Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz Norbi 72 #96893 üzenetére
(#96893) Norbi 72
Nem tudom lejjebb görgetni.(#96895) Csabroncka
Azt majd csak valamikor 7végén tudom megcsinálni.(#96897) Sanci38
Hát án nem találok mást csak ezt az X. Over-t. Ez jelenthet cross over-t ha nagyon akarjuk nem?
A night mode-ot még meg kell keresnem. Meg is van, majd letesztelem.(#96899) spiky03
Igen Pio SC LX 72. És tényleg nem találok mást.(#96901) Csabroncka
Na ugye. De ha már leírtam...SZERK.:
Illtve írja a használati hogy kb 46 cm-re kell tolni a TV-től. (Ha jól értem) Ez mennyire releváns? Mert nekem nagyon max 46 cm, különben már szűkös lenne a Frontokkal.[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
válasz Oldfighter #96981 üzenetére
Bocs az 1000W miatt...nem értek hozzá mint Ti. Az 1000W-ra az 5 hangszóróra értendő (4 gyufaszál, egy mély és egy fekvő)...na de mindegy szóval ez hülyeség.
A olyan volt a DVD lejátszó amiben benne volt az erősítő is.
Kb 50-60 ezer Ft-ot költenék rá. 5.1, HDMI és optikai bemenet kellene hogy rajta legyen.
Filmek nézésére használom.
-
adodaniel
őstag
válasz ManUnited #96980 üzenetére
100e-ért, amennyiért pl. az X1000-est nézted ki, már egész jó magasabb kategóriás vasakat lehet kapni használtan, igaz nem 4K, de Ethernet már a legtöbbön van, így a DLNA sem KO kritérium. Én inkább arra mennék el a helyedben.
A kontrát pedig k-val írjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz CragON #96977 üzenetére
Egészen pontosan mit is akarsz? A lejátszó meg az erősítő az két külön fogalom és normális esetekben el is különül egymástól. Amid van az nem házimozi, az 1000 Watt meg nevetséges, egyrészről annyit nem vesz fel a készülék a hálózatból, másrészről a hangsugárzók részéről nem számít a teljesítmény, mivel ott terhelhetőségről beszélünk. Ha a meglévő gyufaszálakhoz keresel csak erősítőt az még talán megoldható; mennyit szánnál rá, illetve mik a főbb felhasználási területeid alapon.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Januárban szeretném megvenni életem első erősítőjét, kinéztem jónéhány darabot. Felsorolom őket, illetve hogy számomra melyiknél mik a pro/contrák. Amiket jó lenne ha tudnának, az az időtállóság miatt a 2.0-ás HDMI csatlakozó a 4K miatt, és ha tudna wifi-n keresztül egy Sony tabletről zenét lejátszani. Ehhez gondolom Ethernet csatlakozó kell meg DLNA képes kell hogy legyen. A bemenetekre egy PC és PS3 (későbbiekben egy PS4) lenne rákötve. A kimenetre egy BenQ W1070 projektor. Hangfalak egyelőre nincsenek, szívesen fogadok ajánlásokat egy jó 2.0/2.1-es szettre 50-60.000Ft-ig.
Pioneer VSX-329
50.000Ft
Pro: Elvileg 4K képes, bár 1.4a-s a HDMI, nem pedig 2.0-ás, így nem sokat ér, és az ára
Con: LAN hiánya, 1.4-es HDMI.Pioneer VSX-424
64.000Ft
Pro: HDMI 2.0
Con: LAN hiánya.Harman Kardon AVR 151
70.000Ft
Pro: LAN csatlakozó, DLNA támogatás
Con: HDMI 1.4a, nincs 4K támogatásYamaha RXV-375
80.000Ft
Pro: Ennél nem találtam, de hátha valamiért mégis ajánlott vétel.
Con: LAN hiánya.Sony STR-DH550
85.000Ft
Pro: 4K támogatás, szubjektív, de kinézet.
Con: LAN hiánya.Pioneer VSX-S310
90.000Ft
Pro: 4K képes, LAN.
Con: ?Denon AVR-X1000
99.000Ft
Pro: LAN hiánya.
Con: Csak 1080p/3D képes HDMI.Sony STR-DH750
109.000Ft
Pro: 4K, megint csak kinézet
Con: LAN hiánya.Tudom hogy nagy a szórás az összegek közt, ezért az is érdekelne, hogy a Denon meg a Sony ér-e kétszer annyit mint az első Pioneer. Ha a valaki ezekről, vagy ezek közül néhányról tudna mondani valamit az nagyon sokat segítene. Látszólag a VSX-S310 mindenben megfelelne, de valamiért az tetszik a legkevésbé. Ha valaki tud valami megoldást a vezeték nélküli zenelejátszásra úgy, hogy nem kell hozzá LAN csatlakozó, akkor az a kritériumom meg is szűnne. Bluetooth-t a minősége miatt nem használnék, néztem wifi-s cuccokat is, név szerint a ROCKI-t, de az is lenne vagy 15-20.000Ft mire ideérne.
A válaszokat előre is köszönöm,
ManUnited[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz CragON #96977 üzenetére
Ha elárulod, hogy mennyi pénzt szánsz erősítőre, talán kapsz valami javaslatot.
És egy kérés: ha megoldható, azt az 1000 wattot többé itt ne említsd, mert lángpallossal leszel kiűzetve!(#96978) devil-k
Most mi bajod van, házimozi erősítőt keres a bögreszett központi egysége helyére.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Van egy LG 5.1-es házimozi rendszerem (HT903TA-DP), de sajnos a lejátszó egyik napról a másikra nem adott le hangot.
Elvittem szervízbe (gari sajnos már lejárt) és megállapították, hogy nem javítható.
A végfokok rendben vannak, de olyan baja van mihez nincs alkatrész...Mivel a hangfalak jók (összesen 1000W) és a lejátszó nem javítható így kénytelen vagyok venni egy erősítőt.
Milyen erősítőt ajánlanátok a lejátszó helyettesítésére?
DVD részét a lejátszónak nem használtam, a meghajtást optikai vagy hdmi kábelen kapta.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Oldfighter #96973 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, egyelőre bíztató a helyzet.
-
BBéci
legenda
válasz xtremetuning #96956 üzenetére
Warternek is szól: jogos a felvetés, bár a CineMastert médialejátszóként árulják, persze mi tudjuk, hogy valójában HTPC. Bevallom, nem vágyom rá.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
lemmy9
őstag
-
Oldfighter
senior tag
válasz lajthabalazs #96970 üzenetére
Asszony, Fehérnép, Házisárkány.....
Ízléstől függően rakd majd be neki a Mama Miát, vagy a Mindörökké Rockot a telepítés után. Ki se tudod majd utána robbantani onnan.De most komolyan, próbálj meg racionálisan gondolkodni. Adva van bizonyos igényed, bizonyos lehetőségekkel és adott szobamérettel ami hatalmas a nyitott tér miatt. Hiába lesz a rendszer csupán egy kis szigeten, a hang bezony tovább fog terjedni, majd visszaverődni innen-onnan. És ezt nem minden, hogy hogyan teszi. Egy gyenge erősítővel plusz halovány hangsugárzókkal el fog veszni a hang. Nem hiába terelünk a komolyabb rendszerek felé még ha sajnos azok drágák is ( mihez képest ). És való igaz, a használt piac még jobb terület neked ebből a szempontból.
-
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #96970 üzenetére
Mondd meg neki,hogy én ennyiért vettem nemrég kábeleket.. nagyon jó az ár/érték arány
(#96971) KisTücsök Nem rossz,meg kéne hallgatni mindkét szettet.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Norbi 72 #96969 üzenetére
Van 300-zas szett, annyiért. Lehet jobb. De hogy elegánsabb, az biztos.
-
-
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #96968 üzenetére
Új ötlet: A pio vas+ egy CAV szett,a 15-ös hsz.-ben vannak árak.CAV DP288 + DS28 + DC28-59900 Ft
Egyik topiktársunk meg van elégedve vele. -
Norbi 72
veterán
válasz Oldfighter #96965 üzenetére
Ez a legolcsóbb szett,amit onnan ajánlani tudnék akkora szobába.És még kell hozzá sub meg kábelek.És ő 50 ezerből szeretne kijönni...lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz lajthabalazs #96959 üzenetére
Ezzel a márkával és típussal nem fogsz mellényúlni, ha vegyes a felhasználási köröd; zenére, filmekre jó alternatíva, jó részletezőképességű készülék. De azért nem ártana tudni azt se, hogy milyen márkájúak a hangsugárzók. Vásárlás előtt feltétlenül hallgasd meg őket együtt. A Wattokkal meg ne törődj. Van benne elég kraft.
-
Oldfighter
senior tag
válasz lajthabalazs #96963 üzenetére
Norbi megelőzött abban amit én is már mondani akartam, hogy egy akkora helyiségbe, nem hogy a Geniussal ( ami PC-s szett és köze sincs a házimozizáshoz) de komolyabb álló frontsugárzós szett nélkül felesleges pénzkidobás lenne. Javaslom, hogy tájékozódásképpen nézz szét a Streamaudio honlapján az akciós csomagok között, ahol erősítőket adnak komplett hangsugárzószettekkel.
-
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #96963 üzenetére
Pl. ezek a használt Tannoy hangfalak már elég jók lehetnek,de meg kell hallgatni őket.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Norbi 72 #96961 üzenetére
Értem Szóval nagyobb lakásunk van, mint amit megengedhetünk magunknak
Amiről tudom, hogy ebben a szobában ugyan nem elég hangos, de elfogadható, az egy pár Genius HF2020
Milyen árban kezdődnek azok a polcsugárzók, amik már jó minőségűek (mondjuk az általad linkelt erősítővel szintben vannak), és a fenti aktív hangszóró hangerejét tudják?
-
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #96959 üzenetére
A funkciók,a kategóriával "járnak",de nem kell őket használni.A lényeg,hogy az adott helyiségben megfelelően szóljon.
A "sorrund" hangszórót állványos,monitor,vagy polcsugárzónak nevezzük,frontnak lehet használni,természetesen,de akkora térbe kevés lesz az "alja",még ha halkan hallgatod is.Mélyládával lehet javítani rajta,de 45 nm-re csakis állóhangfalat javaslok,persze subbal.
Az elsődleges probléma az,hogy nagyméretű szobába nagyon olcsó cuccot szeretnél,ami megbosszulja magát,ha érted..
[ Szerkesztve ]
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Erősítőcserét tervezek a közeljövőben.A fontosabb feltételek, tudjon 3D-t,~100W csatornánként.(A mostani "csak" 50W) A hangfalaim 125W-t tudnak 8Ohm-on. 5.1-es a rendszer.
Ezt néztem ki: Marantz SR5008
Valakinek van ezzel a készülékkel tapasztalata?Esetleg alternatívája hasonló árfekvésben és tudásban?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Norbi 72 #96954 üzenetére
Az már nagyon kereten túl van, nekem jó lenne az okos funkciók (LAN, USB, iPod) nélkül, fele ennyi bemenettel.
Szerinted mennyibe kerül két elfogadható surround hangszóró? Vagy valamit nagyon rosszul gondolok, és a házimozi erősítők nem ugyanazt a frekvencia-tartományt küldik minden hangszórójukra, és ezért nem lehet surround speaker-eket frontnak használni? Vagy annyival halkabbak, hogy túlvezérlés nélkül nem lehet hallani őket egy nagyobb szobában (itt most nem dübörgős filmnézésre, hanem egy vasárnap reggeli rajzfilmre gondolok)?
-
bzoley
veterán
Elkezdtem rendet rakni a nappaliban a nagybevásárlás után, de egyelőre kicsit elakadtam. Egész délután a ládát cipelgettem, de a hangja valahogy mindig "átugorja" a kanapét. Közvetlenül mögötte nagyon jó, még masszíroz is, a hátsó sarkokban is jobb, mint elöl, de sajnos zavaró, hogy mögülem jön a hangja.
Létezik valamilyen trükk, vagy csak hangosítsam fel jobban, a konyhában meg ragasszak le mindent?
Elölről alig egy méter hiányzik, hogy a legmélyebb hangok is elérjenek. -
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #96943 üzenetére
Jó hdmi-s vas.Ajánlott a Pio 900-as sorozata.Ennél a kategóriánál lejjebb nem mennék.
Az egyik legolcsóbb valamirevaló szett,centerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz Spuri2000 #96951 üzenetére
Elnézést,de semmilyen árhatárt nem írtál.
És a topikban nincs igazán tapasztalat vezeték nélküli hangfalakkal.
Balázs: Szóval olyat szeretnék, ami 20-30k körül van, és megállja a helyét egy minőségi 7.1 rendszerben is, amikor összejön a pénz a végleges frontokra.
Sajnos ilyen olcsón nem lesz jó cucc..
[ Szerkesztve ]
-
Spuri2000
senior tag
válasz Norbi 72 #96936 üzenetére
Ki beszél itt 100k alattiról?
Én csak egy kérdést tettem fel, amit a kolléga korrekten megválaszolt! (Egyszerűen kíváncsi voltam, mert nekem is van egy Genius 5.1-em és az elég jól szól! A kérdésem arra irányult, hogy miért lett lecserélve egy 5.1 "bögreszett" egy erősítőre és két frontra!)
Amit te linkeltél az 350k / pár volt! Szerintem ez messze nem zsebbarát még a fórumozók többségének sem!
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Oldfighter #96946 üzenetére
Némiképpen sürget az idő, mert három helyre kellenek hang a lakásban (nappali, háló, dob), és csak két épkézláb hangkeltőm van. A Mc Crypb BB 1080 II hangfalak jók lesznek a dobhoz, a hálóba elég a Genius HF2020-as pár, és a nappaliba újítanék.
Nem azért vennék most két kisebb hangszórót, hogy ne legyen hangos, hanem azért, hogy ne legyen drága Nem szeretnék megint úgy járni, mint a Mc Crypb BB 1080 II-el, hogy szól-szól, de ha lehet minél hamarabb csere, ezért nem szeretnék nagyon öreg, de valaha jó, vagy jó, de javított, vagy olcsó de hangos hangfalakat. Viszont a jó és nagy hangfalak ára most egy 40-50k-s erősítő vásárlásával kicsit sok lenne. Szóval olyat szeretnék, ami 20-30k körül van, és megállja a helyét egy minőségi 7.1 rendszerben is, amikor összejön a pénz a végleges frontokra.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz lajthabalazs #96943 üzenetére
A hangsugárzók méreteit nem a hangerőhöz igazítják. Ha elfér, nyugodtan vehetsz két álló frontot első körben, ha nevesebb márka, akkor halkabb hangerőn is tisztán, dinamikusan fog szólni. De én azt ajánlom inkább, hogy ha biztos az, hogy folyamatosan tudsz spórolni, akkor várd meg, míg meglesz a teljes szettre való pénzmag. Ne légy türelmetlen.
-
tPedro_
őstag
Honapok ota kovetem kulonfele boltok weblapjait, akcios arakra ill. utobbi idoben karacsonyi kedvezmenyre vadaszva, furcsa modon a boltok nagy reszeben napra pontosan ugyanakkor csokkentenek arat es az akcio merteke is pont ugyanakkora. Csak szerintem furcsa?
Netan a Mo-i forgalmazonak csokkennek az arai es az osszes bolt meg aznap reagal ra? -
whatnot
őstag
válasz lajthabalazs #96941 üzenetére
Lehet, az erősítő center csatornája gyenge pont, nálam is az szűnt meg működni.
Nekem mondjuk minden más működik még (így 4.0-ban használható + crossover beállításával a sub is működésre bírható).
Hamarosan mondjuk feleslegessé válik a teljes szett, mert (elvileg) berendeltem a CAV Fi-70 5.0 szettet W320 subbal. Valaki majd ingyen elviheti, már ha kelleni fog valakinek egyáltalán. -
lajthabalazs
senior tag
válasz Norbi 72 #96934 üzenetére
Köszönöm a tippeket, sajnos nincs digitális kimenet az alaplapon, úgyhogy egy HDMI-s erősítőt fogok választani. Amit ajánlottatok, azon ha jól látom, nincs HDMI, van esetleg másik tipp?
Elsősorban a gyerekek néznek rajzfilmeket a rendszeren, szóval nem kell dübörögnie egyelőre (7 és 3 évesek). Viszont már nem szeretnék két akármilyen frontot venni, amit aztán cserélni kell. Tudtok esetleg olyan hangszórót ajánlani, ami minőségében illeszkedik ehhez az árfekvéshez, de hangerejében inkább surround vagy csak egy center, mint front? Tényleg csak arra kellene, hogy szóljon, amíg nem érkezik el az idő a következő vásárlásra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #96940 üzenetére
Mielőtt valaki megijedne, nincs kizárólagosság. A Yatse képes a Kodi frontend/MPC-HC external player együttműködésre, mindössze az MPC Port figyelés opcióját szükséges aktiválni. Ezután ugyanazon módon az MPC is távirányítható, Stop gombra pedig kilépés funkcióval a Kodi médiatár illetve File menübe lépünk.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Spuri2000 #96935 üzenetére
A Genius 5.1 lassan elfogyott (8 éve vettem), először a két surround hangszóró adta meg magát, aztán a centerhez az erősítőkimenet, a hangerőszabályozó, és a végén a frontok is alig szóltak, ekkor jött a tűzoltó megoldás, 15k volt erősítővel a két hangszóró. Igazság szerint ideiglenes megoldásnak szántam, ha meglesz a házimozi erősítő, mennek az elektromos dobhoz, az a sejtésem, hogy arra jobbak lesznek.
-
kenand
veterán
válasz Spuri2000 #96927 üzenetére
Szerintem azért 100 000 alatt is lehet venni, persze nem lesz csúcs. Már nem bögreszett....
Nem akarom újra belinkelni, de lehet venni elfogadható újat és kis szerencsével használtat is.
60 000 már van elfogadható 5.0, 40 000-ből meg kijön egy sub.
(Názz körül az AVX fúrumon a haszbnáltak és az akciós újak között)Bocs ezek nem vezetéknélküliek....
[ Szerkesztve ]
-
longwild
aktív tag
válasz MasterMark #96883 üzenetére
Wpre is van sok xbmc controller...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
Spuri2000
senior tag
válasz lajthabalazs #96930 üzenetére
A csere jobban szólt mint a Genius 5.1?
-
Norbi 72
veterán
Szia!
45 nm-es légtérbe az 50K-s induló nagyon kevés,szerintem..a 4.0-ás Sheri teljesen analóg,azt cserélném talán először mondjuk erre a vasra.
hozzá két Mc Crypb BB 1080 II hangfalra. Ezek nagyon furán szóltak
Ezeket szórakozóhelyekre,házibulikra tervezték,nem csoda,hogy sz@rul szólnak.Két régi,de jó fronttal folytatnám,ha gyüjtesz még egy kis pénzt.Utána szép fokozatosan haladnék.
-
törölt tag
Igen, járható út az először olcsó erősitő+2 front.
De ez az Onkyo rendelkezik optikai és coax bemenettel is hí van alaplapi vagy hangkártya kimenet bármelyik akkor arra kösd. -
taknyí
senior tag
Sziasztok!
Denon x1000 erősítővel, Lg la660s ARC hdmi, T-Home set.top box.
Igy van az összekötés:
set.box-hdmi - denon cbl/sat hdmi bemenet - denon hdmi kimenet - Lg ARC hdmi bemenet.
Kérdésem, hogy milyen beállítással és melyik csatornán tudnám hallgatni az erősítőn keresztül az Lg-n játszott youtube anyagokat?Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Noob hozzászólás a "mit válasszak" típusból Most cseréljük le a 24"-os monitort projektorra, és gondoltam hogy a hangban is feljebb lehetne lépni.
Hosszú ideig egy 5.1-es Genius fadobozos szettet használtunk, aztán cseréltem egy ismerősömtől vett Sherwood A1 1110 4.0-ás erősítőre és hozzá két Mc Crypb BB 1080 II hangfalra. Ezek nagyon furán szóltak, de 15k ért szerintem még így sem volt rossz választás.Mindezt HTPC-ről hajtom, alaplapi hangkártyával. A szoba egy 10x4.5 méteres nappali-hall 3,05 m-es belmagassággal aminek az egyik felében van a "mozisarok".
Amit szeretnék: 50k alatt elindulni egy jobb minőségű házimozi rendszer felé. Tudom hogy minden ponton vérzik a rendszer, így szépen lassan minden elemét lecserélném. Első lépésben arra gondoltam, hogy új erősítőt és két hangsugárzót szerzek.
Az egyik alternatíva hogy veszek 40k körül egy használt erősítőt, és utána két hangfalat ami valahogy szól, átmeneti használatra, esetleg kisebb teljesítményűt, először bekötve front-nak, aztán ha lesz pénz két rendes front hangsugárzóra, akkor hátra vinni surround-nak. Vagy megvenni egyetlen centert.
Egy ilyen csonka rendszer mennyire élvezhető? Mekkora előrelépés mondjuk egy 20k-s PC-s aktív 2.0-ás hangrendszerhez képest?
A másik lehetőség egy nem HDMI-s erősítő, de akkor a DA átalakítás jó ideig marad az alaplapon, meg azok a gépek elég régiek. Egy ilyennel szemezek: http://hardverapro.hu/apro/onkyo_tx-sv373_es_d-205f
Előre is köszönöm a segítséget.
-
KisTücsök
addikt
-
BBéci
legenda
válasz Spuri2000 #96927 üzenetére
Mi nem foglalkozunk vezeték nélküli rendszerekkel, hangdobozokkal, mert a kábelnél nincs jobb, legfeljebb megközelítően jó, de az is - amint láthatod - meglehetősen drága.
Úri huncutság, aminek megkérik az árát. [link][ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #96910 üzenetére
Jó, akkor kidobom a kukába a Dune megszokott és szeretett távirányítóját csak azért, hogy haladjak a korral.
(#96912) Ragadozó
Szintén. Gyakran 4-5 ujjsimítással sikerül fogadnom egy hívást.(#96918) regger
Az egy ritka idióta szerkezet, feldugnám a hátsójába annak, aki tervezte. Nem gombok, hanem csíkok vannak rajta, hasonlít valamelyik általam korábban tesztelt tévé tartozékához, amit baromira gyűlöltem.[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
-
félisten
válasz Csabroncka #96915 üzenetére
Az enyémen már nincs felirat, mindent emlékezetből nyomni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
5.1 hangfalrendszert keresek, aminek a hátsó hangfalai vezeték nélküliek, esetleg a sub is lehet vezeték nélküli. A fontok lehetnek vezetékesek vagy az is vezeték nélküli!
Csak filmhez kell! Nem kell bluray lejátszó meg semmi egyéb. Van itthon egy HK AVR165 és azzal lenne meghajtva! A szoba nem nagy kb. 25 m2!
Esetleg érdekelnének Bluetooth adapterek, amik kifejezetten a vezeték kiváltását célozták meg!
Várom az ötleteket! -
Oldfighter
senior tag
válasz Csabroncka #96915 üzenetére
Nem ócsárolni! Ilyenünk volt nekünk is.
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
-
Norbi 72
veterán
-
-
Ragadozó
Ármester
-
-
törölt tag
Senki nem győzködött semmiről. Minek is ugye... Az irányításról alkotott téveszméket kellett helyretenni.
A tablet is azért került szóba, mert ma már divat a teljes hm rendszert arról vezérelni, beleértve pluszként a távirányítást is. A dolog pikantériája, hogy a mozi esetleges tulaja nincs is tisztában vele, h a médiatárból választott filmet végül mivel játssza le. Kényelmi szempontból jelentősége sincs.
-
törölt tag
válasz Csabroncka #96901 üzenetére
ja emlékeim szerint a pio menüben van LFE szint állitó, azzal is leveheted a jelszintet, alapbol 0-án van és le lehet vinni -10 -ig ..[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ma berendeltem végre egy Pio VSX-329-es erősítőt.
Bízom benne, hogy az én igényeimet ki fogja elégíteni és nem fog belőle hiányozni semmi(igazából egy Yamaha RX-V357-es utódja lesz. Ha szerencsém van, 1:1-ben ugyanaz lesz a hangja, vagy esetleg még gyengébb is, mint a Yamahának. Egy Clarus Charon 5.1 rendszer lesz rajta, 100%-ban mozira kell
Köszi bármi tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest