Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klacey
csendes tag
válasz Nemir Ombe #123559 üzenetére
"nagyobb membrànt “lustàbbnak” hallja (mégha zàrt a làda is) van aki szerint meg a kisebb nem megy “elég mélyre"
Ebben az esetben megegyezik a membránméret, én inkább az erősítő teljesítménye miatt aggódom. Vagy azért kisebb a teljesítmény, mert reflexes, és oda annyi is elég?[ Szerkesztve ]
-
klacey
csendes tag
Az, hogy nem foglaltál állást, azt jelenti, hogy nem egyértelmű az SVS fölénye?
-
klacey
csendes tag
válasz Nemir Ombe #123545 üzenetére
És, ha nem az árat nézzük, csak kizárólag a ládákat tesszük egymás mellé, Te melyiket választanád? Hozzáteszem, főként mozira kell!
-
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok. Már több mint 2 hónapja várok használt piacon valami jobb subwooferre, de a múlt héten megelégeltem, és megvettem a steam-nél az akciós velodyne mélyládát. Erre most ennél olcsóbban meg tudnék venni egy SVS SB12-NSD-t, ráadásul új, bontatlan. Ti mit tennétek? Éljek az elállás jogával? Egyáltalán jól gondolom, hogy jobban járnék ezzel? (Eredetileg is zártat szerettem volna, de ez bestbay-nak látszott.)
Köszi a segítséget! -
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen vág a fórum témájába , de egy próbát megér , hátha találkozott már valaki ilyennel.
Közel egy éve vagyok egy Onkyo TX-NR 515 boldog tulajdonosa - néhány héttel ezelőttig... Ugyanis egy ideje teljesen random módon időnként nem hajlandó működni. Ez azt jelenti , hogy még a kijelzőn sem jelenik meg semmi. Hallható némi relé kapcsolgatás , de semmi más. Közelben nincs komolyabb szervíz, de van egy műszerész ismerősöm - mindent hozzá szoktam vinni aminek baja van - aki már párszor ennek is nekifutott , de mivel időszakos a probléma nagyon nehéz meghatározni a hibát. Előjött már működtetés közben (másfél óra használat után) és teljesen hidegen bekapcsolva is . Van amikor bekapcsolom , megy 1-2 percig aztán kikapcsol , pár perc múlva be és így tovább , majd 4-5 kapcsolgatás után órákig megy. Van mikor egy hétig normálisan működik minden. A műszerész ismerősöm mondta , hogy van benne két tápegység , amiből a kicsi standby állapotban ad áramot a készüléknek , ezzel van valami . Találkozott már valaki ilyennel?
Ha van valakinek valami ötlete , azt megköszönném.
Üdv klacey -
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Már hónapok óta olvasom a topikot , többször felmerült a zenék veszteségmentes tárolása flacban. Van jónéhány cd-m amit szeretnék bemásolni a nas-ra , ne kelljen a cd-ket pakolászni , karcolni. Néztem win média playerben is van cd bemásolás veszteségmentesen (wav , wma) , vagy van Freemake Audio Converter-ben is flac lehetőség. Ti mit használtok erre a célra ? Ezek is megfelelnek , vagy van ami jobb , amit könnyű is kezelni (lehetőleg magyar nyelvű)? -
klacey
csendes tag
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Venni szeretnék subwoofert , kettő van kilátásban. Az egyik egy Magnat motion sub 25 A , a másik Sony SA-WM40. Szerintetek egy 25nm-es szobába melyik lenne jobb?
Köszi
klacey -
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki tapasztalatot mondani Sony SA-WM40 subwooferről? 25nm-re lenne. Megér 35K-t?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
klacey
csendes tag
Sziasztok !
Ha Onkyo TX NR 515 mellé betennék Infinity Reference 51i, 1i, 100i szettet , akkor a center és a hátterek bírnák a terhelést ? Köszi -
klacey
csendes tag
Melyik a jobb TAGA Harmony TAV-406 v2 5.0 vagy Pioneer S-ES21TB ? Köszi
-
klacey
csendes tag
Sziasztok!
A szettről tudna valaki véleményt mondani ? Esetleg valami más szett érdekelne max 80k-ig , ha tudtok jobbat. Köszi! -
klacey
csendes tag
Sziasztok! Mozizáshoz szeretnék bővíteni a rendszeremen. Kellene center meg mélyláda ,de mivel mindkettőre egyszerre nincs pénzem ,úgy gondoltam (javítsatok ki ,ha nem így van) , hogy mélyládára mozihoz nagyobb szükség lenne. Ezért szeretnék javaslatokat kérni max 50k-ig. Segítségeteket előre is küszönöm.
-
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Mindenütt azt olvasom , hogy a HDMI kábeleket csak kikapcsolt állapotban szabad kihúzni/bedugni. Ugyanez igaz az erősítő elején található HDMI csatlakozóra is? Köszi. Üdv , klaci7 -
klacey
csendes tag
Sziasztok! Mi az a normális ár , amennyiért egy tökéletes állapotú , hibátlan Kenwood KRF-V4550D eladható? Nem akarom bagóért sem odaadni , de viszont túllőni sem akarok a célon. Másik kérdésem az lenne , hogy valakinek van tapasztalata Magnat Monitor Supreme Center 252-ről? Köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
klacey
csendes tag
Köszi mindenkinek a gyors és kimerítő választ
-
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne. Több helyen olvastam, hogy lemezjátszót csak phono csatiba lehet csatlakoztatni. Onkyo TX-NR515-ön nincs ilyen, akkor ehhez nem is lehet lemezjátszót kötni? -
klacey
csendes tag
válasz Csabroncka #92936 üzenetére
Azért szeretnék 7.1-est , mert később terveznék a frontok fölé magassági hangszórót (Dolby Pro Logic IIz). Állítólag sokat tud dobni a térhatáson.
-
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Erősítő választásban szeretném a segítségeteket kérni. A keret max. 120k.
Ami kellene : a lehetőségekhez képest minél újabb típus ,ha lehet 7.1 , Ethernet csatlakozó (NAS-ról lejátszás , internetrádió) , főleg mozizáshoz , ha van zone 2 az előny.Én a Onkyo TX-NR515-re gondoltam , csak nem tudom van-e hasonló tudással újabb tipus (egyáltalán mennyit fejlődtek az erősítők 2 év alatt , érdemes-e újabbat keresni?). Ajánlották még a Denon AVR-X1000-et , kár , hogy 5.1-es, de ha azt mondjátok , hogy sokkal jobb , akkor átértékelem a 7.1-5.1 kérdést. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv klacey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest