 üzenetére
Minden keppen optika vagy koaxban gondolkodj! Ha jack/rca-t hasznalsz...pc bekapcsolasakor elloheti az elofokot az erositodben...! Jart mar igy egy marantz regebben nalam...! Pedig dragabb a tapegyseg a gepemben platimun minositesu!
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Ragadozó
Ármester
Szerintetek mekkora előre lépés lenne egy Pionner VSX-LX70, a mostani VSX 919ah-hoz képest?
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #95471 üzenetére
Asszony fáradt, egyedül nincs kedvem. Talán a CSI s15e08-at megnézem, vagy a legújabb Crossing Linest.
Az előbb olvastam djnice legfrissebb ostobaságait a digitális átvitelről és a jitterről.(#95473) whatnot
A bögreszett elnevezést először az egyik Media Markt hifi és házimozi osztályvezetőjétől hallottam úgy 6-7 éve. Nem tudtam, miről beszél, de mivel régi ismerősök voltunk, elmagyarázta és jót nevettünk.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #95477 üzenetére
elirtam. nyitóáramát jelenti... és nyitóáramtól tesznek függővé. mék inkább dolgozni, ott több hasznom van.
BBéci: HDMIn pedig pedig tényleg nem nagyon... pufferelni szokták, úgy tudom, ezért nincs értelme hdmin jittert mérni. anno lovagoltunk egy jót egy éve az ostoba méréseken, csak hát nem tudják,mit is mértek.
valamelyik nagyon okos irta, hogy hdmin 2000ps jitter. halló, az olyan szinten fülsértő, hogy be se kapcsolná jó érzéksű ember. amikor 10ps ma már nem túl jó eredmény spdifen.
a hdmi kábele közötti hangi difit sztem nem a jitter, inkább a kábelek árnyékolásában, zajmentességében kell keresni. a projik szinte mind kapcsiüzemű táppal bírnak, és simán mérhető a hdmi csatlakozón 70V környéke.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
hu sok itt a félrehallás.
volt A ,AB, D osztályú erősítőm. Most is Am van, de trükkös,mindig csak annyira emeli meg a nyugalmi áramot, hogy éppencsak A legyen. DE ilyen,hogy osztálytól változzon a mérhető leadott teljesitmény, ilyen nincs.
az,hogy a fül másképp értelmezi, az egy dolog, de 30W csőből is ugyanúgy 30W,mint D osztályból, még ha a 30W csőből rohadt soknak tűnik,mintha duplázna, a D meg felezne. De ilyen nincs. 30W az 30W. pont.
A G osztály tök más, az nem a tranyó nyitófeszültségét jelenti, mint az A és AB osztályoknál. az sima AB osztályú erősítő, csak a tápfesz változik.
és egyébként hifiben nincs is olyan, igazából, hogy A meg B osztály. ez csak egy definició, amit a nyitófesztől tesznek függővé.
és függetlenül attól, hogy fejesnél definició szerinti A osztályúm van nagyjából 5 éve, és a hangfalas láncnál is 4 éve, nem gondolnám jobbnak az At a többinél. A osztálynál meg a hővel, és a sok árammal van a gond, amit nagyon kevesen tudnak jól megcsinálni. pl a Krell. úgy csinál A osztályt, hogy annak a csövesre hasonlító "mosós", lágy hang nincs jelen. Ehhez nagyon speciális tranyók kellenek, amik ezt bírják. Krell pl saját maga tervezte, és a motorlával gyártatta a saját tranyóit, amit csak nekik lehetett eladni (hivatalosan)
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
Holnap megyek megnézni és esetleg megvenni a Pioneer VSX-AX3-at.
Rendes hangfalak majd később lesznek, addig az itt bögreszettnek csúfolt Genius dobozok vannak. Milyen kábelekkel tudom összekötni a rendszert? Az erősítő PC-re lesz kötve egy Asus Xonar DS hangkártyán keresztül, közéjük mit kéne?
Nem a 80k-s kategória érdekel, az erősítő nem kerül majd annyiba (Hangfal + erősítő max. ~150e a terv, mihelyst jönnek majd a hangfalak.) -
BBéci
legenda
válasz dubliboy #95467 üzenetére
Mit kezdesz a garival? Megeszed, megiszod, vele alszol? Kiteszed a falra és naponta háromszor leborulsz előtte?
Szerintem a 424 hangjánál jobbat tud az 520.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dubliboy
csendes tag
+ Ragadozó, köszönöm.
Hangzásban is jobb a VSX-520?
És ha én kategóriában olyat keresek, mint a VSX-520?És a Pioneer VSX-424? Az is rosszabb, mint az 520?
Vagy mi az, ami ilyen árkategóriában ajánlott? Mert az 520-at pl már nem is lehet kapni, nekem a gari is fontos lenne...
Köszi mégegyszer.
-
Cseneles
őstag
-
törölt tag
válasz Cseneles #95456 üzenetére
nem fogja tudni.. már csak azért sem mert jó 40-60 wattot nem a teljesitményleadásra vesz fel hanem hdmi panel vezérlés, előerősitő, kijelzö,dekóderek és DSP vezérlés-tápellátás, védelmi áramkörök.. hanem a hirtelen áramlökéseket sem birná a táp, ha nem raknának elé méretes kondenzátorokat...
-
BBéci
legenda
válasz Cseneles #95460 üzenetére
Régebben, 2012-ig a H/K tisztességesen adta meg a teljesítményadatokat, de a hozzá nem értők számára csak annyi tűnt fel, hogy ami náluk 5x60 W, az a japcsiknál 5x120. Ezért kénytelenek voltak beállni a sorba és értelmetlen adatokkal hülyíteni a népet.
Azt még ma nem említettük, hogy hatásfok is van a világon, ami az AB osztályú erősítőknél közelebb van az 50 %-hoz, mint a 100-hoz.
Ebben az Arcamban 1,5 KW-os a trafó és nem ígérnek többet 7x100 wattnál. Kb. 25 wattig A osztályú, felette G.[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz dubliboy #95455 üzenetére
Szia!
Mert nagyon az alja...
Anno mikor vettem az enyémet VSX-919ah, akkor meghallgattam az 520-ast is...nem volt kérdés melyiket vegyem meg...most kezdek gondolkodni, hogy feljebb lépjek...Többiektől kérdezném, hogy Pioneer VSX-LX70 mi a vélemény?
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Cseneles
őstag
Ezzel tisztában vagyok...egyedül eddig a Marantz és a Harman/Kardon amit láttam le is adta...nem hiába 60-100W amit ráírnak közben meg bent figyel egy 7-800w-os trafó nem kis puffer kondi társaságában
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
BBéci
legenda
válasz Cseneles #95456 üzenetére
Nem szokták tudni! Ez is csak 1 KHz-es mérőjellel tudja a 130 wattot.
Normális cégek megadják 20-20000 Hz-re is a teljesítményt.(#95455) dubliboy
VSX-520, ez egyértelmű.[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz klacey #95451 üzenetére
Mozizás közben többnyire szokták tudni azt az erősítők mivel soha sincs egyenletesen az összes végfok terhelve....Na meg ha 5.1-el használsz egy 7.1 -es erősítőt akkor ott csak 5 végfok dolgozik így jó eséllyel kitol 130W-ot 6ohm-on wiszont ha kiszámolod mondjuk az én esetemben 1060W- az össz konektorból felvehető teljesítmény és 9 db végfok van az erősítőmben aminek 180W/6ohm a megadott teljesítmény leadása az eleve bukta...
[ Szerkesztve ]
-
dubliboy
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne hozzá értő véleménye...
Pioneer VSX-520-as vas? Vagy Pioneer VSX-329-es?
Esetleg hasonló árban van valami jobb?
A 329-ről olvastam ezt-azt... De miért nem ajánlott? Hangzásilag 520-hoz képest pl?
Valakinek tapasztalata?
Köszönöm,
-
kufirc
tag
válasz Oldfighter #95445 üzenetére
A front nekem se haladja meg a 4,5 métert viszont el szeretném valamelyest rejteni a kábeleket azért kell a 2X6 méter .
-
klacey
csendes tag
Sziasztok !
Ha Onkyo TX NR 515 mellé betennék Infinity Reference 51i, 1i, 100i szettet , akkor a center és a hátterek bírnák a terhelést ? Köszi -
kufirc
tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem . Nem tudom , hogy a szatelit hangsugárzókhoz egyforma hosszúságú kábeleket tegyek vagy sem ??? A két fronthoz elég lenne 6-6 méter , a centernek 3 ,de a surround-nak 12-12 méter kellene . Nem szeretném ha a hangzást pont ezzel szúrnám el.
Szerintetek hogyan oldjam meg ????[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz #09634560 #95435 üzenetére
Most úgy van, hogy gép hdmivel erősítőbe, tv optikaival az erősítőbe, ps3 hdmivel a tvbe. plusz az erősítő hdmi out-jába hdmi (mi más) az bele a tvbe.
Kicsit kesze kuszának tűnik meg az is de így a tv a gép a ps3 minden szól a rendszeren.Én nem tudom, hogyan tud ennyi mélyet adni de a bass +2 van és néha sok.
Más. dB beállítások. A frontok -1 a center +2 van. (Úgy volt az erősítő ahogyan vettem, úgy a frontok -2 és a center +4en volt)
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Squirrel #95422 üzenetére
Főként méretben és az abból következő hangnyomásban és feltehetően - nem néztem utána - érzékenységben van különbség. Szoba mérettől függ, hogy melyiket érdemes választani. Magamnak, a 22, 5 négyzetméteres nappaliba elég lenne a 926.
A következő erősítő, amit tesztelni fogok, a 751RV2 lesz, de tutira nem Focallal.
Jó vétel mindegyik szett, hiba lenne kihagyni.(#95438) devil-k
Az első 5-6 perc alapján érdekel és bizalommal ülök hozzá.
Az Argo nem tetszett, egyszer nézhető. Bár legalább másfél éve láttam, még nem töröltem ki.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #95420 üzenetére
Sajnos találkoztam olyan névvel is, amelynek eddig még egyetlen modellje sem nyújtott számomra semmi megragadót. Majdnem azt írtam, hogy maradandót, de az nem igaz, mert a kellemetlen élményeket sem felejti el az ember, sokáig megmaradnak bennünk.
(#95421) mp54
Lets be cops megvolt? Ma szeretném megnézni.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Az utóbbi időben, amik nekem bejöttek:
3 részes mini sorozat: A Hatfield-McCoy viszály
Egy laza sci-fi: Earth to Echo
Zenés, romantikus, asszonnyal nézős, de férfiaknak is tetszik: Szerelemre hangszerelve
Politikai, de mégis érdekes és izgalmas: Az Argo-akció
Az első három film referencia minőségű (kép és hang).
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
zozy84
senior tag
WWáááááá!! Ps3on a Call of Duty úúgy szól, hogy csak vigyorgok végig.
-
bzoley
veterán
Újabb kérdés:
A Proson Stratego 210 (1db) jó valamire? Egyáltalán a vsx-520-ra ráakasztható?
A hasonló árban lévők, vagy olcsóbbak nagyon savanyúnak tűnnek, már-már inkább autós ládákat nézegettem -
zozy84
senior tag
Na szóval. Hogyan kössem össze? Adott egy számítógép, egy G20as plazma, egy PS3, meg persze az Onkyo 608. Van egy optikai kábelem meg 3db HDMI. Mit hova honnan lenne jó?
-
zozy84
senior tag
Húúúú de sok kérdésem lesz. Pl a Heco talpára hogyan tudom bele csavarni a tüskéket?
Meg majd tippeket, hogyan kössem jól össze a rendszert. Stb.
Most szerelek. Majd írok még. -
dunkel
őstag
válasz bajnokpityu #95414 üzenetére
Lehet nagyképű, de én a 816V-met nem cserélném le az Ariára dupla pénzért, pont emiatt.
(#95422) Squirrel
Ha már Aria szett, SR-rel vedd, azaz dipol háttérrel.
A nagyobb modellszámú doboz nagyobb szobában tud kifutni. Itt meg tudod nézni az ajánlott szobaméreteket. -
CHaooSS
őstag
Hali
Ehhez valakinek van még véleménye? (#95351) CHaooSS
Eddig erősítőkre kaptam ötletet. HK 760 illetve Onkyo 3007
Illetve várom az ötletek még, hogy milyen sub lenne jó a rendszerhez.Köszi
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
zozy84
senior tag
MEGJÖÖÖÖÖÖÖÖTT A SZETTTTT!!!!
-
Squirrel
őstag
Ezek szerint erdemes lehetne az alabbi linken levo csomagok kozott belehallgatni valamelyikbe?
Itt a 3 Aria kozott van valami kulonbseg? (ha a szineket nem nezzuk)
Ill. a forumban Quadral dobozokrol is sok jot olvastam, itt kinn ezek is talan egy picit kedvezobbek, mint otthon (bar most otthon rendesen akciozzak oket). Szoval a Quadral hangzasvilagban jobban passzol a CA-hoz?
-
mp54
senior tag
Kifogytam a nézhető filmekből....
Kérek ajánlásokat: csihi-puhi, (elszállt) művészfilm inkább ne...
Kösz! -
Oldfighter
senior tag
válasz Squirrel #95408 üzenetére
"Masik lehetoseg, ha legkozelebb hazamegyek, beneznek a streamaudio-ba, csak nem tudom, ott mit szolnak, ha hallgatozok 2-3 orat aztan nem veszek semmit."
Na emiatt (se) ne legyen lelkiismeret furdalásod. Menj be nyugodtan akár három-négy helyre is és hallgatóz. Sőt, ha esetleg ne akciós csomagot választasz, de egyszerre vennéd meg az erősítőt és a hangsugárzókat még az engedmény lehetőségét is felhozhatod kulturáltan. Nekik is megéri.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #95414 üzenetére
Ennek alapján, akár jó párosítás is lehet CA-val.
-
zozy84
senior tag
Tudom hülye kérdés és már volt sokszor itt kérdés DE az erősítőn hátul a csatlakozónál hogyan veszem ki azt a kicsi műanyag valamit, hogy be tudjam dugni a banándugót?
-
BBéci
legenda
-
Norbi 72
veterán
válasz Squirrel #95408 üzenetére
csak nem tudom, ott mit szolnak, ha hallgatozok 2-3 orat aztan nem veszek semmit.
Úgy gondolod,hogy aki oda bemegy hallgatózni,kötelezően vásárolnia kell?
Volt egy pár 926-os,azt szvsz 551-es CA-val meg tudod hallgatni.Azt nem figyeltem,hogy 751-es van-e bemutatódarab.
Más: El is felejtettem mondani,tegnap beültem egy kicsit mozizni,Primare+Aurum Vulkan.No comment...
-
ProdyG
őstag
"Van Den Hul The Sub hybrid" - ezt a szub-kábelt ismeri valaki? megérhet egy próbát az SVS-hez?
-
Squirrel
őstag
Sajna Focal-okkal nem. Kinn dolgozok Svajcban es itt komoly problemakba utkozik hifi vagy hazimozirendszerek meghallgatasa. Tudom, hogy igy egyaltalan nem szabadna rendszert megvenni, de itt egy hi-fi/hazimoziszakuzlet ugy nez ki, hogy egy kis lyuk es onnan tudsz rendelni dolgokat vagy nincs is egyaltalan bolt csak online lehetoseg. A masik veglet az olyan szalonok jelentik, ahol egy hangfal kerul kb. a megfizethetetlen kategoriaba. Igy probalok velemenyeket, ajanlasokat olvasni, kerni. Megegyszer hangsulyozom, tisztaban vagyok vele, hogy ez igy tilos, mert ami masnak tetszik, nekem lehet hogy annyira nem, de itt a PH-n sokan vannak a temaban jartas forumtarsak, akikbol ha 2-3 hallott mar egy rendszert ilyen felallasban es batran tudja ajanlani, akkor elfogadnam az ajanlasukat. Nyilvan ha most az elozo kommentbeli kerdesemre 3-an kapasbol azt irjak, hogy nem szolnak egyutt szepen, akkor elfogadnam a velemenyuket. Masik lehetoseg, ha legkozelebb hazamegyek, beneznek a streamaudio-ba, csak nem tudom, ott mit szolnak, ha hallgatozok 2-3 orat aztan nem veszek semmit.
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem Focal-okkal kapcsolatban. Ezt talaltam egy francia honlapon:
Ez szerintem elegge jo arnak szamit, melle ugyanezen a honlapon tudnek venni egy CA 751R V2-est, igy csomagban 2500 Euro lenne az aruk. Utana tovabb kalandozva az oldalon, talaltam egy ilyen csomagot:
Ez az elobb emlitett erositovel 3400 Eurora jon ki. Megtovabb kalandozva raakadtam ezekre a csomagokra:
Az erositok alatti csomag-ajanlatokra gondolok. Kerdesem az lenne, az utobbi 3 erosito-hangsugarzo csomagajanlatok (melylada nelkul) megerik-e a melynyomot is tartalmazo 826-os csomaghoz kepest a 3, ill 600 Euro-s felarat? Alapvetoen eloszor erosito+front hangsugarzo parositast kerestem, mivel fogalmam sincs, hogy tudom az alberletunkben megoldani a hatso hangsugarzok elhelyezeset (az ulogarnitura mogott jutunk az eloszobai folyosorol a nappaliba es onnan tovabb az etkezobe/konyhaba, igy a kabelezese a dipol sugarzokhoz elegge feltuno. A polcsugarzok allvanyon torteno elhelyezese megoldhato lenne, de van egy epp jarni tanulo csoppnyi kislanyunk, akire (es vica versa) eletveszelyesek lennenek szerintem az allvanyon allo polcsugarzok. Vagy ennyiert megerne valamelyik komplett rendszert megvenni es legfeljebb porosodnanak a hatterek a dobozukban, amig nem tudom elhelyezesuket megoldani?
Koszonom a tanacsokat!
-
Norbi 72
veterán
válasz SpaceKombajn #95401 üzenetére
Dunkel válaszolt.Az 1-es nyers volt,nem volt járatva,felesleges úgy hasonlítani.A 2-esbe volt pár óra,most még rakok bele.
És méretre(fél méterenként) lehet rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz SpaceKombajn #95401 üzenetére
Ennek semmi akadálya. Egyeztetsz, leteszed az árát, hazaviszed és meghallgatod.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz Norbi 72 #95398 üzenetére
Kár, hogy nem előbb olvastam azt a beírásodat, hogy mész diamondot hallgatni, mert akkor írtam volna előbb, hogy ha van időd akkor hasonlítsd össze az 1-est és a 2-est. Persze kéne vinnem minden cuccomat és úgy hallgatni kábeleket, de akkor se úgy szólnának mint otthon, ezért lenne jobb itthon próbálgatni.
spacetime
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest