Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz sza.sa #109287 üzenetére
Párra vonatkozik az ár. Nézd meg alaposabban.
[link]Sub-ot olyat veszel, amilyet akarsz. Nem kötött a fronthoz, sem márka, sem semmilyen tekintetben. A rendszered, pénzed és igényed dönti el, milyet választasz.
Önállóan sem lesz rossz. Nem kell azonnal a sub, ráérsz vele bármikor.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
törölt tag
válasz z123456789 #109295 üzenetére
Dynamic compression?
-
*Tata*
senior tag
Na még egyszer hátha van valakinek.
Akinek esetleg van Pioneer VSX-924-hez magyar használati útmutató.
Fénymásolt vagy bármilyen formátumban.
Megkereshetne privátban,megbeszélhetnénk az árát. -
z123456789
addikt
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit teszek fel néhány képet a centerem építéséről a meglévő Infinity Kappa 8.2i frontokhoz igazodva!Ezen a linken lépésről-lépésre meg lehet nézni a munkafolyamatokat: Infinity Kappa Center
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz z123456789 #109291 üzenetére
Ez nem valamifele night mod lehet?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Továbbra is fenáll az a problémám hogy terjedelmesebb mély effektek után ha elkezdenek beszélni, erősödik a beszéd, és kell neki 1 másodperc mire hallható szintre emelkedik. Rohadt idegesítő.
Mi a fenétől lehet ez?
Az erősítő csere után lett csak ilyen (Marantz SR7007) a Pionál nem volt ilyen (SC LX72).
Használatiban semmit sem találok, bár nem mintha tudnám hogy ezt még is mire fordítsam le, és hogyan keressem?
Valakinek valami ötlet? -
prime_adam
aktív tag
Amúgy ahogy olvasom elég sokan írjátok, hogy ez a JBL ES80 szett 170-ért elég nyerő vétel.
Azt nem tudjátok véletlen, hogy mióta van az akció, illetve meddig várható majd? Idén terveztem a vásárlást, de nem most azonnal. Viszont nem örülnék, ha pár hónap múlva ugyanezért többszörös árat kéne fizetnem. -
sza.sa
tag
válasz dgyuri0123 #109286 üzenetére
Ha nincs kiírva, akkor darabra értendő az ár?
Gondolom házimozihoz elkel mellé egy sub is...[ Szerkesztve ]
sza.sa
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz sza.sa #109283 üzenetére
Ehhez mit szólsz?: Q-Acoustics 1030i
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dio001
tag
válasz #09634560 #109281 üzenetére
Jelenleg Denon 2310, de alakul egy beszámításos üzlet egy Marantz 7005 személyében. Tervezek 7.1-re átállni esetleg 7.2-re, de csak év vége felé lesz talán. Az erősítő csere akár e hónap végén is létrejöhet!
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
-
bozont
veterán
válasz #09634560 #109280 üzenetére
Azt tudom hogy ahhoz nem a Denon a legjobb választás, nem is azt ajánlottam volna. De sajnos már kicsit a fejükbe vették ezt a Denon+Wharfi párost. El is szaladtak az MM-be hallgatózni( ) és meg is vették. De igazából ha nem is a JBL-t, de nekem is szimpatikusabb lett volna ez a Boston szett. Igazából úgy indultak, hogy 200e max úgy mindenre, 5.1+erősítő. Legalább arra sikerült rábeszélnem őket, hogy a subot most ne erőltessék, inkább egy jobb 5.0 és később jöhet mellé a mélynyomó. Na de mindegy, én nem mondom hogy rosszul jártak mivel nem hallottam még azt a szettet. Most legalább ez is változni fog.
-
bozont
veterán
-
-
korko78
csendes tag
Itt van még két új idei erősítő Pioneer modell:[link]
Májusban jelennek meg.[ Szerkesztve ]
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Van egy Yamaha RX-V650 erősítőm összességében elégedett vagyok vele, HDMI csatlakozó nekem nem hiányzik.
A hangfalaim viszont nem túl acélosak (Jamo Studio 180, Studio 120 Lim. surroundnak, Prestige 110 center), főleg a 2 front nem
Kezdésnek ezeket gondoltam lecserélni. Most ehhez jutnák hozzá jó áron:Magnat 1002
Gondolom ez csak előrelépés lehet, de vajon szeretni fogja a Yamahát? Nézegettem használtakat is, de most épp nem találtam megfelelőt (amiket kerestem: Jamo S606, Wharfedale Diamond széria...)[ Szerkesztve ]
sza.sa
-
-
törölt tag
válasz Bobolit #109266 üzenetére
Milyen erősitő?
Denonhoz mission Onkyohoz polk... Mission zeneibb, minőségibb onkyo is jó társa.Mission magasba huz, Polk mélyben erősebb. Vehetsz hozzá (Mission) dipól MHT szettet és szerintem nagyon jó hangod lesz. Polkhoz is kapható szett csak húzósabb.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Nem szeretnék ódákat zengeni a különböző kábelekről,de azért valamit megfigyeltem lehet,hogy nem így van ,de majd javítanak.
Annak ellenére,hogy a kábelek hangra gyakorolt hatásai különböznek,mégis van bennük valami közös,természetesen itt a felsőbb kategóriás kábelekre godolok. Mégpedig az,hogy valami más dimenzióba emeli a hangot úgy,hogy valamiféle fülbemászóbb,de közben tonális lineáris marad a zene.
Vannak itthon "olcsóbb" kábeleim,ezekkel ez az érzés elmarad.
A hangkép úgy összességében változik meg.[ Szerkesztve ]
-
dio001
tag
Sziasztok! Lehetosegem lenne beszamitassal egy Marantz sr 7005-re cserelni az en denon 2310 erositomet. megfelelo valasztas lenne a jbl es 5.0 melle? Az avx-en fent van a marantz hirdetes. Meg 1,5 gari van ra, mennyi lenne a csere ar velemenyetek szerint, ami meg nem tolakodo?
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
-
BBéci
legenda
válasz Janaboy #109264 üzenetére
Amikor valami fájdalmasan drága, akkor inkább azt szeretnénk látni, hogy nem jobb az olcsóbbnál, vagy a meglévőnél. De azt is említettem, hogy vakteszteket szoktunk végezni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bobolit
aktív tag
válasz Dagidög #109247 üzenetére
Ha jól emlékszem Directben még van Audyssey, csak Pure-ban nincs.
Direct
In this mode, audio from the input source is output
directly with minimal processing, providing highfidelity
reproduction. All of the source’s audio channels
are output as they are.Nálam Directben világít az Audyssey felirat.
-
MrRL19
senior tag
válasz #09634560 #109252 üzenetére
Köszönöm a segítséget
amúgy igen utána olvastam Onkyo lesz vagy Pioneer mondjuk most nem nagyon találtam normálisat , de remélem lesz azért jövő hónapba valami választék (úgy is akkor veszek) sub-hoz érdemes venni külön kábelt?!
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
BBéci
legenda
válasz liszi70 #109243 üzenetére
Ezt olvastad?
"de pl barátom plazmáján sokat dobott egy cinnamon is."Ezt bajnokpityu írta:
"most már meg merek kockáztatni egy ilyen mondatot: ha én öreg vén ócska belépő LCDmen látom a hdmi kábel képre gyakorolt hatását,akkor ,ha lehetetlen is megmagyarázni, de akkor is kellene látnia másnak is differenciát.. "[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz MrRL19 #109239 üzenetére
Nem elég hogy ajánlottam?
Ragadozó leirta a lényeget: ha valamire való hangot akarsz kisajtolni, Onkyo 4 vagy 5-ös szériát venném bár 65-ért szokott lenni használt 608-as azt meredeken ajánlom de ez is nagyon jó vétel 55-ért postával.
Meg a jamohoz legjobban onkyo passzol.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
Ragadozó
Ármester
válasz MrRL19 #109237 üzenetére
Szia!
Jó az Pio is amit linkeltél.
Onkyo-k alsó kategóriában elég jó kompromisszumok, emiatt ajánlotta Sanci.Kábelben sima kácsa, 1,5-es is elbírja, a hátsókat, de 2,5-es azért jobb...a hátsók nem mennek akkora teljesítményen, de nagyobb a táv is...
HDMI-ből a feketét...
Dagidög:
Ezeket a módokat sztereóra szoktuk használni, ott nem kell semmi színezés...
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Dagidög
senior tag
Olvasgattam Audyssey témában és abszolút összezavarodtam.
Jól értem, hogy Onkyo erősítőn, ha direct, illetve pure direct módokba kapcsolok, akkor lőttek az Audyssey-nek? Frekvenciamenet igazítása szobaakusztika alapján, fázisok, de még a vágások beállításai is kikapcsolódnak?
Ezek alapján mégis milyen hallgatói üzemmódot kéne használnom, hogy élvezzem az Audyssey nyújtotta előnyöket, de ne szívjak azon felül mindenféle extra postprocess-szel? -
Norbi 72
veterán
válasz CarrGomm #109245 üzenetére
Miért gyanús?Ez a Dali szett már egy jó éve akciós,41%-os kedvezménnyel.
Én ezt a szettet is meghallgatnám,a többivel együtt,utána döntenék.De leginkább valami jó használt szettet néznék,mármint én.
[ Szerkesztve ]
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Közvélemény kutatás:
Boston Acoustics CS 260 MKII + CS 23 MKII + CS 225 MKII
JBL ES80 5.0 (ES80+ES20+ES25C)
WHARFEDALE VARDUS 400/100/C 5.0
Pioneer VSX-421 mellé.
JBL-nél az az árengedmény nekem elég gyanús. Miért van az a hatalmas engedmény, ha nem kamu? Sőt edigital-nál még olcsóbb. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Agyzuzo #109234 üzenetére
Nálam a Carbon usb nem hozott érdemben semmit a 2000Ft-os Klotzhoz képest. Igaz csak egy gyors teszt volt, de két itteni fórumtárssal együtt hallgattuk meg. (Liszi nem volt köztük. )
Ettől függetlenül még mindig el tudom képzelni, hogy van ahol "jelentős" különbséget okoz, de abban biztos vagyok hogy rengetegen tévúton vergődnek a megnyerő marketing és a sok kicsapongó vélemény következtében.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Több ezer kommentet átolvastam, a 95% azt mondja nincs különbség kép és hangban a 3 ezres és a 100 ezres HDMI kábel között."
Annak a 95%-nak jelentős része műszaki szakember, aki pontosan ismeri a HDMI átvitel protokollját, ellentétben például velem és veled. Ráadásul tesztek tömkelege készült, ami igazolja a véleményüket. Épp most linkeltek egy újabbat a médialejátszó topikban, de nagyon sok van.
Persze ilyenkor jön az, hogy "van az a rendszer", ahol kellhet. Lehet, nem zárom ki, de nekem ahhoz nincs közöm. És a te rendszered még olyan sincs, mint az enyém (meg ne bántódj emiatt), szóval én nem hiszek abban, és a tapasztalataim sem azt igazolják, hogy érdemes Carbon-ban gondolkoznunk. (Ráadásul sztereó hangban nem is a legjobb átvitel a HDMI.) Nagy kábel-hossz és komoly vetítő esetén szükség van nagy megbízhatóságú, komoly átviteli képességű HDMI-kábelre, de az más kérdés.
De nyilván nem akkora összeg ez számodra, hogy a családi költségvetést felborítsa, vedd meg a Carbont, úgyis csak akkor leszel nyugodt.(#109242) devil-k "Érdemes megtalálni az aranyközéputat, így még pénzed is marad más irányú fejlesztésre."
Egyetértek. Mondjuk mindenkinek más összeg az arany középút.
[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
annyira nem kell túlbonyolítani sztem. kácsa silver line elég kezdésnek.
attól is függ mibe kötöd, milyen érzékeny az elektronika.
nálam a pioneer lx-76-al nem számított semmit hangra a drágább kábel. diamond-ig itt volt mindenki.
de pl barátom plazmáján sokat dobott egy cinnamon is.ha hangot nézünk és stereot, akkor egy alap minőségi koax is elkergeti a világból a hdmi-t zenén.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
fenyvesik
csendes tag
Üdv!
Valaki el tudna látni jó tanáccsal, hogy egy Klipsch r-10sw subhoz milyen sub kábelt vásároljak. Jó ár érték arányút. Köszönöm előre is az ajánlatokat.
-
MrRL19
senior tag
válasz #09634560 #109238 üzenetére
miért? leírnád részletesebben kérlek (nem vagyok benne nagyon ebben a témában)
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
helló
vki tudna segíteni , hogy ehhez a szetthez milyen erősítő lenne jó ami normálisan meghajtja ?!?!
(jelenleg nincsen használva .... pioneer vsx-416-al ment/megy)Jamo S 418 HCS3 5.1 + sub200
őket néztem :
+ kábelek is kellenének (2 hátsóhoz 10m kb )és valami normális HDMI kábel ehhez a kategóriához...
köszi előre
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz BBéci #109235 üzenetére
Azt írtam "kb. Diamond szint" - de ez csak az én rendszeremen.
A NeoTech amit végül megvettem az én cumómból kihozta amit ki lehetett. Viszont brutális nagy a kontraszt az olcsóbb kábelekhez képest (akár egy Pearl-höz, vagy egy sima USB kábelhez, azt már nem is említem ). A Carbonnál hallottam jobbnak a NeoTech-et, tisztább, részletezőbb volt, pedig árban picit alatta van (mondjuk a KáCsások is mondták hogy ez biza egy minőségibb kábel, természetesen nem Diamond, de hát az árban is magasan fölötte van).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
BBéci
legenda
válasz Agyzuzo #109234 üzenetére
A Diamond nem ezüstözött, hanem 100 % színezüst!
Azt erősen furcsállom, hogy a Neotechet jobbnak hallottad, mert a Diamond embertelen hangminőséget nyújt. Árkategóriájában verhetetlen, az olcsóbbak pedig a fasorban sincsenek hozzá képest.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Agyzuzo
addikt
Én próbáltam a Carbont, igaz nem HDMI-ben hanem USB-ben (DAC) és igenis volt difi. Végül NeoTech USB lett amúgy belőle, mert az olcsóbb volt és még jobb (minőségben kb. Diamond szint, csak töredék áron, ugyanúgy ezüstözött). Képminőségben nem tudom számít-e, de a hangnál bizony számít.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
BBéci
legenda
Annak a 95 %-nak a 95 %-a nem próbálgatott, nem hasonlított, nem tesztelt, csak mondja a magáét.
Azok a készülékek, amik közé kábelt keresel, egyenesen megkövetelik legalább a Cinnamon minőségét, de a Carbon sem túlzás.
Postázzák a kábeleket, nem kell ahhoz Budapestre utaznod, hogy kipróbálhasd, amiket szeretnél.(#109229) liszi70
Ha csak képátvitelről lenne szó, azt mondanám, valóban elegendő a KCS-HH, nálam is az megy a tévébe és a vetítőbe. De hangra vannak annál jobbak.
Sőt, ha valami komolyabb (SIM2 Nero 3, Lumis, Runco LS-5, stb) vetítőm lenne, szóba sem jöhetne a KáCsa Silver, mert 12 méteres hossz esetén már a képben is jelentős különbségeket tud okozni a HDMI kábel.[ Szerkesztve ]
-
jcvd
tag
Több ezer kommentet átolvastam, a 95% azt mondja nincs különbség kép és hangban a 3 ezres és a 100 ezres HDMI kábel között, de a maradék 5% szerint igen is van, már egy AQ Cinnamonn és egy Carbon között is.
Ezért érdekel a ti véleményetek. Tudom ki lehet próbálni, de vidéki vagyok, nem tudom mikor tudok Pestre jutni, így érdekel a ti véleményetek.
-
-
Agyzuzo
addikt
AudioQuest Carbon. De a Cinnamon is már elég jó és negyede.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
jcvd
tag
Sziasztok!
30-40 ezer forint / méter árban mik a legjobb HDMI kábel választások a kép és hangminőséget tekintve?
Bízom benne, hogy tudtok nekem konkrét / bevált típusokat mondani!
Várom mielőbbi válaszotokat!
-
robi1979
aktív tag
-
robi1979
aktív tag
válasz Ragadozó #109207 üzenetére
Lehúztam a frontokat és a surroundokat, a centert, majd egy-egy hangfalat járattam meg, de mindegyiknél ez a jelenség, így gondolom én laikusan hogy nem a hangfalakkal lehet a gond. Természetesen előtte kicseréltem a kábelt is. Mielőtt elhallgat az erősítő kattan egyet mindig, a kijelzőjén meg a DTS felirat villan be 1-1 másodpercre. Utána kikapcs., bekapcs, majd megint meg kb 1 percet és kezdi elölről. Mielőtt leoldana, kipróbáltam magasabb hangerőn, de valami recsegő zajt nyomott a hangfalakba, utána kikapcsolt. A power gombja fölötti led villogot kikapcsolt állapotában. Most be tudom kapcsolni, megy is kb 1 percet, utána kattog, DTS villogás a kijelzőn, aztán vagy megy még 5 percet vagy nekem kell újraindítanom. Nem tudom mi lehet ez a jelenség az "FS96KHZ" hiba kijelzéssel?! Tudnátok rá ajánlani valami korrekt szerelőt vagy érdemes egyáltalán szereltetni ezt az 5.1es Kenwoodot?
-
BBéci
legenda
válasz H.geza #109218 üzenetére
A tévék jelentős része nem ad ki Scarton semmi más hangot, csak a beépített tunerekét. Hang továbbításra az optikai kimenet szolgál. az kell használni.
A Panasonic gyártmányú ketyeréd ennek fogadására nem alkalmas, ezért házimozi erősítőre kellene cserélned.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
H.geza
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Panasonic SA-ht540 házimozirendszer és egy Toshiba 40l3433dg smart led televízió. Scart csatlakozón keresztül tv nézésnél szól a házimozi hang, viszont másik módban pl, ha usb fájlról nézek valamit, vagy a tv youtube oldalát, már nem szól csak a tv beépített hangszórói. Összekötöttem az alábbi módon is a két rendszert, a házimozit aux módra kapcsoltam, de így sincs semmilyen hang. Milyen csatlakozókkal lehetne megoldani ezt a problémát?
Köszönöm előre is a válaszaitokat![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SpLaSh001 #109214 üzenetére
Szervizes szakember ha lenne a topikban (pl. megfelelő topikokban janos666, freestyler, zöldhagyma) azok is azt mondanák: vidd szervízbe, mert otthoni gányolással többet ártasz mint használsz. Az más kérdés ha pl villamosipari technikus vagy és tápbaja van azt simán megcsinálod de gondolom jelen esetben a szereléshez se szakképesitésed, se megfelelő szerszámod hozzá.
nem beszélve arról, ha valamit véletlenül elkötsz, le is füstölhet jó esetben a sub, rosszab esetben a fél ház.[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
Nagybátyám MM-ban akart objektivet venni. Mondta a csávó, hogy ez jó vétel. Nagybátyám, hogy igen de ez van ahol olcsobb. A csávó mondta, hogy nézzük meg az arukereson, amennyi az első ár, annyiért elviheti. Igy is lett Kb 15%-ot engedett...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
SpLaSh001
csendes tag
Heló!
egy olyan problémám van nekem hogy van egy orion ht585ösöm, amin lecseréltem a mélyládát, mostanába azt szokta csinálni hogyha rá van kötve akkor a mélyláda zúg mint az állat, de csak a mélynek az erősítője csinálja ezt, valaki tud ez ellen valami megoldást? előre is köszi -
törölt tag
válasz Bobolit #109201 üzenetére
Igen. Különböző logaritmikus és mátrix számitásokkal real time alakitja át a sztereót többcsatornás jellé. Mjd jön a DSP másik funkciója, ami a kapott jelet (ami vagy dekóder vagy dsp a forrás)még megfelelő szintre is állitja amit vagy te vagy az Audyssey/bemérőrendszerek állitanak be távolság/hangerő függvénylében és a delay is ott történik, és utána megy a DAC-ba ami analogizálja és megy az előerősitőbe. Ez kimarad ha: multichannel forrásnál, vagy pure audio üzemmódban: ott mindkét rendszer lekapcsolódik és egyből DAc és előerősitő.
Emlékeim szerint az assign menüben bizony megadható mit dolgozzon a dsp egy adott bemeneten. Hogy pontosan a te gépednél is ez van-e azt én is csak manuallal tudom megmondani. Ha megvan a manual neked magyarul elektronikuzs formában csak nem érted/tudod akkor küldd el nekem én megmondom neked világosan hogyan kell beállitani.[ Szerkesztve ]
-
Bobolit
aktív tag
válasz Dorian #109195 üzenetére
Ilyen beállítást nem említ a manual, vagy csak én nem láttam. De nem is ez a kérdés, hanem hogy megadható-e bemenet + forrásra egy alapértelmezett listening mode.
(#109198) Sanci38
Ez nekem nem teljesen tiszta. A DSP felel a különböző listening mode-okért, ő csinálja a post-processinget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon