- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- CPU léghűtés kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz z123456789 #97597 üzenetére
Nincs közel a TV-hez.
A center az erősítőn van?Most látom, hogy a falra van rögzítve. Én mindenképp előrébb hoznám, de valahogy úgy, hogy ne a vason legyen.Egyébként én is kb. ekkora helyiségben 14 nm2 mozizok (csak pont fordítva van a szoba) úgy, hogy 16 nm2 eredetileg, csak van ott egy beépített szekrény. Szerintem nem vészes a dolog. Lehetne itt is mit csiszolni, de kinél nem?! Viszont a szoba egy vastag szőnyegért kiállt középre!
" Kérlek titeket ne vegyétek el a kedvem kapásból,"
Csak attól lehet, aki hagyja magát! És itt megy a vetítés is?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
z123456789
addikt
válasz devil-k #97593 üzenetére
Fúúú! Előre félek/örülök azért amit kapok most.
(#97593) devil-k
Persze hogy értem, de hangsúlyozom, hogy nem az elhelyezésben kértem most a tanácsot, mert azt (az elején inkább) magamra bíztam volna.
Hanem hogy közel van a TV-hez vagy sem?(#97594) adodaniel
Igen, azt sejtettem, mert az erősítő manualja pont oldalra helyezi, meg ugye sokszor olvastam már hogy a sub-nak meg kell találni a helyét, és ez extrém helyeken is lehet akár ha a szoba úgy kívánja.(#97595) dunkel
Hát az én angol tudásommal mire fordítóval átrágom magam, lemegy a nap, de még a holnapi is.
A videót megnéztem.Talán ezek a legjobb képek amiket most lőttem. Persze mindegyik csalóka kicsit, mert az egyik halszem a másik meg széles látószög. Kérlek titeket ne vegyétek el a kedvem kapásból, a szoba hosszúkás, 13 m2. Ebből kell kihozni a legjobbat. Nem tudok kivágni szekrényt, a 3 db növény a földön meg a sajátom. Maradnak.
-
-
dunkel
őstag
válasz z123456789 #97592 üzenetére
Ezt kéne elolvasni, de minimum a videót megnézni. Leghatékonyabb módszer amiről tudok.
[link][ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Nem feltétlen kell annak a frontok között lennie. Nálam azokon kívül van és még így is messze van sarok, ami felerősítené.
-
devil-k
nagyúr
A szubnak azért kell a hely minden oldalról, mintha egy gömb lenne. Remélem érted,hogy mire gondolok.
Fotót kérünk, úgy könnyebb lesz!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
z123456789
addikt
válasz devil-k #97591 üzenetére
Igen erre fel is vagyok készülve, és bár a múlt héten rohadt kevés időm volt, amikor csak lehetett másztam a földön, hallgatóztam a szobában.
Igazából csak az érdekel hogy ez a 40 cm elég lesz-e a sub helyezkedésénél. Magyarul gondolom hogy nem lehet a nyakára tolni, de ha nincs meg az a 6 cm, nem vágja tönkre a plazmát ugye? Bocs ha baromságokat kérdezek.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz z123456789 #97590 üzenetére
Leginkább hallgatózz és az alapján döntsd el, hogy hol van a legjobb helye a szobában. Nem mindig mérvadó a leírás ilyen téren. Szóval, négykézlábra fel! (Pontosabban le)
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Az mennyire mérvadó hogy TV-től 46 cm-re kell húzni a SUB-ot? (Polk Audio PSW 110 manual szerint).
Csak mert én szeretném szellősebben hagyni a hangfalakat, de sajnos vannak határaim, és ezek nem ilyen szarságok hogy virág miatt, meg komód miatt nem fér el, hanem a fal miatt nem tudom tovább tolni.
Viszont így csak max 40 cm-re van a TV-mtől a subláda.
Szeretném megcsinálni végre a bemérést, ezért lenne fontos hogy tudjam, milyen keretek között mozgathatom a ládát. -
devil-k
nagyúr
Aki szeretné tesztelni a AURO 3D rendszerét (gondolom mennyien lehettek?), annak már elérhető a DEMO lemez.
- mozi bolondéria -
-
Shovalije
csendes tag
Üdv!
Nézelődtem neten és két lehetőség előtt állok: Denon AVR-X1100W + Boston Acoustics A250 + A23 + A225 és Boston Acoustics A SUB 250 vagy Pioneer VSX-924 + Polk Audio TSx330T + TSx110B + TSx150C és Polk Audio PSW 110
Ki melyiket és miért ajánlaná? Kipróbálásra egyenlőre nincs lehetőségem.
Válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz malagutif122 #97576 üzenetére
Kácsa audioBan nézz szét.. Ott nem lősz mellé, bármit választasz.
-
eagles01
csendes tag
Végre sikerült összepakolnom az erősítőt aktív sub-bal illetve a meglévő hangfalakkal, aki csinált már ilyet bútorozott lakásban az tudja hogy nem egyszerű
Lenne egy kérdésem az aktív sub-bal kapcsolatban (PIO VSX 424 erősítő S21-W aktív sub):
Nem vagyok szakértő, úgyhogy először megijedtem hogy valamit elszúrtam, de minden rendben kivéve azt hogy bizonyos hangerő alatt automatikusan kikapcsol a sub... Ez természetes? Köszi a segítséget -
Norbi 72
veterán
válasz malagutif122 #97576 üzenetére
Nem szabály,de 2,5-ös front/center,1,5-ös háttérnek teljesen jó.
(#97577) VGYke Jó kis cucc,de hallgasd meg őket.Miért törölted?
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A házimozi vásárlásom már az idén nem fog összejönni a boltok zárása miatt, de jövőre talán...
Kiszemelt cuccok:
1. Erősítő:Denon AVR-X2000
2.. 5.0 hangfalak: Boston Acoustics CS 260 5.0-ás házimozi hangfal szett
3. Polk Audio PSW 110 aktív mély sugárzóKérdésem: ezek jó választások?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
malagutif122
tag
Még annyi kérdésem lenne hogy audio video átjátszó kábelbe melyik márka jó
minöségbe. aranyozott lenne jó azt mondják hangminöségbe jobb.
Ja és hangfalkábelt milyet vegyek szerintetek ez amit adtak a yamaha hangfalaimhoz elég véknyak.
Milyen vastagságut ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz malagutif122 #97569 üzenetére
Én nem hifizek,nekem egy Onkyo 608-as mozivasam van,7.1-es rendszert hajt.De majd cserélem jobbra.
-
malagutif122
tag
válasz Norbi 72 #97550 üzenetére
Ja én is retro hifizek ezek a legjobbak ezek még ugy szólnak ahogy kell,
volt pm-440-es marantz-om is az is jól szólt, csak nem voltak egyformák a végfokok benne
jobban is szólt volna ha eredeti lett volna az összes végfok az nem birta teljes kihajtani a hangfalakat.
Yamaha Ns50f hangfalaim vannak 2db 165-ös mély van benne jól szólnak.
Ez a pm-630 amit most vettem ez kihajtsa a hangfalt nagy dinamika részletezö hangja van
szerintem még a 30-as mélyt is kihajtaná. Most vettem vaterán 19ezerbe ajándék volt marantz-ba nem is lehet jobbat találni most ebbe az árkategóriában jobbat.
És minden gyári benne a végfok ,nagy kondik is külseje is olyan mint az új.
MARANTZ SUPERSCOPE R-1302 -est hirdetnek most vaterán azt meghallgatnám biztos jól szól az is.
Neked milyen erösitöd van?[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz KisTücsök #97563 üzenetére
az 5.1...nem gyári hangfal szett, épített...nekem amennyiben van, nem éri meg eladnom...aki hallotta már őket, mindenkinek az a véleménye, hogy jól sikerültek...sajnos a frontok túl magasra kerültek...de nem akartam még egyszer felfúrni...(hülye macska miatt kellett, mert kicsinek mászókának használta...)
Vagyis falon fent a frontok vannak. (videoton mély, pioneer szélessáv közép, infinity selyemdóm magas.
Videoton hangváltó, módosítva. Minőségi kábelezéssel a belsejével... (ezek voltak az első hangfalaim, amiket saját célra készítettem... kb. 10 éve.)Mikor a szüleimnél laktunk, ott jobb elrendezést tudtam csinálni...emiatt van tervben végre a normális nappali...
Van egy dupla 30-as mélyláda (nem autóba készült, direkt szobai használatra csináltam, de még vittem mikor dj-éztem), azon van a center, két tartó elem és tv tartó polc, ez egybe van csavarozva, tv miatt...2007-ben vettük (panasonic plazma), de a fali tartó hozzá horror lett volna...
Hátul a falra van feltéve, két monitor kivitelű háttér...
Mindegyik fekete autós hangfal kárpittal...ezt kaptam még olcsón...(autóhifivel foglalkoztam, szerelés és asztalos munka)
A rádiót én szeretem, ha külön van...szebb hangzás, mint a beépített (tuneres hifisták már késsel kergetnének ezért téged, hogy a beépített is jó )...nálunk elég rossz a vétel, sok az árnyékolás. Van egy Marantz ST4000 tunerem, antenna nélkül is vesz...és szép tiszta hangja van...úgy döntöttem marad...hifim az Philips 900-as komponensekből van és a tuner része jó, de mégis jobbnak érzem a malac tunert
Mindig is kicsit gyűjtögető voltam...de engem ez tesz boldoggá...de vannak nálam is hülyébbek...pár embernél akinél jártam, sokkal több minden volt...nagybátyám az hangmérnök volt...Isten nyugosztalja, neki aztán volt gyűjteménye...az özvegye meg mindent elajándékozott...pedig szerintem nem kis pénz lehet az volna...(mint egy bolt készlete)
MA-kon én is töröm a fejem..ha fejlesztésbe kezdek, biztos ilyen irányba megyek el...
De jó lenne külön sztereó szoba és házimozi...tudom, hogy azért megoldható lenne egybe is, de azért mégis más az...a sztereó erősítőm hangja még így is veri az lx-et...kipróbáltam...Philips FA-951 kicsit tuningolva...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
zozy84
senior tag
Ismét egy hülye kérdésem lenne.
Ha úgy tudom megszerezni egy film biztonsági másolatát, hogy 25GB körül van (remélem szépen fogalmaztam) , soknak a hangja olyan formátumban van, hogy AC3. Na ott nincs olyan, hogy az erősítő rögtön arra vált amilyen a hang mint pl ha ezeknél a filmeknél az eredeti angol hangsávra megyek akkor rögtön kiírja, hogy DTS-HD MSTR.(hozzá tenném hogy nagyon király ilyenkor de akad tőle a pc , na ezért lesz MED600)
Na szóval ilyenkor ha AC3, akkor hagyjam Direct módban? -
KisTücsök
addikt
válasz Ragadozó #97530 üzenetére
de mik azok a fekete dobozok? Jobbra fent a falon egy. A TV alatt kettő, az alsó valami sub gondolom. A felette lévő a center? Milyen márka ez?
Miért nem az MA-kat bővíted ki? 2 tunernek sem látom sok értelmét (bár magam részéről egynek sem, az én rádióhallgatásos igényeimet kielégítené az avr beépítettje is).
-
Ragadozó
Ármester
válasz Csabroncka #97561 üzenetére
lehet, hogy a fejemben
-
Csabroncka
addikt
kimi02 és Kroland25 gratulálok mindkettőtöknek, szépek és jó nézni, hogy nagy becsben vannak ezek a vasak!
Ragadozó: Ott valami gubanc van nálad ugyanis bármennyire HM erősítő azért az LX 70-nel nem kellene szégyenkezni sztereón sem.
Nálam is elég elqrt az albérlet, de még így is (pláne a kábelcserét követően) korrektül élvezhető a sztereó dinamikailag és térben is rendben van.Szerintem fontold meg Tamoo építő gondolatait!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
törölt tag
válasz malagutif122 #97549 üzenetére
Mi a kérdés????
2x 30-35 Watt már hangos érzékenységtől függően, 60-65 már szomszédban is jól hallható...
De a jelenlegi megadot teljesitmények legtöbször 1 csaatornán mérve, szük frekvenciasávban érvényes,, léggy nyugodt, elég lesz,, -
Norbi 72
veterán
-
spiky03
veterán
válasz Norbi 72 #97550 üzenetére
Nem nagyon volt köztük különbség. Kb ugyan úgy szóltak.
A Heco-t is feltoltuk -2 dB-re de ott már azért elég erősen szólt, de port zajt nem hallottunk.
Igaz mi nem értünk hozzá úgy mint itt ti sokan.De gondolom azért egy R10 az már jobb lenne mint a Heco-m.
Pl gondolkodtam hogy esetleg megérné-e lecserélni a Klipsch RW8-ra.
Nem tudom mekkora feljebb lépés lenne? Mert úgy tervezném, hogy a Heco után már valami minőségibb szubot vennék, ami jó lesz nekem sokáig, pl egy SVS-t. Így nem biztos, hogy kellene cserélnem.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Norbi 72
veterán
válasz devil-k #97552 üzenetére
Melyik részét nyúltam?Kávé majd reggel,most pálesz van..
Viszont itt nem lehet(ne) vetíteni.
Ezt beszéltük Kimivel,meg lehet oldani,a tető ferde vonalához konzollt kell csinálni a vászonhoz,a hangfalakat bőven előrébb lehet húzni,nagy a tér nála.
Apám azt mondta,10 napon belül(előtte-utána)lehet ünnepelni.Hallgatok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz spiky03 #97546 üzenetére
Minőségben milyen volt a Proson a Heco-hoz képest?
(#97547) Kroland25 Szerintem csak simán élvezd a mozit,de a képeket ne erőltesd..
Szepi vetítős képei sokkal jobbak,de csak iránymutatóak,élőben kell látni.(#97549) malagutif122 Te is retró hifizel?
Nem nagyon értem a kérdést,65 Watt csatornánként kb. mindenre elég.[ Szerkesztve ]
-
malagutif122
tag
Erősitővel kapcsolatba lenne kérdésem ezzel a watt-al teljesitményel nem vagyok tisztába.
Egy Marantz-om van Pm-630 65watt/csatorna a teljesitmény azt irják róla.
Most ez mennyinek felel meg? vannak 2*50wattosak is erösitöbe ez 2*100 van vajon eröbe? -
spiky03
veterán
Ma haver áthozta a Proson R8-as szubját meg az LG BD550-es BD lejátszóját.
Első körben a szubot teszteltük. A kis R8-ast betettem bal oldalra ahol a hálószoba ajtó van. A beállításokon nem változtattunk semmit sem, vagyis a seggén a poti a felénél volt, az erősítőben pedig -10 dB-en.
Megnéztünk pár demó videót (Világok harca tripodok a földből, Hihetetlen Hulk Hul vs Förtelem összecsapás).
Nah nem is lehetett hallani a szubot. Majd felhúztam -2 dB-re akkor már megjött a hangja, de nem volt benne így sem annyi erő mint az én Heco-mban.
Majd betettem a Heco helyére, nah ott már megjött a hangja kisebb decibeken is. Úgy látszik ennyit "dob" rajta az, hogy sarokban van elhelyezve.Kipróbáltuk a Heco-t s a másik oldalon, annak a -10 dB-el értéken is volt hangja. Hangzásban nem nagyon vettünk észre változást, így nyugodt szívvel tettem vissza a helyére.
Egy tanulságot levontunk azért, hogy ide hozzám kicsi az a 20-as szub, kell a 25-ös, ami van is. Vagy akár nagyobb is.
BD teszt.
Nah ez igen érdekes volt.
Az én rendszerem, Pio BDP-150+KÁCSA HDMI 1 méter, haveré az LG BD550+Inakusztik Star HDMI 2 méter. Az én lejátszóm az erősítőbe volt dugva, ahogy jelenleg is használom, az LG-t meg közvetlenül a tv-be dugtuk és úgy váltogattuk a bemeneteket. Természetesen mind a két bemeneten ugyan olyan képbeállításokkal.
Mid a két lejátszóban a Pí élete BD-t tettük be, mert megvan mind a kettőnknek.
Kiválasztottunk 1-1 jelentet és összehasonlítottuk a látott képet.
Hát mi semmi különbséget nem vettünk észre. Ugyan annyi részletet meg ugyan olyan színeket láttunk. Lehet, hogy a mi szemünkkel van a baj.Gondolom itt nagyobb hosszúságú kábelekben jött volna ki a különbség mint ahogy már itt is vagy a plazmás topikban is volt erről szó, vagy ha projektoron hasonlítjuk össze és nem 42"-on.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Ragadozó
Ármester
tudom...ezért vagyok rajta a nappalin..régebben volt ott a sztereóm...sokkal jobb volt...
nyári időszakban...télre visszaköltöztetve...sajnos a lakásunkon van haszonélvezet és a kisszobát fent kellett tartani párom nagyijának...fürdő mini és ruha szárításból kifolyólag a nedves környezet (hiába van páraelszívó) és szárítók méretéből adódóan nem tölti be a nappali funkcióját...de így is örülhetünk, hogy van külön házunk manapság...kimi02:
gyönyörű...bárcsak lenne ekkora helyem nekem is
Szépek a függönyök is
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Ragadozó
Ármester
válasz devil-k #97534 üzenetére
Milyen fele?
Házimozi szerintem nem alkalmas normális sztereóra...az LX se tetszik...A másik oldalt egy író asztal van...a hifi állvány előtt meg szekrény, ez eléggé bekorlátol...
Nappaliban ruhák száradnak, nem túl jó hely...de úgy néz ki megtudom oldani, hogy ne ott legyen...
Ott már jobban elférek majd...De mi sok?
Egy blue-ray lejátszó - egy média lejátszó - egy AV erősítő - PC - TV
5 hangsugársó + egy mély láda, ahhoz erősítő.Egy sztereó hangsugárzó pár (monitor audio), egy sztereó erősítő, 2 tuner, egy deck, egy cd játszó...hihetetlen dolog, de szeretek rádiót hallgatni és cd-ét is...ja és vannak kazijaim is
Nekem nem jött be a közös rendszer...próbáltam...lehet egy jó végfok segített volna...de így alakult...
sokat legóztam, amíg most azt mondom egész jól összeállt...
Norbi 72 új ikeás
jó ötlet..de majd a nappaliban...így is nagy a harc az oldalbordámmal...neki ez hülyeség ...amiből hang jön..de azért szereti hallgatni / nézni...igaz halkan[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
http://www.prad.de/tvguide/screen11580.html
Van egy ilyen tv-m, van egy Onkyo TX-sv373 házimozi erősítőm.
Össze kéne kötnöm, hogy 5.1-et tudjak hallgatni rajta, mert elég sok HD adást tudok fogni ( van a tv-ben mindenféle tuner,és sok ingyenes HD-m is van, meg persze UPC )
A képen van a hátsó fele.
Hogy tudnám összekötni?
Köszi a segítséget. -
devil-k
nagyúr
-
Ragadozó
Ármester
Még egy hibás ötlemezes cd játszó van amit elakarok adni...és van egy szintén 5 lemezes technics, ami szerintem marad...újonnan vettem 1998-ban...akkori árát nézem...most csak elkótyavetyélném...
Ha a nappali felszabadul végre...akkor végre eltudom helyezni normálisan a hangfalakat...tudom, hogy nem a legjobb helyen vannak...most egy szobába vagyok bezsúfolva..nem igazán van lehetőségem jobb elrendezésre...így is megakar ölni már az asszony a sok hifi miatt
Külön van sztereó és 5.1...
devil-k:
az értelme meg maradjon az én bajom...de nyugodtan fejtsd ki, mire gondolsz...
Zenét az ágy széléről hallgatok, filmet elfeküdve...tudom, nem túl jó helyen vannak a hangsugárzók, de a kényszer is nagy úr...
[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
Egy kis időbeli sorrend:
Kb. 1,5 éve:
Most ősz:
Mostan:
A Pioneer VSX-LX70-nel és a DUNE HD BASE 3.0-lal (egy AVX-es fórumtársam jó voltából, jó kis média lejátszó, már rég kellet volna egy ilyet vennem )
Próbálok egy kicsit kevesebb, de minőségim cuccokat beszerezni...
-
Dorian
félisten
Omar c. filmet ajánlom.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Oldfighter
senior tag
válasz norbert1980 #97512 üzenetére
Ajánlani felhasználási körhöz, hangsugárzókhoz szoktunk, azokon kívül amit te is megejtettél ( szobaméret, ráfordítandó összeg )
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
devil-k
nagyúr
Milyen routert?- ennél nincs jobb hely a kérdésednek!
(#97524) KisTücsök
Hátulról akartam visszafelé haladni. Sokszor az egyetemen is ezt csináltam amikor vizsgára készültem és bejött.
- mozi bolondéria -
-
rukh
senior tag
válasz devil-k #97517 üzenetére
Igaz, kissé off a téma, de az alapja annyi, hogy a házimozizók között bizonyára nem kevesen vannak, akik használnak médialejátszót/smart tévét letöltésre is, talán még az otthoni hálózat is meg van osztva, és így hátha valaki tudja a választ ...
Sajnos a flottás mobil a Telekomhoz köt ... és másfél évig még a mobilnet is, ezért keresem azt a routert, amelyik biztosan kezeli a Huawei modemet.
A kissé nyakatekert fogalmazás annyit rejt, hogy eddig a zenét és a filmeket tunerről, CD-játszóról, számítógépről (asztali és notebook) is néztem/hallgattam, ezt alakítom át úgy pár lépésben, hogy minden médiatartalom NAS-on legyen, és innen a médialejátszón keresztül megy a tévére és a hangerősítőre az anyag. És ha már lúd, legyen kövér: a wifis routeren keresztül érném el az internetet a számítógéppel és néha a smart tévével. Csak az a kérdés, milyen routerrel .....
Rukh
[ Szerkesztve ]
Üdv mindenkinek, Rukh
-
devil-k
nagyúr
válasz Csabroncka #97521 üzenetére
Köszönöm szépen a jó szándékot, mindenféleképpen megjegyeztem!
Viszont sajnos, a következők miatt nem fog menni a dolog:- nem vagyok most Pesten
- a HTPC-m nem eszik lemeztDE
kikölcsönzöm!
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Csabroncka #97518 üzenetére
Szégyen, nem szégyen, azt a filmet még nem láttam.
(#97520) Vikthor
Már tervezem bepótolni, de mikor? Lehet, hogy addigra már 4K-n is kiadják.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz zozy84 #97513 üzenetére
A PC, mivel azon lehet alakítani, egy PS3-as konzolon pedig meg van kötve a kezed.
(#97516) Kroland25
Szerintem gyenge film. Engem nem lehet 1-2 tornádóval és viharral levenni a lábamról.
(#97515) rukh
A Telekomtól el kell jönni a francba. Én 1 évvel ezelőtt mondtam fel azonnali hatállyal minden szerződésem velük. Az egyik leggázabb cégek egyike.
A másik, hogy ez a téma itt nagyon nagyon OFF.
"otthoni médialejátszó alapú multimédiás rendszeremet"
Ez mit jelent egész pontosan? Vagy csak Te adták neki ilyen nyakatekert nevet?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
rukh
senior tag
Hi!
Most kezdem felépíteni az otthoni médialejátszó alapú multimédiás rendszeremet, azonban találkoztam egy problémával (eddig csak eggyel ... ): jelenleg egy Telekomos USB modemmel internetezek, ezt szeretném egy olyan wifi-s routerre kötni, amely normálisan kezeli is, azonban a fórumokon nagyon sok panasz szól arról, hogy a routerek eléggé háklisak, nem működnek együtt minden USB modemmel. Azt szeretném megkérdezni, hogy használ-e valaki Telekomos Huawei E 3372 LTE USB modemet és ezt milyen routerrel együtt? Szeretnék olyat venni, amelyik gond nélkül működik együtt ezzel a modemmel (sajnos sem az ASUS, sem a TP-Link kompatibilitási táblázatában nem szerepel ez a Huawei modem, a többi gyártónál még nem néztem).
Előre is kösz a segítséget,
RukhÜdv mindenkinek, Rukh
-
norbert1980
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni házimozi erősítő vásárlás témában! Ti mit ajánlotok? Harman Kardon avr 270-es erősítőt néztem de nem igazán értek hozzá.Mire figyeljek a vásárláskor..stb.
200000ft fölé nem szeretnék menni árban!
30 nm-es helyiséget kellene kihangosítania.Hozzáértők segítségét várom! Köszönöm.
-
zozy84
senior tag
Gyerekek.
A védelmező. Hatalmas film és szerintem az egyik legkomolyabb hanggal amit láttam, hallottam. 5ös! -
Kroland25
tag
Első film:Tornádó magja Kezdem várni a szomszédokat
Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!
-
Squirrel
őstag
Kiderült egyik kollegamrol, hogy megszállott hi-fi, házimozi rajongó. Szerintem nem merem meghallgatni a rendszerét, mert utána én is hasonlót szeretnék. Véletlenül kezdtünk el beszélgetni tápkábelekről, akkor kapcsolódott bele a beszélgetésbe, mondta, szívesen kölcsönad egyet, van neki vagy 6 tápkábele. Kérdeztem milyet használ jelenleg, valami NBS Black Label 2 Plus-t. Nem is hallottam ilyen tápkábelről. Elkérni nem merem, mert gyanítom többe kerül csak ez a kábel, mint az egész tervezett rendszerem...
-
bkercso
nagyúr
válasz gorbep #97474 üzenetére
Én több dobozt is méreteztem, de régen volt már. Több féle bassreflex méretezési eljárás létezik amúgy, ha alacsony frekvencia kell, akkor pl. az EBS. Bár ezt még nem használtam, csak a hagyományosat.
De én inkább arra használnám a hangszórókat, amire kitalálták őket, és aszerint választanék típust, hogy mire van szükségem.Emlékeim szerint a csőnek mint hangforrásnak is van egy amplitúdó- és fázismenete, és együtt zenél a hangszóróval. Hogy hogyan írják le analóg villamoshálózattal, az persze egy más kérdés.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
cekkk
veterán
A mikrofon probléma úgy tűnik megoldódott, benne volt a csomagba
Lászlóék nem vették észre, én este már nem bontottam ki a csomagot, most pedig megtaláltam benne.
Akkor este fele össze is rakok mindent és kipróbálom milyenek a Sr-900 hátterek is
-
zozy84
senior tag
Srácok légyszi ne kövezzetek meg a következő kérdésért.
Nincs még rendes cd lejátszóm. De egyre többet hallgatok zenét és kettő opció van amin le tudom játszani, pc -n vagy ps3-on. Mind1 hdmi-vel az erősítőbe kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nintendo Switch 2
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest